Hiç görmediğiniz KK üyesi ve zihninizde oluşan profili ?

vayyy ben neymişim yav yok annem bu da tutmadı bi tek dudak kısmı tuttu ama gayfe içerik :) izin var mı HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. hanım apla

tombiş olmam dışında hiç biri tutmadı kadişim 1.60 boyunda, beyaz tenli ve kahve rengi gözlüyüm ayrıcana çok da tombiğim

bence sen 1.65 boyunda, mavu gözlü, beyaz tenli, koyu kestane kısa saçlı ve zayıf bir bağyansın

S shot bence seeen 1.70'li boylarda, zayıf, kumral ve ela gözlüsün. tutturdum mu?

Eh fena değilim yine seni tahminde duka : )
4 tane var, yerlerin de biri tuttu

Boy tuttu, kalanı hayır

mervecik01'e her denk geldiğimde direkt gözümün önüne sevdiğim karakter Amy Farrah Fowler geliyor nedense. Onun sesinden "feministler çok saçmalıyor, psikoloji bilim değil." cümleleri kafamın içinde.

vayyy ben neymişim yav yok annem bu da tutmadı bi tek dudak kısmı tuttu ama gayfe içerik :) izin var mı HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. hanım apla

Munecim müdürüm,
Bu ikisini at mapısa aç susuz bırak katıksız kalsınlar kör karanlıklarda kuytu mapıs köşelerinde cezalarını çeksinler müdürüm.
Bayramdada bırakma sakın açık görüşte verme,hatta mümkünse en az 6 ay kalsınlar

marilyn monroe gerçekte öyle misin okumadım ama sen benim kafamda...
160-170 arası bi boyda, koyu renk saçlı (koyudan kasıt sarı veya açık kumral değil, ama koyu kumraldan başlıyo olabilir ve kızıl da değil), gözleri kahverengi, saçları düz ama öyle fönlüymüş kadar da düz değil, hafif hareketli, kesiminden ötürü de olabilir, açık tenli, kilolu değil ama çok zayıf d değil, ama giydiği üstüne oturan ve sporla hippimsi yi karıştırarak giyinen birisin. : D
cognitive sen benim kafamda..
gözlük takabilitesi olan ama takmayan, koyu saçlı, kahverengi veya siyah mesela, açık tenli, aşırı beyaz olmayan ama beyaz yani, saçları genel olarak düz, surat olarak minyon, çenesi hafif sivri, burnu küçük, gözleri siyah olmayan, 150-160 boylarında, kilosu fazla olmayan ama zapzayıf da olmayan birisin. :::
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. benim kafamda..
160 boylarında, çok zayıf olmayan, hafif belli bölgelerden kilosu oolan ama geneli göze batmayan bi kiloda, saçları koyu renkli, teni açık, gözleri yeşil, saçları omuz hizalarında düz değil, dalgalı gibi, minyon yüzlü. :::
Mavi Terlik koyu açlı, koyu gözlü, ama teni beyaza yakın buğday, saçları düz, baya düz, kısa değiller ayrıca. boy 160-170 civarı, kilo yok, zapzayıf yani, minyon tipli, atlayıp zıplayan ince kollu :::

daha kimi yazsam kimi yazsam :/

vayyy tebrikler 1.63 boy koyu kestane düz saç, uçlar ombreli, beyaz tenli, ela gözlü, balık etli ve evet genelde dediğin gibi giyinirim.
neredeyse nokta atışı

Yok artık devenin bale pabucu. O_0
Arkadaşlar ben laptopımın kamerasını siyah bantla bantlıyorum.Siz de yapın, böğürlenkuşu bizi izliyor.

Tanışıyo muyuz

ihihiyy Şaka şaka bilemedin genelde

Arkadaşlar korkmayın bilemiyo
ya da korkun
Zeki olduğu için beni bilememiş gibi yaptı

kendimin kafası karıştı yine

Boyu biraz daha aşağı çekgözler kahve, ten buğday, saçlar omuzları biraz geçkin dalgalı yuvarlak bir yüz ama kesinlikle XS beden
Birde beni gözlüklü, gayet ciddi görünümlü hatta öğretmen edasında ve sürekli etek bluz giyen biri olarak düşünenler var fakat spor bir kadınım
Imajımı yok ettim kendi ellerimle bak görüyorum musunuz ne olacak şimdi hııı

vayyy tebrikler 1.63 boy koyu kestane düz saç, uçlar ombreli, beyaz tenli, ela gözlü, balık etli ve evet genelde dediğin gibi giyinirim.
neredeyse nokta atışı
gapışalım knk
Yok artık devenin bale pabucu. O_0
Arkadaşlar ben laptopımın kamerasını siyah bantla bantlıyorum.Siz de yapın, böğürlenkuşu bizi izliyor.
Ekrana gecein bu saatinde şu şekilde baktığımdan zaten bantlamasanız da göremem muhtemelen raad olun yani :/
Tanışıyo muyuz

ihihiyy Şaka şaka bilemedin genelde

Arkadaşlar korkmayın bilemiyo
ya da korkun
Zeki olduğu için beni bilememiş gibi yaptı

kendimin kafası karıştı yine
Snnkini kuzenm yzmş .s.s
yok ya, esasen tam seninkini yazarken enişten dedi gel dedi böörtlen dedi yatağa dedi. ondan oldu o hep öyle.

Ne güzel bir topik olmuş.

Bilenler Yanılanlar tahminler nickleer ve avatarlar o kişi hakkında bi on bilgi yaratıyor ama bambaşka biride çıkıyor:)))

Acaba beni nasıl tahmin eedersiniz doğrusu merak ettim

Ne güzel bir topik olmuş.

Bilenler Yanılanlar tahminler nickleer ve avatarlar o kişi hakkında bi on bilgi yaratıyor ama bambaşka biride çıkıyor:)))

Acaba beni nasıl tahmin eedersiniz doğrusu merak ettim
Depresif bir kişiliğin var , bu görüntüne de yansımış , sert mizaçlı ama bir o kadarda kadınsı bir matmazelsiniz efenim 2. kadesa 'sımızsınız . Beyaz tenli , en az 1.65 boylarında , (kadesa kızıldı) siz siyah saçlı ve beyaz tenlisiniz , ama taş gibisiniz ikinizde.
(Bu şansımı zorladığım son mesajımdı , taşlanmadan gideyim ben , beceremiyorum bu işi ,zorlamanın anlamı yok )

K kuruyan fasulye teşekkürler öncelikle

Aslında hiç sert biri degilimdir ama karşılıklı polemik olunca ister istemez sivrilesiyorum.ne bileyim pek uymadım tarife sanki hihihihi

Sarışınım ela göz sarı saç 1,70 boyundayim.

Wuuuu nazar değmesin Öyle tarif ettiklerim tutmuyordu hiç , yanlış zamanlama
Ben profil resminden kopya çektiydim Orda da taş gibi duruyorsun, al biblo diye koy o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…