Hiç iyi hissetmiyorum...!

Bu söz beni iyice sinirlendiriyor; çocuk bezleri, kadın pedleri(kumaş ped kullanıyorum) yüzyıllarca doğada kalınca, zaten az olan suyu kirletince, toprağı zehirleyince sorun yok, çünkü onlar depolama sahalarında. Evet yazın koku oluyor ama zaten bakan insanlar genelde temizliyor.

Korkmak başka, sevmemek de başka ama zarar vermek bambaşka. Hele de kendine Müslüman diyenlerin bunları yapması çok çok başka!
Yaradılani severim yaradandan ötürü demis yunus emre. İnsan olabilmek icinde sevgi,sevkat ve merhamet barindirabilmektir. Zaten arastirmalara gore suc isleyen psikopat kisiliklerin bi cogunun gecmisinde hep bi hayvana iskence zarar verme siddet egilimi tespit edilmis.

Bana da besliyorum diye bi ton laf ettiler, şimdi hayvan bakıyorlar. Sesleri kesildi. Umursamıyorum, herkes yaptığının karşılığını alıyor.

Hayvanlara yapılanlara asla tahammül edemiyorum. Özellikle kediler benim için çok baskadir. Markette alış-veriş yapıp özellikle beslerim. Bana biri laf atınca inadına kucağıma alıp daha çok seviyorum. Baka baka gidiyor. Hiç kimse yapmadığı bir şeyi başkası yapıyor diye eleştiremez. Biz olmasak o hayvanlar ne yapacak, yemek yemeden ne kadar süre aç durabiliriz

Şimdi bende aynı şeyi yazacaktım. Aynı videoyu kızım göndermiş "anne birini olsun alalım" diye. Biri evde (küçük ırk) diğeri bahçede iki köpeğimiz var. (Eskiden köpek görünce fobimden ötürü kaldırım değiştiren ben şimdi sokakta gördüğümle oynamaya, sevmeye başladım)

İçim acıya acıya, insanlığımı sorgulayarak reddettim ama gerçekten bir üçüncüye bakabilecek durumda değilim.
Hadi bir tane daha diyeyim ama sonu yok ki. Yine bir yerlerde sokağa terkedilen, annesi öldürülen, zarar verilen canlar olacak.
İnsanların mühürlenmiş kalplerine çare bulmak lazım.

Eşimle kavga konumuza değinmişsiniz. Üç çocuğum var, diyorum zorlayalım dördüncüyü alalım ne olur ama o da sizin gibi düşünüyor haklı olarak. Hadi aldın bunu başka kediler de olacak diyor çok üzülüyorum ama haklısınız.

Aslinda belediyeler sitelerin yada apartmanlarin yoneticileri basvurduklarinda su sekilde kedi evleri gelip birakiyorlar. Yonetici ile konussaniz talep etse kabul etmez mi? Hem bahce de daginik bir kirlilik olusmamis oluyor hemde pisiler magdur olmamis oluyor. Biz talepde bulunduk 1 hafta icinde getirip biraktilar.

Eklentiler

• Screenshot_20201211-155348_Photos.jpg
    210,5 KB · Görüntüleme: 40
Hayvanları sevmeyen ,insanları asla sevmez .Hayvanlara işkence haberleri görmek benimde psikolojimi bozdu.Bu yasanın acilen ,çıkması lazım .Ülkemiz manyaklarla dolu .Yurtdışında sokak hayvanları yok .Barınaklar var .Zaten sokaklarda aç ,susuz gezen bu yavrucuklar ,birde insan denemeyecek canavarların ,işkencesine zulmüne maruz kalıyor .Aldıkları cezalarsa ,oldukça hafif .Bugün hayvana işkence eden ,tecavüz eden .Yarın öbür gün insanlarada zarar verir .Bu psikopat manyaklıklar böyle ufak ufak başlıyor zaten .Ülkemizin geneli müslüman insanlardan oluşuyor .Dinimizde ,hayvanların Allah’ın sessiz kulları olduğu söylenir .Peki toplum olarak neden bu hale geldik .Devlet neden bu yasayı çıkaramıyor .Tespit edilen canilere, neden ?bu kadar hafif cezalar veriyor .İnsan düşündükçe çıldırıyor .

İstemiyorlar konuştum. Apartmanda istemiyorlar kesinlikle, korkan varmış, koku oluyormuş, pismiş.

Bu savaşı tam 22 yıldır veriyorum
Hayvanseverlere tek tavsiyem hayvanlara dikkat çekmemektir, gizli beslemek, gizli tedavi vs.
İnsanların değişmesini beklemeyin, merhamet göstermelerini beklemeyin, anlamalarını beklemeyin. Dünya böyle bir yer, ne kurtarsak kardır deyip yola devam. Seviyorum diyen herkesi de hayvan sever sanmayın, neler gördüm bu yollarda. Savaşılmıyor tüketiyorlar insanı tüketiyorlar....

Hayvanları korumaya yonelik yasa umarim bir an once gelir. Ben de cok uzuluyorum. Sadece para cezasi yetmiyor goruyoruz. Kaldi ki rakamlar da oldukca komik.

Ne kadar kotu komsularijz var, bizmde koyde evimiz var yaz boyu koydeydik, kapida kediler vardir hep ve bizm sokakta herkes besler o kedileri, hatta mama kaplari duruyor yerinde her sabah kizmla beraber ben ya da babaannesi kediye mama goturuyoruz cok hosuna gidiyor ve o kedi de anne, bebegini emziriyordu ilk baslarda icimz acirdi yedirelim de sutu olsun diye, bir donem sehirdeki evimizr gittik ve komsulara emanet ettik ama hic aklimdan cikmadi....sag olsunlar hep doyurdu herkes o kediyi...sizin cevrenizde ne kadar kotu insan varmjs yaa, bir insan hayvana zarar verecek kadar nasil kotulesir aklim almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…