- Konu Sahibi Limondalimon
ayrıldığın zaman yaşayacakların şimdiki durumundan daha zor olacak..ailenin durumunu eşin biliyor,bu kararsızlığını da biliyor.huylu huyundan vazgeçmiyor..ama yakalaman çok iyi olmuş.saklayamadığının farkında.belki bundan sonra kendine dikkat eder.
maalesef senin bırakamayacağının farkında ve o yüzden bu kadar rahat.herhalde biraz da yumuşak birisisin...
sevgili min, sana sonuna kadar katılıyorum katılmadığım tek nokta eşini yakalamış olmasından ötürü ben çok üzgünüm çünkü kadıncağızın yapacak bir işi, tutunacak bir dalı yok...en kötüsü tek başına değil zaten tek başına olmuş olsaydı şimdi bunları konuşuyor olmazdık ben ilk mesajımdaki "sen hala boşanma davası açmadın mı?" cevabımı vermiş çekmiş gitmiştim...
diyeceğim öğrenmesi yıpranması açısından çok kötü olmuş...
ve böyle durumlar da öğrenip de kocayla yüzyüze geldikten sonra affettiyse olay bitmiştir çünkü artık yüzgözlük olayı başlamıştır.
ben bu durumlar da eğer boşanma gerçekleştirecek gücünüz yoksa yüzgöz olmayın diye tavsiye ederim, yüzgözlük serbestliği getiriyor karısından çekintisi varsa bir süre sonra aman nasıl olsa affederlere dönüşüp iyice laçkalaşma başlıyor.
birşey sormayı unuttum, ev kendi eviniz mi kira mı?