• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç çıkmayan göğüsler...

Sağol canıııım :) sen nerde yaşıyorsun ? Ben ankaradayım üniv hastanesinde bildiğiniz iyi bir doktor var mı acaba

Ben Bursada yaşıyorum canım Ankara devlet veya üniversite hastanelerinde bildiğim doktor yok malesef:50:Ama forumda araştırırsan mutlaka önerilen doktorlar bulacaksındır:34:

Canım fotoğraflarına baktım tek kelimeyle ba-yıl-dıııım çoook güzel olmuş dolu dolu ve tam olmuş yani cuk diye oturmuş.. Senin daha önce meme dokun varmıydı ? Çok güzel olmuş ya baktığım herkesnki güzel olmuş ama seninkiler gerçekten tam benim istediğim gibi olmuş yani bende meme dokusu yok seninde meme dokun yoktuysa aynen 350 cc koydururum doktora :D

Çok teşekkür ederim canım. Doktoruma minnettarım beni istediğim göğüslere kavuşturduğu için:16: Rabbim sanada ve bu ameliyatı olmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah ve inşallah sizlerde benim gibi mutlu olun:54:
Canım, benim ameliyat öncesi ölçülerim göğüs altı 78 göğüs üstü 84 tü. Ameliyat sonrası göğüs üstü 93 ve C cup oldu. Çok az meme dokum vardı yani. Sen doktoruna ameliyat sonrası hangi ölçülere kavuşmak istediğini belirtirsen ve eğer vücudun müsaitse o büyüklükte protez takacaktır. Umarım sende hayal ettiğin memişlere kavuşursun canım:16:

merhaba canım benim estetik hakkında pek bir bilgim yok açıkçası ama doğal bir yol biliyorum hatta ev arkadaşım da bunu kullanmaya başladı. siyah üzüm çekirdeği tozunu yoğurt veya balla karıştırıp ufak bir kase yemeni tavsiye ediyorum hem ağrısız sızısız hem birçok faydası var estetik kadar çabuk olmasa da bir ayda bir bedene kadar sonuç gösteriyor. keyfini bozmasın bu durum kesinlikle kendini sev :) yüzbinlerce kadın bu şekilde yaşıyor (sırtımla farkı olmayan kalçam var :)

Bu ameliyatların ücretleri ne kdar acaba? :44:

sehırden sehıre ve devlet ozel olmak uzere fıyat degısıyo..devlet ve unı hastanelerı daha uygun ama basarılı bır cerrah bulmak onemlı bu amelıyatta..
izmirde özelde 4000-6000 arası..
ısttede 5500 den baslıyo

sevgiline baklava kaslarını göremiyorum deseydin canım sende :1:

O benim canımı acıtmak için söylemediki canım... Büyük beden sütyn alıp içini dolduruyorm o yüzden göğüs ölçümü normal zannediyor benden 4 yaş büyük yaşına göre de çok olgun birii konuşma arsnda geçti ve kendi fikrini söyledi.. O durumun böyle oldğnu bilse lafını bile açmazdı öyleki bu zmana kadar bana karşı hiç olumsuz yorumda bulunmadı.. Ama ne biliym kötü oldm içime işledi o benim ameliyat olacağımı duysa karşı çıkar makyajı bile greksiz buluyor o bu ameliyatı istemez ama ben kendmi kötü hissettm işte.. Hem ailemde destek olunca bu kararı aldm :)

merhaba canım benim estetik hakkında pek bir bilgim yok açıkçası ama doğal bir yol biliyorum hatta ev arkadaşım da bunu kullanmaya başladı. siyah üzüm çekirdeği tozunu yoğurt veya balla karıştırıp ufak bir kase yemeni tavsiye ediyorum hem ağrısız sızısız hem birçok faydası var estetik kadar çabuk olmasa da bir ayda bir bedene kadar sonuç gösteriyor. keyfini bozmasın bu durum kesinlikle kendini sev :) yüzbinlerce kadın bu şekilde yaşıyor (sırtımla farkı olmayan kalçam var :)

Bu konuları da çok araştrdm ama benm hiç meme dokum yok sonuç alabileceğime inanmıyorm.. İnsanın kendine güveni olmalı ama bu durum da çok can sıkıcı... Kalça da belki önemli ama asla göğüsler kadar olamz.. Yinede verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :)

İnşallahh herşey gönlüne göre olur arkadaşım.. :16: Doktoruna beklentini çok iyi anlat,inşallah seninde benim kadar dolu dolu duran memişlerin olur arkadaşım.. :54:

Canım clumsy08 arkadaşıma yazdıgım yorumda yazdım doktoruma nasıl bir gögüs istedigimi.Yukardaki yorumumda bakabilirsin.Hatta istersen benim fotolarımdanda gösterebilirsin :34: Tabi bazı fotolarımdan,çok sexy olanlardan degil :9: Ameliyat olup bitince bütün sıkıntılar bitecek,mutlu mesut yatagında ellerin gögüslerinde mışıl mışıl uyuyacaksın inşallah..Canım benim Allah yardımcın olsun,herşey istedigin şekilde gelişsin..Çok öpüyorum seni canım arkadaşım... :54::16:

inşallah cm benim inşallah:46:yorumunu okudum evet çok sağol hayatım:16:fotolarını örnek verirsem kadın kıskanır belki yauuv:52:ben yinede gösterebilirim,çok sağol arkadaşım bende artık geri sayıma başladım bir aydan hADİ hayırlısı öptmm çokkkk

Çok teşekkür ederim canım. Doktoruma minnettarım beni istediğim göğüslere kavuşturduğu için:16: Rabbim sanada ve bu ameliyatı olmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah ve inşallah sizlerde benim gibi mutlu olun:54:
Canım, benim ameliyat öncesi ölçülerim göğüs altı 78 göğüs üstü 84 tü. Ameliyat sonrası göğüs üstü 93 ve C cup oldu. Çok az meme dokum vardı yani. Sen doktoruna ameliyat sonrası hangi ölçülere kavuşmak istediğini belirtirsen ve eğer vücudun müsaitse o büyüklükte protez takacaktır. Umarım sende hayal ettiğin memişlere kavuşursun canım:16:

İnşallah canıım benim :) doktorun koltukaltı kesiyi kullanıyor mu ? Sana hiç bundan bahsetti mi ?

inşallah cm benim inşallah:46:yorumunu okudum evet çok sağol hayatım:16:fotolarını örnek verirsem kadın kıskanır belki yauuv:52:ben yinede gösterebilirim,çok sağol arkadaşım bende artık geri sayıma başladım bir aydan hADİ hayırlısı öptmm çokkkk

Valla bencede :D senin adına sevindim umarım herşey gönlünce olur

bendede bu sorun var!!

Kaç yaşındasın canım ? Ben çok korkuyordum ama şu an bu durumun aslında çok da önemli olmağını ve bunu çok yaşayan insanın olduğunu gördüm bu sitede. Yanlış anlama yani bi bayanın göğüslerinin olmaması sorun ama sonuçta ameliyatta sonuçlar tatmin edici ve Allaha şükür ki çaresi var

İnşallah canıım benim :) doktorun koltukaltı kesiyi kullanıyor mu ? Sana hiç bundan bahsetti mi ?

Canım koltukaltı yöntemde, jjel değilde saline protez kullanıldığından ve istediğim büyüklükte takılamayacağını düşündüğüm için tercih etmedim. O yüzden sormadım, kullanıyormu bilemiyorum ki:26:

Back