Hiç düzelmeyecek mi ?

Sık kullanmayı sevmez . Genel olarak ciddi bir adam çünkü laubali olmayı sevmez hiç . Yolda elele gezerken bile rahatsız oluyor . Doğru söylüyorsunuz çok aşkımlı bebeğimli konuşanları da gördük tabii .

O yüzden önemli olan hissettirmesi aşkını onuda zamanla anlamış olacaksınız inanın söylemekle olmuyor bu işler canınızı hiç sıkmayın ilişkinize odaklanın o kadar sene beklemişsiniz :KK16:

siz kendinizin ne istediğini söylüyosunuz güzel hoş ama aramıs sizi sormus bu daha önemli değil mi sevgi sözcüklerinden üstelikte uzakta olan biri için zaten hasta haliniz yeterince üzücüdür diye düşünüyorum. karşılıklı anlayışla başlayacaktır bazı şeyler...

siz kendinizin ne istediğini söylüyosunuz güzel hoş ama aramıs sizi sormus bu daha önemli değil mi sevgi sözcüklerinden üstelikte uzakta olan biri için zaten hasta haliniz yeterince üzücüdür diye düşünüyorum. karşılıklı anlayışla başlayacaktır bazı şeyler...

Ama bunlar zaten bir sevgilinin görevi değil mi aramak düşünmek

İşte tam olarak dediğim bu . Ben ki kendine özgüveni çok yüksek bir kadınım . Sürekli beni sevmiyor musun istemiyor musun endişesine düşüp ikimize de hayatı dar ediyorum
Bu "beni sevmiyor musun?" tarzı cümleler özgüvenle alakalı bence... yani hem kendini onun seni sevemeyeceğine inanıyorsun hem de ona sevmiyor diye güvenmiyorsun
Ama bunlar zaten bir sevgilinin görevi değil mi aramak düşünmek
herkes ilgili olamaz seninki gereğinden fazla ilgili bence - halini hatrıı soruyor o kadar yoğunluk içinde başın ağrıyor diye her saat başı iyi misin diye merak ediyor, ya daha ne olsun?

Merhaba kızlar ,
Ben oldukça eski bir üyeyim hesabım iptal edildikten sonra yeni hesap almak zorunda kaldım.
Şimdi derdime gelirsek;
Ben çiçeği burnunda Eylül ayında göreve başlayacak bir Matematik Öğretmeniyim . 22 yaşındayım . Sıkıntım erkek arkadaşımla . 4 sene boyunca arkadaşlığın bir tık üstü sevgililiğin bir tık altı durumunu yaşadık . Bir gün bir ilişkiye hazır olduğunda ilk arayacağı kadının ben olacağımı defalarca dile getirmişti . Son 2 senedir çok görüşmüyorduk yüzyüze benim hayatımda biri vardı . Bittiğini söyledikten sonra o ilişkiden korkan adam bana mutluluk vadederek geldi . Sayfalarca mesajlar yazdı . Kendinden çok beni düşündü . Sahiplendi , yükümü hafifletti .
1 ayı geçkin zamandır sevgiliyiz . Sevgilim mühendis , çok yoğun çalışıyor . 2 haftalığına başka bir şehre gitti . Orada yaklaşık 12-13 saat çalışıyor . Geri kalanında da uyuyor zaten . Ne zaman arasam , ne zaman yazsam hemen dönmeye çalışıyor . Ama sanki o sıcaklığı yok gibi . Dün migrenim tutmuştu . saatte bir aradı sordu . Telefonunun şarjı bitmişti patronundan defalarca aradı gece . Ama ilk günkü o meleğimler bebeğimler gitti çoktan . Ben çok kaprisli bi insanım keşke olmasam . Beni sevmeyen insan değil sevgilim , arkadaşım olsa katlanamaz bana . Sürekli ilgi alaka beklerim sürekli güzel sözler beklerim . E bulamayınca da kendi kendimi yiyorum . 2 senelik ilişkimin bitişinin nedeni buydu zaten ilgisizlik . Bir insanın işi ne kadar yoğun olursa olsun 1 2 satır güzel söz yazabilmeli . Kendimi o kadar darladım ki hep kötü tarafından bakıyorum .
Bunca senedir bakışından ne düşündüğünü anladığım adam . Sevgili olunca kitlendim kaldım .
Sizce ne yapmalı bu adam neden böyle ?

İlişkinde bir problem yok ki. sen sadece bir ilişkiden çıkar çıkmaz başka bi ilişkiye başlayarak hata yapmışsın. geçmiş ilişkinde yaşadığın problemlerin acısını yeni sevgilinden çıkarıyorsun bence. sürekli arayıp sormuş o kadar işinin arasında. daha ne bekliyorsun anlayamadım :)

Bu "beni sevmiyor musun?" tarzı cümleler özgüvenle alakalı bence... yani hem kendini onun seni sevemeyeceğine inanıyorsun hem de ona sevmiyor diye güvenmiyorsun

herkes ilgili olamaz seninki gereğinden fazla ilgili bence - halini hatrıı soruyor o kadar yoğunluk içinde başın ağrıyor diye her saat başı iyi misin diye merak ediyor, ya daha ne olsun?

işte bu kadar özgüvenli olup da kendimi sevilmeyecek haketmeyen bir kadın olarak düşünmem çok aptalca . Evet ilgili ama sadece hastalık olduğunda bu kadar yoğun ilgili .

İlişkinde bir problem yok ki. sen sadece bir ilişkiden çıkar çıkmaz başka bi ilişkiye başlayarak hata yapmışsın. geçmiş ilişkinde yaşadığın problemlerin acısını yeni sevgilinden çıkarıyorsun bence. sürekli arayıp sormuş o kadar işinin arasında. daha ne bekliyorsun anlayamadım :)

İşte konu sadece sağlık olunca bu kadar ilgili . Bir de ben en ufak bir sesimi yükselttiğimde hemen '' Ne diyorsun sen . Yatıyorum iyi geceler '' diye racon kesiyor

Merhaba kızlar ,
Ben oldukça eski bir üyeyim hesabım iptal edildikten sonra yeni hesap almak zorunda kaldım.
Şimdi derdime gelirsek;
Ben çiçeği burnunda Eylül ayında göreve başlayacak bir Matematik Öğretmeniyim . 22 yaşındayım . Sıkıntım erkek arkadaşımla . 4 sene boyunca arkadaşlığın bir tık üstü sevgililiğin bir tık altı durumunu yaşadık . Bir gün bir ilişkiye hazır olduğunda ilk arayacağı kadının ben olacağımı defalarca dile getirmişti . Son 2 senedir çok görüşmüyorduk yüzyüze benim hayatımda biri vardı . Bittiğini söyledikten sonra o ilişkiden korkan adam bana mutluluk vadederek geldi . Sayfalarca mesajlar yazdı . Kendinden çok beni düşündü . Sahiplendi , yükümü hafifletti .
1 ayı geçkin zamandır sevgiliyiz . Sevgilim mühendis , çok yoğun çalışıyor . 2 haftalığına başka bir şehre gitti . Orada yaklaşık 12-13 saat çalışıyor . Geri kalanında da uyuyor zaten . Ne zaman arasam , ne zaman yazsam hemen dönmeye çalışıyor . Ama sanki o sıcaklığı yok gibi . Dün migrenim tutmuştu . saatte bir aradı sordu . Telefonunun şarjı bitmişti patronundan defalarca aradı gece . Ama ilk günkü o meleğimler bebeğimler gitti çoktan . Ben çok kaprisli bi insanım keşke olmasam . Beni sevmeyen insan değil sevgilim , arkadaşım olsa katlanamaz bana . Sürekli ilgi alaka beklerim sürekli güzel sözler beklerim . E bulamayınca da kendi kendimi yiyorum . 2 senelik ilişkimin bitişinin nedeni buydu zaten ilgisizlik . Bir insanın işi ne kadar yoğun olursa olsun 1 2 satır güzel söz yazabilmeli . Kendimi o kadar darladım ki hep kötü tarafından bakıyorum .
Bunca senedir bakışından ne düşündüğünü anladığım adam . Sevgili olunca kitlendim kaldım .

Aman be canım niye bu erkeklerin burnundan getirirsiniz hayatı anlamıyorum ki. Ben soyle biriyim ben biyke biriyim derken neden onun da boyle bi insan oldugunu kabullenmiyorsunuz ki hem ayrıca adam 12 saat çalışıyo diyorsunuz. Asıl sizin ona fazlaca ilgi göstermeniz lazım. Bu sekilde ômur gecmez biraz rahat olun gözüne baktığında sizi sevdiğinizi görüyorsanız kalPtan kalbe bu his varsa illa dile mı sökülmeli

Aman be canım niye bu erkeklerin burnundan getirirsiniz hayatı anlamıyorum ki. Ben soyle biriyim ben biyke biriyim derken neden onun da boyle bi insan oldugunu kabullenmiyorsunuz ki hem ayrıca adam 12 saat çalışıyo diyorsunuz. Asıl sizin ona fazlaca ilgi göstermeniz lazım. Bu sekilde ômur gecmez biraz rahat olun gözüne baktığında sizi sevdiğinizi görüyorsanız kalPtan kalbe bu his varsa illa dile mı sökülmeli

Ben ilgi gösteririm , sevdiğimi de söylerim ama bu sefer bunaltıcam sanıyorum .
Beni sevdiğini anlayabiliyorum . Ama en ufak bir tartışmada hayırdır noluyo sana diyerek tepki koyuyor .

görev gibi görünce işler değişmiyor mu sizce? madem aramak görev o zaman bebeğim,aşkım demeside görev gereği aşktan sevgiden değil yani...

Doğru ... Görev olarak düşünüp yapmasındansa içinden gelmesini tercih ederim .
Erkekler kadınlar gibi olmuyor malesef

Bir de şu var
Tamam çok yoğun tamam çok yoruluyor
Ama en ufak şikayet ettiğimde hemen sinirleniyor

Merhaba kızlar ,
Şimdi derdime gelirsek;
Ben çiçeği burnunda Eylül ayında göreve başlayacak bir Matematik Öğretmeniyim . 22 yaşındayım . Sıkıntım erkek arkadaşımla . 4 sene boyunca arkadaşlığın bir tık üstü sevgililiğin bir tık altı durumunu yaşadık [/U].Bir gün bir ilişkiye hazır olduğunda ilk arayacağı kadının ben olacağımı defalarca dile getirmişti . Son 2 senedir çok görüşmüyorduk yüzyüze benim hayatımda biri vardı . Bittiğini söyledikten sonra o ilişkiden korkan adam bana mutluluk vadederek geldi . Sayfalarca mesajlar yazdı . Kendinden çok beni düşündü . Sahiplendi , yükümü hafifletti .

bence siz şımarığın bir tık üstü ,bencilin de bir tık altı demek isterdim ama onda da bir tık üstesiniz....siz evlendikten sonra da bu ilgiyi bekleyecekseniz ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yolunuz düşebilir acı ama gerçek :nazar:

bence siz şımarığın bir tık üstü ,bencilin de bir tık altı demek isterdim ama onda da bir tık üstesiniz....siz evlendikten sonra da bu ilgiyi bekleyecekseniz ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yolunuz düşebilir acı ama gerçek :nazar:

Şımarık kısmı malesef doğru ama bencil değilim .

Şımarık kısmı malesef doğru ama bencil değilim .

bence bencilsiniz zira adam çalışıyor yoğun olabilir arayıp sorduğunu ilgilendiğini de yazmışsınız öyle sizin istediğiniz gibi olmuyor sürekli balım tatlım şekerimle geçmiyor günler....bunlara alışmalısınız aksi takdirde adam arayıp sormaları da kesebilir

bence bencilsiniz zira adam çalışıyor yoğun olabilir arayıp sorduğunu ilgilendiğini de yazmışsınız öyle sizin istediğiniz gibi olmuyor sürekli balım tatlım şekerimle geçmiyor günler....bunlara alışmalısınız aksi takdirde adam arayıp sormaları da kesebilir

Haklısınız . Yavaş yavaş alışmalıyım bunlara . Kendim çok boştayım ondan böyle oluyor

Haklısınız . Yavaş yavaş alışmalıyım bunlara . Kendim çok boştayım ondan böyle oluyor

beiz eşimle 6 yıl çıktık o kadar dolu dolu yaşadık ki anlatamam ama evlendik eşim yoğun çalışıyor eve gelince duşunu alır yemeğini yer sonrasında TV karşısında uyur çok nadirdir birlikte geçirdiğimiz zamanlar...ilk zamanlar çok kızıyordum ama düşündüğümde adamcağız sabah erken kalkıyor akşamlara kadar çalışıyor onun yerinde ben olsam ben de aynısını yapardım.... bir de şu var bizim ilkişkimizin evlilik öncesinde ikimizde çalışmıyorduk onun için dolu dolu yaşadık ...evlendikten sonra iş hayatı sorumluluklar vs ister istemez monotonlaşıyor hayat...sizin şu dezavantajınız var sevgili döneminde iş hayatındasınız dolayısıyla birbirnize ayıracağınız zaman dilimleri ister istemez sınırlı olur ....bence de alışmaya çalışın...şunu deseydiniz migrenim tuttu ne aradı ne sordu o zaman kesinlikle vazgeç derdim zira bu aşamada sizi takmayan hastalığınızı önemsemeyen evlendikten sonra kör olur size ama adamcağıuz aramış sormuş bunun siz de farkındasınız bu huylarının değerini bilmek lazım yoksa size seni seviyorum sen benim biricik aşkımsın gibi balonlar şişirip hastalığınızla üzüntülerinizle vs vs ilgilenmese bu daha çok yıpratır sizi

Merhaba kızlar ,
Şimdi derdime gelirsek;

Kendini onun yerine koy ama gercekten erkek bakis acisiyla!

Gunde 12 13 saat calisiyosun beynin ve vucudun yorgun dusuyor ve eve geldignde istedign tek sey huzur ve uyku.. ve sevgilin gelior sana trip atior neden iki satir bise yazmadin die.. eeee ilk zamanlar yapiodun illaki iliskide bi sure sonra monotonlascak hersey ilk gunki ilgiyi beklememeli insan..

Peki sen ne yapardin belkide kizardin bu ne ya die uykusuzlukta yorgunluktan ölüyorum iki satir yazmiorm die cnimi skiosn falan filan. Ki karsindaki erkek bizm gbi ince dusunmedikleri için bole yapmasi normal. Bencillik etme. Eger konusma firsatiniz varsa canin skkinken derdine çözüm aramaya calisp seni mutlu etmeye calisiosa olay budur. Mutlu zamanjnda ekstra bise yapmasina grek yok bole bise icnde cocigu uzme bence haketmiyor

___dega___

X