• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç intihara teşebbüs eden bir tanıdık veya yakınınız oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiç intihara teşebbüs eden bir tanıdık veya yakınınız oldu mu?

• hayır

OY: 32 25,6%
  • evet

OY: 93 74,4%

• Ankete Katılan
    125
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar Hiç intihara teşebbüs eden bir tanıdık veya yakınınız oldu mu?

evet oldu hemde üniversitede ev arkadaşım..hemde sınav zamanı...üzüntüden ve korkudan zangır zangır titremiştim..allahtan o gece sağlıkçı bir arkadaşım yanımdaydı..hastanede alışkın olduğu için böyle olaylara kusturdu onu zorla su içirip içirip..o sırada taksi çağırdık gecenin köründe acile...bide sağlıkçı arkadaş tembihledi.şu hapla şu hapı içtim yanlışlıkla bilmiyordum birbirlerini kötü etkilediklerini demesi için.yoksa sınav zamanı uğraş dur polisti zabıt tut bilmemne..çok ağlamıştım..gece boyu kabus gördü söylendi durdu..tabi benim sınavım berbat geçti kaldım...

Benim bizzat başıma geldi intahar etmiştim ilaçla

nedeni neydi peki değermi hayatını bitirmeye....

ewet oldu.. bir arkadaşım erkek arkadasıyla sorunlar yaşadıgı için böyle bi yola başvurmustu ama kendide daha sonradan nekadar aptalca bişey yaptıgının farkına varmıştı..sengözlerimebaksanab

2 yıl önce dayım intihar etti ve malesef kendisini kaybettik.insanın bir yakınını intihar sonucu kaybetmesi çok zor bir durum.Allah kimsenin başına vermesin

Geçen Yil Aptal Yeğenim Teşebbüs Etti.Başaramadı çok şükür..

kısa bir süre önce kuzenin intihar ama bişeyi yok şükür hayatta..

Kızımı kaybettiğimde bende denemiştim...Ama ne büyük bir hata yaptığımı anladım o an...zaten yapamadımda....O günden beride hayata daha sıkı bağlandım O gece o an bişii oldu beni vazgeçiren,pes etmiştim aslında hayata ama bişii oldu o an ve anladımkii ben yaşamalıyım,o an anladımki yeniden bebeğim olduğu zaman onun bana ihtiyacı olucak eşimin sevdiklerimin...
İşte haydi kalk ayağa yere sıkı sıkı bas dedim gözümün yaşını sildim.
Elimi yüzümü yıkadım ve aynada kendime baktım ve geleceğimi gördüm....Yeniden hayata sımsıkı sarıldım inatla....

17yaşıdanyken felan akrabımızın kızı 3 kattan herkesin gözü önünde kendini aşşağı attı, ama ölmedi babasının gözü önünde hemde babası ona çokkzıgındı oan ama kzını yerde görünce dayanamadı.....

Benimki biraz traji komik ama yazmak istedim kızlar..Kuzenim 1 Kutu Majezik ile intihar etti :roflol: 1 ay hiç biyeri ağrımadı allah için jeyyar

kızlar benimde bir arkadaşımın babası 2gün önce kendi evin penceresinden aşağıya astı.hala etkisindeyim.uzun süre indirememişler adamı savcıyı beklemişler herkes görmüş offfffffffffff ya hep aklıma geliyor.2tane kızı var ve anneleriyle ayrıydı babaları.:a015:

evet oIdu 2 tane bırısı amcam sızofren hastasıydı babaannem bahcede asıIı buIdu :(
dıgerıde bı arkadsım annesı zorIa sevmedıgı bırıyIe evIendırmeye kaIktıgı ıcın :(

evet malesef üst kat komsumuzun yiğeni 6. kattan attı kendini ve vefat etti
malesef kızın düşüşünü gördük, balkon demirlerimize çarpmıştı
Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler allah kimseye böyle acı yaşatmasın hayat yaşamaya deger bende böyle bi aptallık yapmıştım çokta pişmanım sizlerle böyle bi anket yaparak paylaşmak istedim benimde çevremde 1 kadın kendını asarak intahar etti öldü. Benimde başıma geldi piskolojimin bozuk oldugu zamanlarda ben panik atak hastasıyım

öffffff cok kötü böyle biseyle karsilasmak,Allah korusun.

ben anestezi okuyorum 1,5 yıl once aynı yerde staj yaptıgım arkadasım amelıyathaneden aldıgı anestezık maddelerle hasta tuvaletınde ıntıhar etmeye calısmıstı.allahtan bır hasta yakını ılacı yaptıktan hemen sonra(damardan)farketmıs yoksa bır dk daha gec mudahale edılseydı solunum depresyonundan hayatını kaybedebılırdı...
onunda bır takım sorunları vardı o olayda hamılemıydı bılmıyorum ama donem sonunda karnı baya sıs gelmıstı okula...su anda evlı zaten okul hayatınada devam etmedı...aslında gercekten cok guzel bır kızdı bır anlık hata ınsanın hayatını nasılda degıstırıyo... allah yardımcısı olsun...
bızım okulda gerek ıntıhar amaclı,gerekse sedasyon saglayan ılacları merak etme sebebı ıle alısıp sonunda da bagımlı olma durumu cok oluyo...

teyzemin kızı kendini astı hemde 4 aylık hamileyken senağlama sebep ise kocası degil kaynanasının yüzünden hatta cebinde notta yazıp bırakmşıtı ölümümden o sorumludur diye hala içim acır aklıma geldikçe degermiydi hiç

Birebir kendim !!!
Çok pişmanım :çok üzgünüm:

Evet Recep abim vardı kardeş torunuyduk..7 yıl olmuş... Kendini astı...Ne yazık ki bulunduğunda çoktan vefa etmişti kimse nedenini bilemedi..ÖSSyi kazanamadığı için falan dediler..Ne kadar da temiz yüzlü sevecen bir insandı...Allah affetmiştir umarım...

Back