• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görmediğim yeğenim

artık şansını kaybetti canım çünkü çocukların velayetini eniştem aldı ve anneme kızın bir gün geri döner de eve alırsan çocukları senden alırım dedi. Çocuklarını öyle bir kadının yetiştirmesini istemiyormuş. Annem onu artık dönse bile kabul edemez...

İnşallah bundan sonraki hayatında hatalar yapmaz ne diyeyim bari son çocuğuna doğru düzgün annelik etsin ona da razıyım artık. Kim bilir belki yeniden hamiledir bile...

ya bu anaçlıkla ilgili değil ki insanlıkla ilgili. Ben anneleri değilim ama yemin ediyorum ben bile onları görmesem haberlerini almasam 1 ay bile dayanamam. Bir de yeğenim emiyordu annesi gittiğinde en acısı da o. Kendi göğsü şişmedi mi sızlamadı mı bilmiyorum. Gerçi gittiğinin ikinci ayı hamile kaldığına göre hayatından memnun demek ki...
Ikinci bebek eniştenizden değilmi

Ikinci bebek eniştenizden değilmi
Ablamın üçüncü ve dördüncü cocugu eniştemden degil. 3.ye dna testi yapildi ve negatif cikti 4.cu de ablam evi terkettikten 10 ay sonra dogdu yani enistemden olma ihtimali yok.

Back
X