Hic evlenmemis arkadaslara soruyorum

Bir kültür hizmeti olarak ekşideki konunun linkini bırakıyorum, şükela entrylerime göre de sıraladım, kaydırabilirsiniz

En samimi arkadaşım 31 yaşında kendinden 5 yaş küçük biriyle evlendi . Öyle el bebek gül bebek öyle kıymetli görsen inanamazsın . Hayırlısıyla seninde kismetine öyle kıymet bilen biri çıkar .
Hem hiç evlenmesen bile nolacak ki . Evlenince hayatin amaci tamamlanmiyor . Daha cok sorumluluk . Boşa dememisler bekarlık sultanlik:)

Geçen yıla kadar sizin gibi düşünürdüm. Çok acı çekerdim. Kendimi bu yalnızlığa alıştırmaya bile başlamıştım. Ailem vefat ederse yalnız ne yaparımi ve bunun gibi bir sürü şeyi düşünüp durdum uzunca zamanlar ama hayat gerçekten sürprizlerle dolu. Bir anda uzunca zamandır tanıdığım ama uzak bir arkadaşlıktan öteye gidemediğim kişi ile bir ilişkiye başladık. Çok şükür mutluyum. Meğerse hayat arkadaşım uzunca yıllardır hep hayatımdaymis fakat ben farkında değilmişim. Demem o ki günü geldiğinde oluyor merak etmeyin. Tabi siz de elinizden geleni yapın. Sıcak kanlı olun, güzel ortamlara girin fakat eninde sonunda kismetinizde varsa sizi bulacaktır

Adınıza çok sevindim gercekten,kaç yaşındasınız?

Canım benim kimse evlenmek çocuk doğurmak için doğmadı. Ne demek boş bir hayat. Evlensen de her şey mükemmel olmuyor. Ben 34 yaşımdayım boşandım. Yalnız yaşıyorum. Bana da yalnızlık bazen zor geliyor ama geziyorum, spor yapıyorum, seminerlere katılıyorum, el işleriyle uğraşıyorum muhteşem şeyler ördüm mesela. Evlenmek ben de isterim tekrar. Birçok kişi çıktı karşıma boşandıktan sonra ama olmuyor canım olmayınca da zorla olsun diyemiyorsun hayata bir kez geliyoruz mutsuz bir evlilik yapıp kendimize zehir mi edelim ömrümüzün geri kalanını. Mesela şu an hayatımda biri var annesiyle yaşama şartını koştu burda konu açtım tüm hanımlar linç etti beni haklılar tabiki. Şu an soğuk bakıyorum evliliğe. Demem o ki geç olsun güç olmasın. Hayatımıza anlam katmak bizim elimizde. O anlam bir koca ile olmuyor. Spora falan yazıl olabildiğince sosyalleş muhakkak karşına biri çıkar. Sırf olsun diye de yanlış tercih yapma.

ah herkesin derdi kendine buyyktur tabi de.kendimden ornek veriyim 3.5 sene once evlendim.bir ay sonrasinda isten cikarildim.o zamandan beri calismiyorum.yeni anne oldum ama calismiyor olmanin verdigi aciyla.bas edemiyorum.isin kotusu calismak icin adim da atamiyorum.evliyim ama iste ben de buna takiyorum.sizin bir isiniz varsa bence cok sanslisiniz mesela.es bulunur da is kariyer bi anda bulunmaz

akıl sağlığınız için ayrı eve çıkmak zorundasınız. istisnalar dışında bu yaşta aileyle yaşanmaz, yaşanmıyor. 35im ve hayatımın en rahat dönemini yaşıyorum. hayat evlilikten ibaretse boşananları da yakmamız falan lazım galiba.

yıl 2020, yer kk bdv, hala evlilik diye ölen kadınlar var ben bunu gerçekten hiç anlamıyorum. hatta mecazen değil gerçekten ölen kadınlar varken evlilik yüzünden, bir de bu var.

Bence insan her şartta mutlu olmayi başarabilmeli. Bekarken şikayetçi olursak evlenince de şikayet edicek bir şeyler buluruz...evet zaman zaman bu duygu insani yokluyor da dünyamızın merkezine yerlestirmek bizi yipratir sadece.
31 olmak üzereyim, nişanlıyım ama kısmet bozulursa acı çeksem de hayatıma devam edebilirim diyorum. Hayırlısı diyorum hep mutsuz olmaktan daha çok korkuyorum.

Ben 30. doğum günüme 2 ay kalasıya sevgili oldum eşimle.
Bana da hiç evlenmeyecekmişim gibi gelmişti. O yuzden çeyiz namina bir mendilim bile yoktu düşün Zaman çok önemli değil önemli olan mutlu olman, karşına mutlu edecek birinin çıkması. Bekarken daha mutluydum dememek. Mutlaka bir yerlerdedir kısmetin bazılarının ki böyle benimki gibi geç çıkıyor.Lütfen üzülme

Way be bende baktimda bu konudan beri hep aynı gitmişim sadece bi ise girmişim hayatımdaki kendime ait tek değişiklik olmus birde çevrem bi tık değişmiş belki bende

Ben konu sahibinin konularını çok net hatırlıyorum. İlk eşi falan gerçekten tam bir faciaydı. Ben konusunu okurken sinirden kızarmıştım. Çok sevindim tekrar evlenecek olmasına Allah mesut etsin

haydee eski konu muymuş bu? merak ettim niye hortlamış bakıp geleyim

ya bu arada internetin olduğu bir dünyada sıkılmayı da anlamıyorum ben. otur dil öğren, origami öğren, dikiş dik ne bileyim. hepsini bi tıkla izleyip öğrenmeye başlıyosun. hiç mi bişeye hevesin yoktu konu sahibinin 7 yıl önceki hali yahu.

:) Ne istikrar ama

Yalnız ölmekten korkuyorum bu konular yalnızlığımı daha bi hatırlatıyor bana

Umarim sizin hayatinizda beklentileriniz doğrultusunda guzellesir
Amin cümlemizin inşallah. Ben de yalnızım uzun süredir, epey de hayal kırıklıklarım oldu şimdi düşününce :)) yine de yalnız ölmek düşüncesine gerek yok bence, şu anda çevremizde kim olursa olsun gelecekte hepimizin yalnız ölme ihtimali var sonuçta.

ben de 39 yaşında falan sandım sizi. 31 de ne var? ben 29 yaşında evlendim. toplum hep evlenmeye geç kaldın modunda olduğundan bir süre sonra insan da o psikolojide oluyor. bence gayet iyi yaşınız. bi de öğretmenmişsiniz, öğretmenin talibi çok olur. bence çevreye evlenme isteğinizi belli edin, kısmetiniz çıkar.

Hayatımda şimdiye kadar duygusal manada kimse olmadi yani ne bileyim belkide toplumun verdiği psikolojik bi ekşilik konu sahibinin yorumlarında belki okumuşsunuzdur cok umursamıyorum gibi davranıyorum demiş ya öyleyim güya dusunmuyorum falan diyorum ama insanin icinde bi sızı

Hatta artik cevremde neredeyse bekar arkadaş falan kalmadi her gittiğim ortamda insanlarin muhabbetlerindeyse uzak kalıyorum.

Konu ya arkadaşların sevgilileri evlilik hazırlıkları vs yada evlilerin kocaları çocukları evleri falan

En cokta hayat yorulduğunda insan başını yaslayacak bi omuz ariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…