- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
vayyy ben neymişim yavDalgalı , karamel rengi bir saç , bal rengi gözler , derin bakışlar , dolgun kiraz dudaklar , 1.70lerde boy , atletik bir vücut , ince bel , ne ararsan var, akşama kahve ısmarlayım sana ben , boşsan , ya da yemek yiyelim seni eve bırakırken sen ısmarlarsın kaaaaveeeyyiii HanimKelesimiGetir benim hanım duymasın ama , yanlış anlar sonra
Anam neye benzediğini bulamadık bi türlü , hiç biri tutmuyorvayyy ben neymişim yavyok annem bu da tutmadı bi tek dudak kısmı tuttu ama gayfe içerik :) izin var mı HanimKelesimiGetir hanım apla
Eh fena değilim yine seni tahminde duka : )Yuvarlak yüzlü değilim evet :) Boyu da birkaç cm daha uzatabilirsin :) Saçlarım uzun ve koyu renk. Tenim baya vampir ve hortlak kıvamında beyaz. Gözüm de yeşil - mavi. Zayıf değilim ama kilolu da sayılmam 54-55 kiloyum. İş hayatına atılmadan önce 49'dum otura otura popo büyüttüm
Sende 3 dövme var bence biri sırtında, biri bileğinde biri de kolunda.
Boy tuttu, kalanı hayır
vayyy ben neymişim yavyok annem bu da tutmadı bi tek dudak kısmı tuttu ama gayfe içerik :) izin var mı HanimKelesimiGetir hanım apla
Anam neye benzediğini bulamadık bi türlü , hiç biri tutmuyor2 gözün,1 tane burnun,2 kulağın var.
Velvette 1,70 boylarında, uzun koyu renk saçlı, ne zayıf ne kilolu gibi, elmacık kemikleri biraz çıkık olabilir.
Tuttu mu just? : D
Dalgalı , karamel rengi bir saç , bal rengi gözler , derin bakışlar , dolgun kiraz dudaklar , 1.70lerde boy , atletik bir vücut , ince bel , ne ararsan var, akşama kahve ısmarlayım sana ben , boşsan , ya da yemek yiyelim seni eve bırakırken sen ısmarlarsın kaaaaveeeyyiii HanimKelesimiGetir benim hanım duymasın ama , yanlış anlar sonra
vayyy ben neymişim yavyok annem bu da tutmadı bi tek dudak kısmı tuttu ama gayfe içerik :) izin var mı HanimKelesimiGetir hanım apla
vayyymarilyn monroe gerçekte öyle misin okumadım ama sen benim kafamda...
160-170 arası bi boyda, koyu renk saçlı (koyudan kasıt sarı veya açık kumral değil, ama koyu kumraldan başlıyo olabilir ve kızıl da değil), gözleri kahverengi, saçları düz ama öyle fönlüymüş kadar da düz değil, hafif hareketli, kesiminden ötürü de olabilir, açık tenli, kilolu değil ama çok zayıf d değil, ama giydiği üstüne oturan ve sporla hippimsi yi karıştırarak giyinen birisin. : D
cognitive sen benim kafamda..
gözlük takabilitesi olan ama takmayan, koyu saçlı, kahverengi veya siyah mesela, açık tenli, aşırı beyaz olmayan ama beyaz yani, saçları genel olarak düz, surat olarak minyon, çenesi hafif sivri, burnu küçük, gözleri siyah olmayan, 150-160 boylarında, kilosu fazla olmayan ama zapzayıf da olmayan birisin. :::
Mune benim kafamda..
160 boylarında, çok zayıf olmayan, hafif belli bölgelerden kilosu oolan ama geneli göze batmayan bi kiloda, saçları koyu renkli, teni açık, gözleri yeşil, saçları omuz hizalarında düz değil, dalgalı gibi, minyon yüzlü. :::
Mavi Terlik koyu açlı, koyu gözlü, ama teni beyaza yakın buğday, saçları düz, baya düz, kısa değiller ayrıca. boy 160-170 civarı, kilo yok, zapzayıf yani, minyon tipli, atlayıp zıplayan ince kollu :::
daha kimi yazsam kimi yazsam :/
marilyn monroe gerçekte öyle misin okumadım ama sen benim kafamda...
160-170 arası bi boyda, koyu renk saçlı (koyudan kasıt sarı veya açık kumral değil, ama koyu kumraldan başlıyo olabilir ve kızıl da değil), gözleri kahverengi, saçları düz ama öyle fönlüymüş kadar da düz değil, hafif hareketli, kesiminden ötürü de olabilir, açık tenli, kilolu değil ama çok zayıf d değil, ama giydiği üstüne oturan ve sporla hippimsi yi karıştırarak giyinen birisin. : D
gözlük takabilitesi olan ama takmayan, koyu saçlı, kahverengi veya siyah mesela, açık tenli, aşırı beyaz olmayan ama beyaz yani, saçları genel olarak düz, surat olarak minyon, çenesi hafif sivri, burnu küçük, gözleri siyah olmayan, 150-160 boylarında, kilosu fazla olmayan ama zapzayıf da olmayan birisin. :::
Mune benim kafamda..
160 boylarında, çok zayıf olmayan, hafif belli bölgelerden kilosu oolan ama geneli göze batmayan bi kiloda, saçları koyu renkli, teni açık, gözleri yeşil, saçları omuz hizalarında düz değil, dalgalı gibi, minyon yüzlü. :::
Mavi Terlik koyu açlı, koyu gözlü, ama teni beyaza yakın buğday, saçları düz, baya düz, kısa değiller ayrıca. boy 160-170 civarı, kilo yok, zapzayıf yani, minyon tipli, atlayıp zıplayan ince kollu :::
Boyu biraz daha aşağı çekmarilyn monroe gerçekte öyle misin okumadım ama sen benim kafamda...
Mune benim kafamda..
gapışalım knkvayyytebrikler 1.63 boy koyu kestane düz saç, uçlar ombreli, beyaz tenli, ela gözlü, balık etli ve evet genelde dediğin gibi giyinirim.
neredeyse nokta atışı
Ekrana gecein bu saatinde şu şekildeYok artık devenin bale pabucu. O_0
Arkadaşlar ben laptopımın kamerasını siyah bantla bantlıyorum.Siz de yapın, böğürlenkuşu bizi izliyor.
Snnkini kuzenm yzmş .s.sTanışıyo muyuz
ihihiyy Şaka şaka bilemedin genelde
Arkadaşlar korkmayın bilemiyo
ya da korkun
Zeki olduğu için beni bilememiş gibi yaptı
kendimin kafası karıştı yine
Snnkini kuzenm yzmş .s.s
yok ya, esasen tam seninkini yazarken enişten dedi gel dedi böörtlen dedi yatağa dedi. ondan oldu o hep öyle.
asdasdasd benimki de beş sene önce bi erzak paketinden çıkmıştı, hala idare ediyorum işte :/çok kötüsün çook
Annem der ki hep çukulatanı arkadaşlarının önünde yeme
Depresif bir kişiliğin var , bu görüntüne de yansımış , sert mizaçlı ama bir o kadarda kadınsı bir matmazelsiniz efenimNe güzel bir topik olmuş.
Bilenler Yanılanlar tahminler nickleer ve avatarlar o kişi hakkında bi on bilgi yaratıyor ama bambaşka biride çıkıyor:)))
Acaba beni nasıl tahmin eedersiniz doğrusu merak ettim
Wuuuu nazar değmesinK kuruyan fasulye teşekkürler öncelikle
Aslında hiç sert biri degilimdir ama karşılıklı polemik olunca ister istemez sivrilesiyorum.ne bileyim pek uymadım tarife sanki hihihihi
Sarışınım ela göz sarı saç 1,70 boyundayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?