Hic evlenmemis arkadaslara soruyorum

Zaten coğu insanın arası ücüncü sahıslardan dolayı bozuluyor, ilişkinizi dışsal negatif etkilere kapatmanız lazım, bunu konuşmanız lazım

erkekler cok acımasız, aynı cocuklar gibiler, mesela cocuklar bir kusur görse bağırır ya, erkekler de kusur arıyor ve bunu soylüyor,iki yılın kaldı diyen erkekmiş, bbana da benden yaşça küçük işyerimdeki erkeler cok acımsız davranıyorlar , hatta bi keresinde ağlattılar

22 yaşındayım evlilikte bir keramet goremiyorum. Duyduğum gördüğüm hersey ok gibi saplanıyor beynime etkileniyorum.Birde mutsuz bir ailede büyüyünce korkularim tarif edilemez durumda oyüzden evlilik için 30 dan sonra kısmet nasip diyenlerden olacağım kesin .

konu çok eskiymiş ama mesajınız çok etkiledi beni aynen beni anlatmışsınız..evlendiniz mi merak ediyorum

Vay be bu da ekşiye düşen konulardan biriydi. İlgiyle takip etmiştim Ben o zamanlar iş hayatının henüz ilk yılını doldurmuştum, hayatımda da kimse yoktu. Sonra ex ile tanıştım, evlendim, iki yıl evli kaldım, dört yıl önce boşandım falan. Gene bu konu karşıma çıktı. Yaşlanıyoruz beh.

Yoo hiç öyle bir şey yok. Çok yakın arkadaşım 33 yaşında evlendi. Evlendiği adam hiç evlenmemiş ve çocuğu falan da yoktu. Benim arkadaşım da hiç evlenmemişti. Tez danışmanım 40 yaşında hiç kendisi gibi hiç evlenmemiş adamla evlendi. Başka bir arkadaşım 33 yaşında evlenip boşanmış şimdi Yen'i evlendi ve evlendiği adam hiç evlenmemiş. Siz çevrenizi değiştirin. Böyle hödük tiplerle arkadaş olursanız tabii ki karamsar olursunuz. Bu arada yukarıda yazdıklarımın hepsinin çocukları da var. Hiç çocuk belli bir yaştan sonra zor falan değil.

Kaldı ki; ailenle yaşamayabilirsin ve evet yalnızda gezilir. Zevkli de olur. Ben bekarken neredeyse hep yalnız gezerdim. Canım nereye isterse oraya giderdim. İstediğim yerde oturur çayımı, kahvemi içer; yemeğimi yer keyif yapardım. Hatta şu an bile eskisi kadar sık olmamakla birlikte kızımı eşime bırakıp tek başıma takıldığım oluyor. Öyle bir anlatmışsınız ki sanki yalnız bir şeyler yapmak dünyanın sonu. Ha diyeceksin ki sen evli çocuklusun; tuzun kuru. Öyle değil işte. Benim de çok yalnız kaldığım bir dönem oldu ama ben o dönemden zevk aldım. Hiçte kötü hatırlamam. Eşim olmasaydı ve ona aşık olmasaydım da evlenemezdim.

Kaç yaşındasınız? Ben 31 yaşında bekarım hiç öyle düşünmüyorum ailemle yaşıyorum ama umutsuz olmayın böyle benim çok bekar arkadaşım var takılıyorız mesela senin yok mu arkadaşın?

Arkadaşın gerçekten saçmalamış bak aynı yaştaymışız öyle düşünme lütfen. Çalışıyormuşsunda ne güzel. Hiç erkekler bakmaz diye düşünme çevremde bir sürü kendinden büyük kızla evlenen erkek var. Daha benim kuzenim kendinden büyük bi kızla evlendi

Cuma akşamı dua edelim birbirimize

Herşeyde bir hayır vardır bence benim yaşım 28 evlendim bosandim bir yaşında kızım var şuan bu durumda da olabilirdiniz. Belkide de daha kötü durumda da kısmet bu işler. Her zaman hayırlısiysa olsun de bu çok önemli

Kızlar rabbim sizlere hayırlı hayırlı hayırlı eşler versin ne yazil ki bazen bu kadar bekledim heralde sabrımın sonu çokkk mükemmel biri nasip olacak diye bekliyorsunuz ama bu işler belli olmuyor. Bu günlerinizi aratmayacak eşler nasip olsun. O instagramda gördüğünüz mutlu aile pozları kamera kapanınca zehir olan hayatlar o mutlu sandığınız evin kapıları kapanınca evin içinde yalnızlık çeken kadınlarımız var. Rabbim mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin sizlere. Herşeyin hayırlısını isteyin

Aaa kaç yaş var aralarında canım sevip anlaşınca çok da önemli değil yaş gerçekten

İşte bende bunu çok merak ediyorum gerçekten şimdi bekarken insan evlilere özeniyor hani insan sahip olamadıklarını gözünde büyütür ya...ama bi yandan da evli mutsuzları görüncede o kadar da büyütülecek bişey değil demekki diye düşünüyorum Allah hayırlısını nasip etsin inşallah gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…