Hiç güzel değilim

12345678900

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
12
5
16
Merhaba ekimde 22 yaşıma gireceğim ama maalesef hayatın tadını çıkaramıyorum. Ben çirkin bir insanım ve artık yoruldum. Hiçbir erkek bana ilgi göstermiyor kız arkadaşlarımla fotoğraf çekinemiyorum biraz önce arkadaşımla dışarıdaydım fotoğrafını çekmemi istedi çektim sonra o benim fotoğrafımı çekti bakarken çok utandım hem çok zayıfım hem yüzüm çirkin hem elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm. Benim hayatım böyle mi geçecek. Gençliğin baharındayken bu fiziki görünüş beni mahvediyor. Ben de diğerleri gibi heyecanlar yaşamak istiyorum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hiç kimseden ilgi bile görmedim. Ne yapsam bilmiyorum hayatım biraz iyi gitmeye başlamıştı arkadaşlarım minik öğrenci evim ortalama bir okul yaşantım vardı en azından kendime alışmıştım. Sonra deprem oldu ve her şeyim ellerimden kayıp gitti evet hayatta olmam çok güzel ve şükredilecek bir şey ama bir anda yeni bir şehirde hiç tanımadığım insanların içine girdim ve gerçekler yeniden yüzüme yüzüme çarptı. İnsan güzel olmayınca ne kadar iyi olsan da seninle kimse ilgilenmiyor. Biraz konudan konuya atladım ama öyle işte içimi dökecek kimsem yok yazmak istedim buraya

Neren cirkin ki burnun mu alnın mı dudağın mı

Güzellik çok göreceli bir kavram...Ben enerjiye çok inanıyorum.mutlu insan her daim o enerjiyi yansıtıyor.bakiyorsun aslında fiziken çok da guzel olmayan bir kadının öyle güzel bir enerjisi oluyor ki çok hoş görünüyor.
Yapabiliyorsaniz mutlu olmak için sebepler bulun ki eminim çok vardır.saglik,iş ya da bir hedefinizin olması, arkadaşlarınızın olması bile bir sebep...
Sonrasi biraz bakim,biraz kilik kıyafetle hallolur.ayrica eminim gayet de güzelsiniz kendi enerjinizi düşürmeyin güzel bakın

Teşekkür ederim gerçekten çok tatlı bir mesaj ama bilmiyorum ben son zamanlarda kaybolmuş gibiyim arkadaşım yok kılık kıyafetim bile yok tabi ki bunlara rağmen mutlu olmak için bir sürü sebep var ama dediğim gibi kayboldum sanırım duygularımı bile düzgün ifade edemiyorum

İnişli çıkışlı zamanlar hepimizde oluyor. İlla ki mutlu olacağınız şeyler vardır.saglik olsun gerisi her şekilde hallolur. İş okul ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama meşguliyet şart.. birseylerle uğramaya çalışın mutlaka.
Ben öyle kötü zamanlardan geçtim ki evlat kaybından anne kaybına kadar... yine de tutunmak için sebepler arıyorum. Sağlık sağlık diyorum inanın gerisi bomboş...güzellik kaygısı biraz da toplumun dayatması..kendinize has bir güzelliğiniz vardır mutlaka...kendi kendinizi dibe çekmeyin

Genellikle kendimi dibe çekmemeye çalışırım ama bu sefer battım umarım kısa sürede halledebilirim ama maalesef ki ruhumu iyileştirsem de görünüşüm değişmeyecek bazılarımızın hayatı diğerleri gibi olamıyor sanırım

Seni göremediğim için abartıyormusun yoksa cidden öylemi bilemiyorum ama değiştirebileceğin şeylerse estetik yaptırabilirsin. Mesela burnun vs.

Bence güzellik değil aura önemli ya çok güzel kadınlar biliyorum donuk sert güzelliklerini ört bas ediyor ama normal güzellikte kız olup enerjik mutlu keyifli olunca güzel oluyoshn ister istemez biraz kilo alsan o potluklar gider bence makyaj yap kıyafetine önem göster kendine yakışanı giy herkes ana karnından Barbara gibi çıkmıyor

Sanırım sorunum biraz da burda ne giyeceğimi bilemiyorum makyaj yapamıyorum tipim iyi olmadığı gibi onu da güzelleştiremiyorum

Özgüvensizsin ve dolayısıyla etrafa da negatif bir enerji yayıyorsun. İnsanların sana yaklaşmamasının sebebi çirkin(!) olman değil bu. Belki içimde yaşıyorum sanıyorsun ama emin ol davranışlarına yansıyor

Üzülmen normal herkes sevmek sevilmek ister. Ama bunun için ne yapıyorsun dertlenmekten başka? Mesela spor insana müthiş bir özgüven veriyor, zayıfım diyorsan biraz kas kütleni arttırsan squat falan yapsan hem fiziksel hem mental olarak iyi gelir.

Sosyal medyayı çok sevmem ama sende bu biraz fobi olmuş, inadına fotoğraf çekip paylaşman lazım kendine alışman için. Bu herkeste var, 100 fotoğraf çekilsem 99unda ağzım burnum yamuk geliyor:)

Bol bol kitap oku, dizi izle insanlarla konuşacak ilginç konuların olsun. Bir ortama girdiğinde gülümse, öyle hissetmesen bile.Makyaj konusunda klasik bir makyajın olsun, kusurun varsa kapat tüyoları araştır. Giyim konusunda basic ama kaliteli parçalar edin.

İnsanı kendinden daha iyi sabote eden kimse yok. Sen kendini sevmezsen kimse sevmez emin ol. Basit basit adımlar at. Hayatta her şey güzellik değil. Başarı, özgüven, kendinden emin duruş, konuşma, giyim, tavır.. Bunların çok daha önemli olduğunu zamanla anlayacaksın

Sanırım sorunum biraz da burda ne giyeceğimi bilemiyorum makyaj yapamıyorum tipim iyi olmadığı gibi onu da güzelleştiremiyorum
Makyajla millet ne halden ne hale geliyor valla . YouTube dan izle güzel malzemeler al istersen bana özelden resmini at sana yakışacak makyaj kıyafet önerisi sunarım zevkim iyidir

Aslında tamamen özgüvensiz değilim(tip konusunda özgüvensizim) insanlarla kolay konuşur iletişim kurarım tanımadığım birinin yanına gidip merhaba ben 1234 diyebilirim sohbet edebilirim ama işte olmuyor bir şeyler bu arada tavsiyeleriniz çok değerli güzel tavsiyeler gerçekten bunlar hakkında düşüneceğim

Çenem küçük ve geride bu yüzden burnum büyük görünüyor çok da küçük değil tabi ama sorun çenede sanırım
Ceneye dolgu burnada guzel bir estetik. 22 yasindasin bunlar gayet yapilabilir. Birde evet ya bende eskiden cok zayiftim hayatimi cok etkiliyordu. Her sene bir yerimi yaptira yaptira aştim.ceneye dolgu en azindan daha uygun ondan baslayabilirsin.kilo almak icin beslenmene dikkate dersen burnun kilo aldikca daha kucuk durabilir aynaya baktikca mutlu olacagin gunler olur. Canini sikma

Bu yaşlarda böyle düşünmen normal.Kendini sev illaki güzel bir tarafın vardır.Kimse ne tamamen çirkin ne de tamamen güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…