Selamlar herkese daha önceden düğünden bir gün önce ayrıldık diye konu açmıştım. Kına gecesi ile düğün arası ayrıldık.3 senedir beraberdik.Neyse üzerinden 3 hafta geçti bu durumun ben kendimi hala çok kötü hissediyorum.kendisine konuşmak yüzleşmek hesap sormak gibi amaçlarla bir kaç defa ulaşmaya çalıştım her yerden engelliyim farklı numaralardan aradım sesimi duyar duymaz yüzüme kapatıp numarayı engelliyor, en son bi uygulamadan hakaret vari mesajlar yazdım sonra da numarasını sildim bi daha da yazmadım.şimdi sorun şu ki ben çok yara aldım. Ona çok aşıktım ve hayatımın merkezi durumundaydı gidince dumura uğradım bütün gün yataktayım hiçbir şey yapmak istemiyorum elim kolum kalkmıyor bu konudan başka hiçbir şey düşünemiyorum insanlarla olmak konuşmak falan zülum gibi geliyor.işten izin aldım bir süreliğine ailemin yanına geldim onlar da halime çok üzülüyor. Yaşadığım bu değersizlik hissi bir daha kimse beni sevmez bende kimseyi sevemem çocuğum olmaz acaba o ne yapıyor şuan hissi beni ele geçirdi sanki. İlişki içerisindeyken de depresyona meyilli bir insandım zaten şimdi bütünüyle girdim.psikiyatriste gittim ilaç başladı ağlama nöbetlerim falan biraz azaldı ama hala dünyanın en mutsuz insanıyım. Benim sorunum kendimle sanırım kendime değer vermiyorum.bomboş bir hayatım var hiçbir amacım yok hiçbir şeye hevesim isteğim heyecanım yok.sabahları uyanmak zülum gibi çünkü uyanacam bir şekilde günü bitirmeye çalışıcam acı çekicem. Gece olunca oh be diyorum yatıp uyucaz. Sosyal çevrem de öyle aman aman yok kafamı dağıtayım eğleneyim de yapamıyorum. Gün içinde hiçbir şey yapmadan oturuyorum resmen hemde hiçbir şey.bir duşu bile kendimi zorlaya zorlaya alıyorum.mesleğimle ilgili bir şeyler okuyayım diyorum o da olmuyo yapmak istemiyorum sarmıyor.kitap desen 2 sayfa okuyup bırakıyorum. Resmen sürüngen gibi bir insan oldum asalak gibiyim aynı gelecekten çok umutsuzum hiçbir zaman kendine yeten bir insan olamayacağım. Verimsizim, kimse tarafından merak edilmiyorum,sevilmiyorum,amacım yok,kendime iyi gelmiyorum.son zamanlarda hayatımı sonlandırma düşüncesi bile var kafamda.bu arada iyi bir gelirim ve güzelliğim var insanlardan hep övgü alırım,nişan bozulma işine de çoğu kişi başta ailem çok iyi oldu şeklinde yorum yaptı.
Bu duyguların sonu var mı sizce ?
Bu duyguların sonu var mı sizce ?