Hiç geçmeyen korkuyla baş etmek

Benzer durumları, korkuları bnde yaşıyorum, özellikle geçen yaz daha yoğun yaşıyordum. Hiç susmayan bir iç ses ve beynime üşüşen sebebini anlayamadığım bissürü olumsuz düşünce ve korku kaygılar. Terapiye gidiyorum korkuma sebep olan travmalar üzerinden ilerliyoruz

Ben de gitmek istiyorum lakin terapi ücretli çok pahalı maalesef maddi imkanım buna el vermiyor. Terapi dışında ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum

Hayatta bazı şeyleri boş veremediğimiz için böyle oluyor. Ben de çoğu zaman iç sesimi susturamıyorum. Özellikle çevremde süperego baskısı yapan birileri varsa

Ben de gitmek istiyorum lakin terapi ücretli çok pahalı maalesef maddi imkanım buna el vermiyor. Terapi dışında ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum
terapi maddi manevi yorucu bir süreç çok doğru, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama büyükşehirlerin merkezleri var orda görevli uzmanlar oluyor. İstanbul, ankarada vb var belediyelerin

terapi maddi manevi yorucu bir süreç çok doğru, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama büyükşehirlerin merkezleri var orda görevli uzmanlar oluyor. İstanbul, ankarada vb var belediyelerin
Ben de çoğunlukla yazın çok fazla kaygı yaşıyorum. Nedenini de tam olarak bilmiyorum. Bir anda içimi bir kaygı korku kaplıyor ve o an ne işim varsa bırakıp ağlamak istiyorum. Özellikle 15 20 gün kendime gelemiyorum.

Bazen banada olurdu ben günlük tesbih çekiyorum subhanallah, elhamdülillah , Allahuekber, Lailahe illallah , istiğfar özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…