Hiç hayat enerjim yok bana birşey söyleyin

• Konu Sahibi Konu Sahibi LiDla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peş peşe iki bebeye takanlar takmasın. Naapsın kadın birini versin kreşe işe girsin 4 5 yaşına getirsin tam belki terfi alacakken sıfırdan mı başlasın? Iki tane çocuk isteyebilir ve yaşları yakın büyütmek isteyebilir. Sanki lohusayken diğerine hamile kalmış gibi bi tantanaya gerke yok.

O zaman çok sıkıldım bunaldım diye ağlamayacak
Peş peşe çocuk doğurursan eve kapanırsın yani hangi ülkede yaşarsan yaşa

Kızınızı kreşe gönderin. Hava soğuksa ona göre kıyafet giyip her gün dışarı çıkın mutlaka. Artık yaşadığınız yere uyum sağlamalısınız. Kötü hava yok, havaya uygun olmayan kıyafetler var. Bir arkadaş d vitamini alın demiş zaten. Almanya'da mutlaka kullanın inanın etkisi olacak. İnstagramdan veya facebooktan Almanya'da yaşayan insanlara yazın. Hatta KK'ya da yazın birileri mutlaka vardır. 4 aylık ve 2 yaşında çocukla zaten bir yerlere gitmek sosyalleşmek çok zor. Kaldı ki siz ülke değiştirmişsiniz hissettikleriniz yaşadıklarınız çok normal. Alman kültürü Türk kültüründen çok farklı. Arkadaşlıklar Türkiye'deki kadar kolay kurulmuyor ve sürdürülebilir değil. Bulunduğunuz yerde kütüphane vardır. Genellikle oralarda veya kültür merkezlerinde anne bebek/çocuk buluşmaları etkinlikleri oluyor onları araştırın.

Gruplar yokmu nette falan Almanya'da yaşayan Türkler falan ne bilim öyle gruplara üye ol belki arkadaş edinirsin bulusursun gorusursunuz,yada AVM falan çocuk oyun alanları vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…