Hic evlenmemis arkadaslara soruyorum

şakayla karışık evde kaldın diyenler insanın canını sıkıyor ister istemez.

bana diyen olmadı ama öyle düşündüklerini düşünüyorum. çünkü yaşlı insanlar , okulu bitirip mesleğimizi elimize alınca haliyle evliik bekliyorlar.

aslında benim başka sıkıntılarım var belki ilerde sizlerle paylaşırım..

Merhaba arkadaşım. seni çok iyi anlıyorum. benim de yaşım 28 yakında 29 olacağım. ve hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor artık. ben de bazen çok umutsuzluğa düşüyorum,çok kafama takıyorum ve bu mesele beni yıpratıyor. Allaha sığınıp dua edersem rahatlıyorum ancak. yalnızlığa hiç dayanamıyorum. şu an ailemle kalıyorum. ama iki yıl önce başka yerde görev yapıyordum ve yalnız kalmıştım ve bir süre ev arkadaşım yoktu. işte o dönem var ya her gün ağlıyordum. Allahım, bir ev arkadaşı gönder diye ve bir süre sonra çok iyi bir ev arkadaşı geldi bana. ama o da evlendi 3-4 ay sonra gitti. anlatmak istediğim nereye kadar ailemle arkadaşla gider ki hayat. bir arkadaşım geçen gün dedi ki "evlen iyi kötü bir eşin ve ardında önünde koşturan çoluğun çocuğun olsun aile bir yere kadar." ne kadar haklı. abilerim, ablam var evliler beni gittikleri yere götürürler, aralarına sürekli alırlar ama onlar birer aile akşam olunca evlerine çekiliyorlar mutlu mesut yaşıyorlar bense yapayalnızım annem ve babam anlamıyor beni. evlilik adına yapılan her tanışmada ya da eve gelen her görücüde beni yeni bir heyecan alıyor inşallah bu kez olacak hissediyorum diyorum. ama olmuyor. boşuna umutlanıyorum. çok yoruldum çok. uyuyamıyorum bak saat kaç ve daha da uyumam. Rabbim, bu mübarek günlerin hatırına, duaların hürmetine sana tez vakitte bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah.

Yalnızlık hep yalnız kalacakmışın korkusunu ben de yaşıyorum.Bu durum çok kötü haklısın.

Bende sizdenim benimle konuşabilirsiniz bende evlenip ayrıldım bir daha evlenmeyecekmişim gibi geliyor doğru insan kalmamış hep eğriler geliyor hiç evlenmemiş olsamda bu sıkıntıyı yaşıyordum

bende 31 ime giricem..bazen öyle oluyor kı kafaya takıyorum..mutlu ınsanları görünce benım ıcınde vaktı gelmedi mi diyorum.sonra dua edıyorum ve rabbın bır bıldıgı vardır dıyorum..zorlamayla oluyor bu işler kısmet kesınlıkle..

ben görücü olayını sevmiyorum da,bana ne görücü geliyor,ne arkadaş arası tanıştırma oluyor,bende mi tuhaflık var,anlamadım gitti...

bana bir iki orta yaş üstü kadın akrabam dedi gülerek.
başka zaman uygun bir saatte açarsınız artık konunuzu

ay o düğün ne zaman yasın gecıyo artık diyenler yokmu sinir ediyolar beni.27 yasımdayım.kendımı evde kalmıs gıbı hıssedıyorum sayelerınde.5 yıllık bı ılıskım vardı .gecen gun bıttı tekrar baslama ıhtımalı hala var mı bilmiyorum olsada ama sonucu evlılık olurmu süpheli.bazen dıyorum evde kaldı demesınler dıye evlensemde anlasamazsam boşansammı acaba söyle 2 yıl fılan.belkı bı cocugum olur en azından yaslılıgımda yalnız kalmam.bazende dıyorum bu yasa kadar beklemıssın öylesıne evlılık olurmu o özel bısey sonucta belkı bıraz daha sabredersen cok ıyı bırıyle karsılasırsın dıye düşünüyorum.ah ah allah yardımcımı olsun bu mübarek ramazan ayında allah yardım etsınde en kısa zamanda herkes gönlündekıyle evlensin inşallah :)

birini bulup birini bırakana sormak lazım ne kadar iyimiş..bence oda kötü..kariyer bir etkidir insanlarla daha çok ıletısımde oldugun ıcın...ben iş arıyorum belirli birmesleğim yok bugune kadar calıstım hep..kımle tanıstıysamda sonu geldi..hatta nişanı attım..olumsuz kısılerı degıl bana denk olan olsun ve son olsun ve hepimizin kızlar bu topık kalsın ve evlılık adına adım atan yazsın bakalım hangılerınız sıradan evleniceksınız ve sonra bu yazılara gulumseyerek bakıcaksınız bende dahıl ıcımden geldi yazdım

Evet yerimizde sayiyoruz. Uzakta oldugu icin cok gorusemedigim arkadaslarimi aradigimda mutlaka anlatacak bir seyleri oluyor hayatlarinda. Esiyle ilgili bir haber, hamilelik haberi, cocuguyla ilgili bir k

Evet yerimizde sayiyoruz. Uzakta oldugu icin cok gorusemedigim arkadaslarimi aradigimda mutlaka anlatacak bir seyleri oluyor hayatlarinda. Esiyle ilgili bir haber, hamilelik haberi, cocuguyla ilgili bir komik ani, ya da bir sıkıntı vb. Anlatiyorlar anlatiyorlar. Sonra eee senden naber dediklerinde oyle kaliyorum. Ben de alisveris yaptim ya da gecen gun su cafeye restorana gittim mi diyeyim :) Hiiic ayni deyip geciyorum :)

ben görücü olayını sevmiyorum da,bana ne görücü geliyor,ne arkadaş arası tanıştırma oluyor,bende mi tuhaflık var,anlamadım gitti...

görücü olayını ben de sevmiyorum artık eve birilerinin gelmesine tahammülüm yok ama başka yolu da yok gibi. insan biraz da fırsatları kendi yaratacak, ama bende de fırsat yaratacak girişimcilik yok.

en erkeksi olanı, çirkin olanı, gözü evlilikte olmayanı vs. bile gözümün önünde pır diye kocaya uçup gittiler bense aklı başında güzel kariyeri yerinde biri olarak yerimde sayıyorum, bana artık sormuyorlar bile bir değişiklik var mı diye, onlar da benden umudu kesti

Evlenen pişman evlenmeyen pişman ne olacak bu insanların hali :)
Ben 25 yaşındayım bana bile evde kalıcaksın bu gidişle en azından flört et birileriyle diye baskı uygulanıyor.
Ama ben evlenmenın hersey demek olduguna ınanmıyorum..

Bekarlık sultanlıktır hanımalar :) Alnınıza yazılmıssa er ya da gec zaten yuvanızı kuracaksınız, suanın tadını cıkarın.

Kızlarrrr kendinize gelin lütfen
Bu yaşlarda bu ne karamsarlık?

Kötü bir evlilik yapmaktansa hiç yapmamak daha iyi değil mi?

Ruh eşinizi bulmadan da asla evlilik yapmayın.
Ne konular açılıyor görmüyor musunuz?

Karamsarlıgı ve beklemeyi bıraktığınız bir anda aşk kapınızı çalacak.
Şimdi ona endeksli yaşıyorsunuz, bu nedenle olmuyor.
Olayı akışına bırakın görün bakalım neler olacak :)

Sokaga cikiniz ve ilk gordugunuz erkege evlenme teklif ediniz. Ben 37 yasina giriyorum bu kadar bunalim takilmiyorum. Neden siz boyle yapiyorsunuz?

açıkçası ben de bunalım takılmıyorum.

sadece etraftakilerin düşünceleri rahatsız ediyor.

evlenmek her şey değildir bence

görücü olayını ben de sevmiyorum artık eve birilerinin gelmesine tahammülüm yok ama başka yolu da yok gibi. insan biraz da fırsatları kendi yaratacak, ama bende de fırsat yaratacak girişimcilik yok.

büyük konuşmayayım ama sevmiyorum ben. çevremdeki kızlara bakıyorum adeta yarış içerisindeler, sanki erkekler kapanın elinde kalıyor, herkeste bir sevgili bulma telaşı,öyle olunca da bizim payımıza bir şey düşmüyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…