- 12 Ağustos 2022
- 303
- -4
- 28
- 35
- Konu Sahibi minislerinminisi
-
ne yaptı ki ? ben çareyi görüşmemekte buldum.bu da bir yol değil tabi ama yapacak bir şey yokHerkesin mesajlari tek tek okudum. Ben de suan ayrilik asamasinda biri olarak, evliligin en guzel yani cocuk zaten. Ama esinizi secerken ailesini de iyice taniyin derim. Sahsen ben kv yuzunden ayriliyorum. Bencil insanlar her zaman mutsuzluk getirir. Soyle diyorum bu benim kaderimde varmis ve yasanmasi gerekiyormus. Kotu bir tecrube oldu ancak bana sonsuz mutluluk veren oglumu bagisladi.ilerde kv olursam kesinlikle oglumun mutlulugu icin ugrasacagim. Yuva bozmak icin degil.
Kesinlikle o kadar yanlış yetiştirebilen ve sevgi görmeyen erkekler idare etmek gerçekten çok zor ama yine de umudumu yitirmek istemiyorumArkadaşa katılıyorum...evlilik ve evet Türk erkeğiyle evlilik çok yorucu....hele çalışan kadınlar için ..anneleri paşa yetiştirdiği için evlikteki sorumlulukları almıyor bizim beyzadeler....sonra gelsin kavgalar, boşanmalar...
Bana göre bekarlık sultanlık...ama işte evlat yok mu....işte ondan güzeli yok bu dunyada.
Bekarlar evlenmek ister, evliler keşke evlenmeseydim der...bu döngü böyle gelmiş böyle gider malesef
Neler yapmadi ki. Esi vefat edince gelip bende 6 ay kslmalar. Hadi kaldi ortaligi karistirma. Tabi es kisisi de anasini tutunca bu kivama geldik.ne yaptı ki ? ben çareyi görüşmemekte buldum.bu da bir yol değil tabi ama yapacak bir şey yok
Keske evlenmeseydım dedıgı o kadar cok anım oldu ki :/Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Belli bir süre sonra ailenizi kaybedebiliyorsunuz,kardeşler kuzenler evlenip çoluk çocuğa karışıp kendi mesguliyetleriyle boğuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?