- Konu Sahibi EU1
ewt oldu maalesef
((ama sadece teşebbüs etti bişi olmadı yani.sevgilisinden ayrıldığı için evde kimse yokken bıçağı aldı tam saplıcaktı ki ben yetiştim yoksa çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştu..!
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef evet eski isyerinde bir arkadasim kendi astı![]()
hala sevgilisin onu gömmeyin o karanliktan cok korkar noolur onu gömmeyin feryatlari aklimda
ben anestezi okuyorum 1,5 yıl once aynı yerde staj yaptıgım arkadasım amelıyathaneden aldıgı anestezık maddelerle hasta tuvaletınde ıntıhar etmeye calısmıstı.allahtan bır hasta yakını ılacı yaptıktan hemen sonra(damardan)farketmıs yoksa bır dk daha gec mudahale edılseydı solunum depresyonundan hayatını kaybedebılırdı...
onunda bır takım sorunları vardı o olayda hamılemıydı bılmıyorum ama donem sonunda karnı baya sıs gelmıstı okula...su anda evlı zaten okul hayatınada devam etmedı...aslında gercekten cok guzel bır kızdı bır anlık hata ınsanın hayatını nasılda degıstırıyo... allah yardımcısı olsun...
bızım okulda gerek ıntıhar amaclı,gerekse sedasyon saglayan ılacları merak etme sebebı ıle alısıp sonunda da bagımlı olma durumu cok oluyo...