• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç güzel değilim

Kendi adıma konuşayım, insanlarla arkadaş olurkan ne kadar zayıf ne kadar kilolu ne kadar çirkin veya güzel diye düşünmüyorum. Öyle arkadasmi seçilir hiç. Sohbet edebiliyor muyum, bana ne katıyor, birlikte gülebiliyormuyum vs gibi şeylere bakıyorum. Bence arkadaş çevren yanlış.
Kilo konusuna gelince, kilo almak istiyorsan mutlaka diyetisyene başvur. Belliki bu konudan rahatsizsin o zaman güvenin biraz kendine gelir.

Maalesef param yok ve en iyi ihtimalle 26 yaşında para kazanmaya başlayacağım :/
o zaman önündeki yılları kendini geliştirmek için kullan.
Hayatına sporu kat makyaj yapmaya başla. Görünüş başka aura çok bambaşka birşey. Çiçek kız'ın yorumunda dediği gibi diyetisyen eşliğinde sağlıklı bir şekilde kilo almaya bak sporlada kıvrımlanırsın. Daha 22 yaşındasın yolun çok çok başı. Daha güzel yaşların olacak yerinde sayarak üzülmek yerine o zamanlar için çabala.

Eeee çok çirkin olsan da sorun yok. Ozguvenin olsun. Bak şimdi düşününce tanıdığım 3 tane çirkin kadının evlilikleri gayet iyi. İkisini çok severim, çok tatlı kadınlardır. Bir tanesi de kendi gerçekten çirkin olmasına rağmen sürekli başkaları ile uğraşır.
Asıl çok güzel kadınlar yanlış adamlarla evlenebiliyor. Çok talibi oluyor, kafası karışıyor vs vs

Böyle düşünen arkadaşlarımın genelde ailesiyle sorunları oluyor. Ne alaka demeyin, size belki de büyüdüğünüz çevrede yeterince değer verilmedi. O yüzden siz de kendinize değer vermiyorsunuz. Şahsi kaanatim tabi.

Ben bir erkekte bile çok yakışıklı, kıvanç tatlıtuğ gibi tipleri değil aurası, çekiciliği en baştada enerjisi olan bir erkekten hoşlanırım. En başta tipe bakıldığı ne kadar doğru olsa da asıl gerçek ilerleyen süreçte o güzelliğin, yakışıklılığın çokta öneminin kalmadığı. Anlaşamıyorsan, kafa dengin değilse güzellikten eser kalmıyor. Demem o ki insanlara neşeniz, pozitif düşünceleriniz geçer. Bu sadece sevgilide değil arkadaş ortamında da böyledir. İletişim çok önemli. Sürekli söylenip güzel değilim diye yakınmak yerine kendinizi sevmekle, değer vermekle başlayın ve size özellikle bu konuyla ilgili kötü hissettirenlerle arkadaşlığınızı bitirin.

Çenem küçük ve geride bu yüzden burnum büyük görünüyor çok da küçük değil tabi ama sorun çenede sanırım
Çene dolgusu yaptırabilirsin. Burnunu yaptırabilirsin yada ufak kemer falan varsa onuda dolgu ile düzeltiyorlar. Sonra kendine bi tarz oluştur. Çok zayıfsan kilo almaya çalış ve en önemlisi kendini sev. Kendine güven.

Çene dolgusu yaptırabilirsin. Burnunu yaptırabilirsin yada ufak kemer falan varsa onuda dolgu ile düzeltiyorlar. Sonra kendine bi tarz oluştur. Çok zayıfsan kilo almaya çalış ve en önemlisi kendini sev. Kendine güven.

20 yaşındaki bir çocuğa verilecek tavsiye estetik dolgu botoks tipi şeyler mi???

20 yaşındaki bir çocuğa verilecek tavsiye estetik dolgu botoks tipi şeyler mi???
20 yaşında çocuk olmuyor genç kız oluyor. Ben yaşına dikkat etmedim yazarken. Bence çokta önemli değil. Benim kızım kendisini beğenmese o yaşta onun içinde veririm bu tavsiyeleri. Çünkü insan kendin nasıl güzel ve mutlu hissediyorsa onu yapmalı.

O bahsettiğin depremde 10.gününde gittim görevli olarak ölenler gördüm ölülerini arayanlar gördüm bulamayanlar gördüm
Organ kayıpli insanlar gördüm hani gece yatıyorsun sabah enkaz altında bilmediğin kadar uzun süre kurtarılmayı bekliyorsun ölmüyorsun kurtulmak için vücudunun bir parçasını kesiyorlar sonra hastane odası bitmek bilmeyen tedavilerrrr
22 yaş sağlıklı olmak o cehennemden kayıpsız çıkmak sen güzellik mi diyorsun aynaya bak şükrettttt güzellik dediğin kime kalmış

benim bi arkadaşımın da çenesi geride o söyleyene kadar fark etmemiştim bile ve onu çirkin yaptığını düşünmüyorum. öncelikle tedavisini araştırın. ve kimseye bunu söylemeyin. güzellik bir bütündür aura meselesi. ne güzel zayıf birisiniz. sporla destek olun

Çenem küçük ve geride bu yüzden burnum büyük görünüyor çok da küçük değil tabi ama sorun çenede sanırım
Sonuçta 22 yaşındasın ve bunlar düzeltilebilecek sorunlar bi çene dolgusua bakar ama sen oram çirkin buram çirkin demeye devam ediceksin her türlü o yüzden önce düşünceni değiştirmeden güzel hissedemezsin

Gecen bir fotoğraf çekindim Napolyon Bonaparte gibi poz vermişim. Ben de fotojenik değilim. Güzellik göreceli, birilerine begendirmeye çalışırsak kendimizi sınıfta kalırız. Hiçbirimiz Megan Fox değiliz. Kısmeti kapalı bazı insanların. Çok güzel bile olsa kimse bakmıyor. Enerjik kıpır kıpır güler yüzlü biri olursan kimse yüzünü umursamıyor emin ol.

Ben estetik olmadan önce kismetim daha açıktı bir estetik oldum yıllardır sevgilim yok. Olanı bile aldattı gitti.

Benim de ileride 😂 keşke çenem geride olsa dolgu yaptırırım diyorum. Çok ileride değil ama tam orantılı da değil. Hep fakir ailenin çocuğu olmaktan bunlar. Geçmişte tel taktirsalardi ağzımız disimiz düzgün olurdu. Çirkin olduğunuzu düşünmüyorum ben. Kendinizi begenmiyorsunuz sadece

Merhaba ekimde 22 yaşıma gireceğim ama maalesef hayatın tadını çıkaramıyorum. Ben çirkin bir insanım ve artık yoruldum. Hiçbir erkek bana ilgi göstermiyor kız arkadaşlarımla fotoğraf çekinemiyorum biraz önce arkadaşımla dışarıdaydım fotoğrafını çekmemi istedi çektim sonra o benim fotoğrafımı çekti bakarken çok utandım hem çok zayıfım hem yüzüm çirkin hem elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm. Benim hayatım böyle mi geçecek. Gençliğin baharındayken bu fiziki görünüş beni mahvediyor. Ben de diğerleri gibi heyecanlar yaşamak istiyorum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hiç kimseden ilgi bile görmedim. Ne yapsam bilmiyorum hayatım biraz iyi gitmeye başlamıştı arkadaşlarım minik öğrenci evim ortalama bir okul yaşantım vardı en azından kendime alışmıştım. Sonra deprem oldu ve her şeyim ellerimden kayıp gitti evet hayatta olmam çok güzel ve şükredilecek bir şey ama bir anda yeni bir şehirde hiç tanımadığım insanların içine girdim ve gerçekler yeniden yüzüme yüzüme çarptı. İnsan güzel olmayınca ne kadar iyi olsan da seninle kimse ilgilenmiyor. Biraz konudan konuya atladım ama öyle işte içimi dökecek kimsem yok yazmak istedim buraya
Güzellik çirkinlik aslında o kadar önemsiz kavramlar ki.. en çok sevilen kadınlara bak hangisi bebek gibi? Ben senden baya büyüğüm, çalışıyorum dikkat çeken bir güzelliğim var bu yaşıma kadar bir çok kişiden teklif aldım ama benim de hayatımda kimse olmadı. Ne zaman biriyle olacak gibi olsam hep bir pürüz çıktı. Hem de baya baya kalbimi kırıp gittiler. O yüzden lütfen böyle şeylere takılıp hayatı yaşamaktan vazgeçme. Sosyal medyada kaç tane kişi gerçekten güzel? İyi fotoğraflar çekiniyorlar, kendilerine yakışanı giyiyorlar bitti gitti. Eğitimine odaklan, kendini geliştir iç huzurun ve bu kötü düşüncelerden uzaklaşmak için de meditasyon yap. Güzel şeyler için dua et. Belli bir yaşa gelince ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın, o güne kadar hep mutlu olmaya çalış 😘

Merhaba ekimde 22 yaşıma gireceğim ama maalesef hayatın tadını çıkaramıyorum. Ben çirkin bir insanım ve artık yoruldum. Hiçbir erkek bana ilgi göstermiyor kız arkadaşlarımla fotoğraf çekinemiyorum biraz önce arkadaşımla dışarıdaydım fotoğrafını çekmemi istedi çektim sonra o benim fotoğrafımı çekti bakarken çok utandım hem çok zayıfım hem yüzüm çirkin hem elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm. Benim hayatım böyle mi geçecek. Gençliğin baharındayken bu fiziki görünüş beni mahvediyor. Ben de diğerleri gibi heyecanlar yaşamak istiyorum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hiç kimseden ilgi bile görmedim. Ne yapsam bilmiyorum hayatım biraz iyi gitmeye başlamıştı arkadaşlarım minik öğrenci evim ortalama bir okul yaşantım vardı en azından kendime alışmıştım. Sonra deprem oldu ve her şeyim ellerimden kayıp gitti evet hayatta olmam çok güzel ve şükredilecek bir şey ama bir anda yeni bir şehirde hiç tanımadığım insanların içine girdim ve gerçekler yeniden yüzüme yüzüme çarptı. İnsan güzel olmayınca ne kadar iyi olsan da seninle kimse ilgilenmiyor. Biraz konudan konuya atladım ama öyle işte içimi dökecek kimsem yok yazmak istedim buraya
bence sorun sizin dış güzelliğinizle alakalı değil, insanlar arkadaş olmak için kimsenin boyuna posuna fiziğine bakmıyor genelde.
ben bekar iken çogu zaman özellikle yüz hatlarım ile ilgili çok övgu alan insandım şimdi sana resmimi atsam ne alaka ya dersin 😁
güzellik vs geçiçi şeylee böyle şeylere takılıp modunuzu düşürmeyin asıl sorun ne onu bulun bence

Back