- 10 Ekim 2022
- 1.032
- 1.546
Gerçekten soruyor musunuz bu soruyu? Sizi çok iğrenç bir ortama sokmuş ve aptal yerine koymuş. Sizden başka herkesin haberi var ve el birliği ile kandırmışlar cidden berbat bir şey.Merhabalar, izin alarak ikinci üyeliğimi açtım ve sizlerden açıkça görüşlerinizi ifade etmenizi istiyorum. Başka bir pencereden bakılmasına çok ihtiyacım var. Mümkün olduğunca kısa tutacağım sizleri sıkmamak için.
Evleneli henüz 1 sene olmadı. Vajinismusum. Tedavi oluyorum. Fakat eşimin yaptıklarının bununla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Belki siz farklı bir şey söylersiniz bu sebeple bu bilgiyi vermek istedim.
Eşim bana karşı bazen çok ilgili bazense çok ilgisizdir. Genellikle davranışları sorumsuzca diyebileceğim türdendir. Örneğin akşam işten gelir yemek hazırlarım, o akşam arkadaşlarıyla batak oynamaya gider, ben arayana kadar haber vermez ve gece geç saatte gelir. Bugüne kadar iş yoğunluğu sebebiyle olabileceğini düşünerek hep geçiştirdim. Fakat artık bunun beni sevmemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
1. Olay
Geçtiğimiz haftalarda eşimin telefonunu karıştırdım. Bana bir konuda söylediği yalanını yakaladım. Eşimin Ali diye bir arkadaşı olsun, Ben, Ali, eşim, Alinin sevgilisi ve alinin baldızı havuze yüzmeye gittik. Onların arabası yok, biz götürdük. Ben daha sonra öğrendim ki çoook eskiden yıllar evvel bu Alinin baldızı ve eşimin arasında flört bile denmeyecek bir şeyler olmuş. (Aralarında ne geçtiğini bilmiyorum, eşim flört bile etmedik sadece bizi tanıştırdılar dedi.) Sonuç olarak hepsi bir olup beni eşim ve o kız yeni tanışmış gibi kandırdılar ve yalancı eşim de bunun olmasına izin verdi. Beni salak yerine koydu. Güvenimi zedeledi.
2. Olay
Eşimin telefonunu yine karıştırdığımda anonim bir tanışma programının yüklü olduğunu gördüm. Bu programdan flört anlamında bir konuşma yakalayamadım. Zaten belli ki uzun süredir girmiyor. Fakat biz sevgiliyken ve bana evlenme teklif etmeden tam 1 ay önce anonim birisiyle dertleştiği mesajları gördüm. Eski sevgilisini unutamadığını, benimle sevgiliyken ona ihanet ediyormuş gibi hissettiğini yazmış. Eski sevgilisinin nişanlanacağını yazmış. Bu konuşmadan 1 ay sonra bana evlenme teklifi etmesi beni yarabandı olarak kullandığını düşündürüyor. Ben bu adama güvenmiyorum. Güvenmediğim biriyle evli kalmak istemiyorum. Sizce bu boşanma sebebi mi sayılır mı? Eşimle bu konuları henüz konuşmadım, içten içe düşünüyorum. Tabiki affetmeyeceğim, ama bir anda evi terkedemem. Şu an kardeşim nikah arifesinde, en azından şu an boşanamam çünkü ailem bu durumdan etkilensin kardeşim üzülsün istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
İhanet konusu ise bambaşka hem unutulmayan bir eski sevgili varmış, hem de hala arayışta. Neden sizin, benim ya da bir başkasının telefonunda o programlardan yokta eşinizde var. Eğer normal bir durumsa sizde indirin bakalım ne yapacak. Lütfen korunun ve hiçbir şekilde hamile kalmayın. Belki vajinismus bile değilsinizdir, boşandıktan sonra sorunun eşinde olduğunu anlayan çok kadın var bu platformda. En yakın zamanda tüm ziynet ve birikimleri alıp çıkın evden ve bu adamı bosayın yoksa çok pişman olursunuz.