- 21 Temmuz 2018
- 7.113
- 21.378
- 348
- Konu Sahibi 12345678900
-
o zaman önündeki yılları kendini geliştirmek için kullan.Maalesef param yok ve en iyi ihtimalle 26 yaşında para kazanmaya başlayacağım :/
Zayıfım diyorsun, ne giysen yakışır.Sanırım sorunum biraz da burda ne giyeceğimi bilemiyorum makyaj yapamıyorum tipim iyi olmadığı gibi onu da güzelleştiremiyorum
Çene dolgusu yaptırabilirsin. Burnunu yaptırabilirsin yada ufak kemer falan varsa onuda dolgu ile düzeltiyorlar. Sonra kendine bi tarz oluştur. Çok zayıfsan kilo almaya çalış ve en önemlisi kendini sev. Kendine güven.Çenem küçük ve geride bu yüzden burnum büyük görünüyor çok da küçük değil tabi ama sorun çenede sanırım
Çene dolgusu yaptırabilirsin. Burnunu yaptırabilirsin yada ufak kemer falan varsa onuda dolgu ile düzeltiyorlar. Sonra kendine bi tarz oluştur. Çok zayıfsan kilo almaya çalış ve en önemlisi kendini sev. Kendine güven.
20 yaşında çocuk olmuyor genç kız oluyor. Ben yaşına dikkat etmedim yazarken. Bence çokta önemli değil. Benim kızım kendisini beğenmese o yaşta onun içinde veririm bu tavsiyeleri. Çünkü insan kendin nasıl güzel ve mutlu hissediyorsa onu yapmalı.20 yaşındaki bir çocuğa verilecek tavsiye estetik dolgu botoks tipi şeyler mi???
Benim de öyleydi, şu an bir bakan bir daha bakıyor. Estetik ameliyatla çözülecek şeyleri dert etmeye değmez.Çenem küçük ve geride bu yüzden burnum büyük görünüyor çok da küçük değil tabi ama sorun çenede sanırım
Sonuçta 22 yaşındasın ve bunlar düzeltilebilecek sorunlar bi çene dolgusua bakar ama sen oram çirkin buram çirkin demeye devam ediceksin her türlü o yüzden önce düşünceni değiştirmeden güzel hissedemezsinÇenem küçük ve geride bu yüzden burnum büyük görünüyor çok da küçük değil tabi ama sorun çenede sanırım
Benim de ilerideÇenem küçük ve geride bu yüzden burnum büyük görünüyor çok da küçük değil tabi ama sorun çenede sanırım
Kiz ne var bunda 2 cc dolgu asiri değiştirir seni bunun icin üzme tatli caniniÇenem küçük ve geride bu yüzden burnum büyük görünüyor çok da küçük değil tabi ama sorun çenede sanırım
Güzellik çirkinlik aslında o kadar önemsiz kavramlar ki.. en çok sevilen kadınlara bak hangisi bebek gibi? Ben senden baya büyüğüm, çalışıyorum dikkat çeken bir güzelliğim var bu yaşıma kadar bir çok kişiden teklif aldım ama benim de hayatımda kimse olmadı. Ne zaman biriyle olacak gibi olsam hep bir pürüz çıktı. Hem de baya baya kalbimi kırıp gittiler. O yüzden lütfen böyle şeylere takılıp hayatı yaşamaktan vazgeçme. Sosyal medyada kaç tane kişi gerçekten güzel? İyi fotoğraflar çekiniyorlar, kendilerine yakışanı giyiyorlar bitti gitti. Eğitimine odaklan, kendini geliştir iç huzurun ve bu kötü düşüncelerden uzaklaşmak için de meditasyon yap. Güzel şeyler için dua et. Belli bir yaşa gelince ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın, o güne kadar hep mutlu olmaya çalışMerhaba ekimde 22 yaşıma gireceğim ama maalesef hayatın tadını çıkaramıyorum. Ben çirkin bir insanım ve artık yoruldum. Hiçbir erkek bana ilgi göstermiyor kız arkadaşlarımla fotoğraf çekinemiyorum biraz önce arkadaşımla dışarıdaydım fotoğrafını çekmemi istedi çektim sonra o benim fotoğrafımı çekti bakarken çok utandım hem çok zayıfım hem yüzüm çirkin hem elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm. Benim hayatım böyle mi geçecek. Gençliğin baharındayken bu fiziki görünüş beni mahvediyor. Ben de diğerleri gibi heyecanlar yaşamak istiyorum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hiç kimseden ilgi bile görmedim. Ne yapsam bilmiyorum hayatım biraz iyi gitmeye başlamıştı arkadaşlarım minik öğrenci evim ortalama bir okul yaşantım vardı en azından kendime alışmıştım. Sonra deprem oldu ve her şeyim ellerimden kayıp gitti evet hayatta olmam çok güzel ve şükredilecek bir şey ama bir anda yeni bir şehirde hiç tanımadığım insanların içine girdim ve gerçekler yeniden yüzüme yüzüme çarptı. İnsan güzel olmayınca ne kadar iyi olsan da seninle kimse ilgilenmiyor. Biraz konudan konuya atladım ama öyle işte içimi dökecek kimsem yok yazmak istedim buraya
bence sorun sizin dış güzelliğinizle alakalı değil, insanlar arkadaş olmak için kimsenin boyuna posuna fiziğine bakmıyor genelde.Merhaba ekimde 22 yaşıma gireceğim ama maalesef hayatın tadını çıkaramıyorum. Ben çirkin bir insanım ve artık yoruldum. Hiçbir erkek bana ilgi göstermiyor kız arkadaşlarımla fotoğraf çekinemiyorum biraz önce arkadaşımla dışarıdaydım fotoğrafını çekmemi istedi çektim sonra o benim fotoğrafımı çekti bakarken çok utandım hem çok zayıfım hem yüzüm çirkin hem elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm. Benim hayatım böyle mi geçecek. Gençliğin baharındayken bu fiziki görünüş beni mahvediyor. Ben de diğerleri gibi heyecanlar yaşamak istiyorum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hiç kimseden ilgi bile görmedim. Ne yapsam bilmiyorum hayatım biraz iyi gitmeye başlamıştı arkadaşlarım minik öğrenci evim ortalama bir okul yaşantım vardı en azından kendime alışmıştım. Sonra deprem oldu ve her şeyim ellerimden kayıp gitti evet hayatta olmam çok güzel ve şükredilecek bir şey ama bir anda yeni bir şehirde hiç tanımadığım insanların içine girdim ve gerçekler yeniden yüzüme yüzüme çarptı. İnsan güzel olmayınca ne kadar iyi olsan da seninle kimse ilgilenmiyor. Biraz konudan konuya atladım ama öyle işte içimi dökecek kimsem yok yazmak istedim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?