Hiç güzel değilim

Kesinlikle öyle ..saglik ve insanın hayat enerjisi hepsinden önemli.. bi de estetik sektörü artık çok ilerledi,konu sahibinin güzel bir mesleği varsa,para kazaniyorsa köşeye biraz birikim yapar,memnun olmayan taraflarını yaptırır..çene,burun v.s en güzelini yapıyorlar zaten

Çirkin misin, kız Gucci nin mankenini görmedin zaar toplumun güzellik algısının çook dışında ama manken. Ayrıca fiziği spor ve dengeli beslenme ile, imajı da kuaför vs ile değiştirebilirsin. Yani çirkinim deyip de kabuğuna çekilip durma.

Erkeklerin sana bakmamasının nedeni cilveli olmamış olman. Ne çirkin insanlar tanıdım dört erkekle birden konuşuyorlar falan. Neyse, kendine bak giyimine dikkat et. Ya da benim gibi kendinle mutlu ol. Bende kendimi beğenmiyorum benim de hiç erkek arkadaşım olmadı ama ben kendimle mutluyum. Bu kadar öz güvensiz olma. Kimse şu hayatta mükemmel değil. İşe gir para biriktir ya da kredi çek estetik yaptır. Şu hayatta kendini sev. Sen sensin bir başkası umurunda olmasın. Bunları düşünerek hayatını kötüleştirme. Bir kere geliyoruz. Ölümü de unutma.

Buradaki bazı üyeler sürekli kuyruğu dik tutmanın derdinde ama kimseyle adam gibi ilgilenen yok emin ol buna.herkes zamanında bulduğunu değerlendirmiş millete caka satıyor işte.

Çenen gerçekten gerideyse ameliyat olman gerekiyor başka türlü düzelmez o çene.isteyen baksın çene geriliği dış görünüşü inanılmaz etkileyen birşey.tabi gerçekten gerideyse diyorum.burun inan aşırı değiştirmiyor eğer çok abartı birşey yoksa.ilgi görmek için dünya güzeli olmana gerek yok biraz bakımlı olsan giyinmeyi bilsen nasıl poz vereceğini duruşunu ayarlasan tamamdır yani.fazla kilon varsa ver.maalesef güzel olmak biraz şans işi ve güzel insanlar tabiki daha fazla ilgi görür ama dediğim gibi seninde birşeyler yaşaman için dünya güzeli olmana gerek yok biraz özgüvenli ol.

Katılıyorum valla sana.güzel olup talibi hiç olmayan kişiler olduğu gibi ortalamanın bile altında olup şeytan tüyü olan insanlar çok var.ben de talip işinin dış görünüşle neredeyse hiç ilgisi olmadığı görüşündeyim.bazı üyeler güzel kadın olunca şöyle olur böyle olur diyor da.hiç de öyle değil valla.allah herkesin çarşısına az çok bir pazar veriyor işte zamanı gelince.biz de buralarda nasip olanla ego savaşları yapmanın derdindeyiz.

Şu konularda çok güzelim temalı gereksiz yorumlar tapılmasa olmayacak. Sonunu güzel bağlamışsın ama ne bu şimdi? Ne gerek var ki?

Şu konularda çok güzelim temalı gereksiz yorumlar tapılmasa olmayacak. Sonunu güzel bağlamışsın ama ne bu şimdi? Ne gerek var ki?
Kadincagiz ilgi cekerim demiş sadece. Çok tipsizim kimse yüzüme bakmıyor diye yalan mı soyleseydi. Bırakın güzel olan bir cümleyle ovunsun onu da çok görmeyelim

Özendirmek gibi olmasın da çirkin olmayı bu kadar kafaya takıp konu açacak olsam, gider fazla abartmadan bi burun estetiği yaptırırdım.

Burun estetiği yaptırıp da güzelleşmeyen göremedim

Parası mı bi şekilde bi yerde çalışır biriktirir yaptırırdım devlette

oncelikle eminim gayet guzelsiniz, ustelik henuz cok gencsiniz , insanin yuzu 25'li yaslardan sonra oturuyor. daha 1 guzellesiyor ..
ceneniz cok geride ise yuzunuzun orantisi icin cene ameliyati ucretsiz devlet hastanelerinde yapiliyor diye biliyorum. 1 ya da 2 ay acisini cekip fistik gibi yuz hatlarina sahip oluyor bu ameliyati olanlar.. ayrica ileriki yaslarda cene sorunlari daha artiyor agrilara neden oluyor diye biliyorum, vaktiniz ve gercekten bu ameliyata ihtiyaciniz varsa bir gorusun doktorlarla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…