• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç güzel değilim

İnişli çıkışlı zamanlar hepimizde oluyor. İlla ki mutlu olacağınız şeyler vardır.saglik olsun gerisi her şekilde hallolur. İş okul ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama meşguliyet şart.. birseylerle uğramaya çalışın mutlaka.
Ben öyle kötü zamanlardan geçtim ki evlat kaybından anne kaybına kadar... yine de tutunmak için sebepler arıyorum. Sağlık sağlık diyorum inanın gerisi bomboş...güzellik kaygısı biraz da toplumun dayatması..kendinize has bir güzelliğiniz vardır mutlaka...kendi kendinizi dibe çekmeyin ☺️❤️
Kesinlikle öyle ..saglik ve insanın hayat enerjisi hepsinden önemli.. bi de estetik sektörü artık çok ilerledi,konu sahibinin güzel bir mesleği varsa,para kazaniyorsa köşeye biraz birikim yapar,memnun olmayan taraflarını yaptırır..çene,burun v.s en güzelini yapıyorlar zaten

Merhaba ekimde 22 yaşıma gireceğim ama maalesef hayatın tadını çıkaramıyorum. Ben çirkin bir insanım ve artık yoruldum. Hiçbir erkek bana ilgi göstermiyor kız arkadaşlarımla fotoğraf çekinemiyorum biraz önce arkadaşımla dışarıdaydım fotoğrafını çekmemi istedi çektim sonra o benim fotoğrafımı çekti bakarken çok utandım hem çok zayıfım hem yüzüm çirkin hem elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm. Benim hayatım böyle mi geçecek. Gençliğin baharındayken bu fiziki görünüş beni mahvediyor. Ben de diğerleri gibi heyecanlar yaşamak istiyorum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hiç kimseden ilgi bile görmedim. Ne yapsam bilmiyorum hayatım biraz iyi gitmeye başlamıştı arkadaşlarım minik öğrenci evim ortalama bir okul yaşantım vardı en azından kendime alışmıştım. Sonra deprem oldu ve her şeyim ellerimden kayıp gitti evet hayatta olmam çok güzel ve şükredilecek bir şey ama bir anda yeni bir şehirde hiç tanımadığım insanların içine girdim ve gerçekler yeniden yüzüme yüzüme çarptı. İnsan güzel olmayınca ne kadar iyi olsan da seninle kimse ilgilenmiyor. Biraz konudan konuya atladım ama öyle işte içimi dökecek kimsem yok yazmak istedim buraya
Çirkin misin, kız Gucci nin mankenini görmedin zaar 😏 toplumun güzellik algısının çook dışında ama manken. Ayrıca fiziği spor ve dengeli beslenme ile, imajı da kuaför vs ile değiştirebilirsin. Yani çirkinim deyip de kabuğuna çekilip durma.

Erkeklerin sana bakmamasının nedeni cilveli olmamış olman. Ne çirkin insanlar tanıdım dört erkekle birden konuşuyorlar falan. Neyse, kendine bak giyimine dikkat et. Ya da benim gibi kendinle mutlu ol. Bende kendimi beğenmiyorum benim de hiç erkek arkadaşım olmadı ama ben kendimle mutluyum. Bu kadar öz güvensiz olma. Kimse şu hayatta mükemmel değil. İşe gir para biriktir ya da kredi çek estetik yaptır. Şu hayatta kendini sev. Sen sensin bir başkası umurunda olmasın. Bunları düşünerek hayatını kötüleştirme. Bir kere geliyoruz. Ölümü de unutma.
Merhaba ekimde 22 yaşıma gireceğim ama maalesef hayatın tadını çıkaramıyorum. Ben çirkin bir insanım ve artık yoruldum. Hiçbir erkek bana ilgi göstermiyor kız arkadaşlarımla fotoğraf çekinemiyorum biraz önce arkadaşımla dışarıdaydım fotoğrafını çekmemi istedi çektim sonra o benim fotoğrafımı çekti bakarken çok utandım hem çok zayıfım hem yüzüm çirkin hem elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm. Benim hayatım böyle mi geçecek. Gençliğin baharındayken bu fiziki görünüş beni mahvediyor. Ben de diğerleri gibi heyecanlar yaşamak istiyorum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hiç kimseden ilgi bile görmedim. Ne yapsam bilmiyorum hayatım biraz iyi gitmeye başlamıştı arkadaşlarım minik öğrenci evim ortalama bir okul yaşantım vardı en azından kendime alışmıştım. Sonra deprem oldu ve her şeyim ellerimden kayıp gitti evet hayatta olmam çok güzel ve şükredilecek bir şey ama bir anda yeni bir şehirde hiç tanımadığım insanların içine girdim ve gerçekler yeniden yüzüme yüzüme çarptı. İnsan güzel olmayınca ne kadar iyi olsan da seninle kimse ilgilenmiyor. Biraz konudan konuya atladım ama öyle işte içimi dökecek kimsem yok yazmak istedim buraya

Buradaki bazı üyeler sürekli kuyruğu dik tutmanın derdinde ama kimseyle adam gibi ilgilenen yok emin ol buna.herkes zamanında bulduğunu değerlendirmiş millete caka satıyor işte.

Çenen gerçekten gerideyse ameliyat olman gerekiyor başka türlü düzelmez o çene.isteyen baksın çene geriliği dış görünüşü inanılmaz etkileyen birşey.tabi gerçekten gerideyse diyorum.burun inan aşırı değiştirmiyor eğer çok abartı birşey yoksa.ilgi görmek için dünya güzeli olmana gerek yok biraz bakımlı olsan giyinmeyi bilsen nasıl poz vereceğini duruşunu ayarlasan tamamdır yani.fazla kilon varsa ver.maalesef güzel olmak biraz şans işi ve güzel insanlar tabiki daha fazla ilgi görür ama dediğim gibi seninde birşeyler yaşaman için dünya güzeli olmana gerek yok biraz özgüvenli ol.

Gecen bir fotoğraf çekindim Napolyon Bonaparte gibi poz vermişim. Ben de fotojenik değilim. Güzellik göreceli, birilerine begendirmeye çalışırsak kendimizi sınıfta kalırız. Hiçbirimiz Megan Fox değiliz. Kısmeti kapalı bazı insanların. Çok güzel bile olsa kimse bakmıyor. Enerjik kıpır kıpır güler yüzlü biri olursan kimse yüzünü umursamıyor emin ol.

Ben estetik olmadan önce kismetim daha açıktı bir estetik oldum yıllardır sevgilim yok. Olanı bile aldattı gitti.
Katılıyorum valla sana.güzel olup talibi hiç olmayan kişiler olduğu gibi ortalamanın bile altında olup şeytan tüyü olan insanlar çok var.ben de talip işinin dış görünüşle neredeyse hiç ilgisi olmadığı görüşündeyim.bazı üyeler güzel kadın olunca şöyle olur böyle olur diyor da.hiç de öyle değil valla.allah herkesin çarşısına az çok bir pazar veriyor işte zamanı gelince.biz de buralarda nasip olanla ego savaşları yapmanın derdindeyiz.

Güzellik çirkinlik aslında o kadar önemsiz kavramlar ki.. en çok sevilen kadınlara bak hangisi bebek gibi? Ben senden baya büyüğüm, çalışıyorum dikkat çeken bir güzelliğim var bu yaşıma kadar bir çok kişiden teklif aldım ama benim de hayatımda kimse olmadı. Ne zaman biriyle olacak gibi olsam hep bir pürüz çıktı. Hem de baya baya kalbimi kırıp gittiler. O yüzden lütfen böyle şeylere takılıp hayatı yaşamaktan vazgeçme. Sosyal medyada kaç tane kişi gerçekten güzel? İyi fotoğraflar çekiniyorlar, kendilerine yakışanı giyiyorlar bitti gitti. Eğitimine odaklan, kendini geliştir iç huzurun ve bu kötü düşüncelerden uzaklaşmak için de meditasyon yap. Güzel şeyler için dua et. Belli bir yaşa gelince ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın, o güne kadar hep mutlu olmaya çalış 😘
Şu konularda çok güzelim temalı gereksiz yorumlar tapılmasa olmayacak. Sonunu güzel bağlamışsın ama ne bu şimdi? Ne gerek var ki?

Şu konularda çok güzelim temalı gereksiz yorumlar tapılmasa olmayacak. Sonunu güzel bağlamışsın ama ne bu şimdi? Ne gerek var ki?
Kadincagiz ilgi cekerim demiş sadece. Çok tipsizim kimse yüzüme bakmıyor diye yalan mı soyleseydi. Bırakın güzel olan bir cümleyle ovunsun onu da çok görmeyelim

Özendirmek gibi olmasın da çirkin olmayı bu kadar kafaya takıp konu açacak olsam, gider fazla abartmadan bi burun estetiği yaptırırdım.

Burun estetiği yaptırıp da güzelleşmeyen göremedim 🤷🏻‍♀️

Parası mı bi şekilde bi yerde çalışır biriktirir yaptırırdım devlette

oncelikle eminim gayet guzelsiniz, ustelik henuz cok gencsiniz , insanin yuzu 25'li yaslardan sonra oturuyor. daha 1 guzellesiyor ..
ceneniz cok geride ise yuzunuzun orantisi icin cene ameliyati ucretsiz devlet hastanelerinde yapiliyor diye biliyorum. 1 ya da 2 ay acisini cekip fistik gibi yuz hatlarina sahip oluyor bu ameliyati olanlar.. ayrica ileriki yaslarda cene sorunlari daha artiyor agrilara neden oluyor diye biliyorum, vaktiniz ve gercekten bu ameliyata ihtiyaciniz varsa bir gorusun doktorlarla..

Back