- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi gozdegozdeg
Canım beklentini doktoruna çok iyi bir şekilde anlatırsan doktorunda zaten senin vücut yapına ( bel inceligi,kalça genişligi,omuz genişligi,boy ve kilo faktörlerine göre ) Uygun ölçlülerde protez büyüklügü seçecektir zaten.Mesela ben büyük sexy duran gögüsler istedim.Benim gögüs yapıma ve vücut tipime göre 400cc oldu.Ve gayette güzel oldu Bende 400cc nin duruşu ile sende duruşu mutlakaki farklı olacaktır yani.Burada arkadaşlarımızın albümüne baktıgın zaman bunuda düşünerek bak.Senin gögsünde yapay ve sert duran protez büyüklügü ve çeşidini asla tercih etmeyecektir doktorun zaten.Yani protezin büyüklügü ve küçüklügü ile alakalı bir durum degil bu sert yada yapay duruşu.Vücuduna göre küçükte durabilir seçilecek protezin boyutu.Onun için doktoruna güven ve beklentini iyi anlat.Püf nokta burası...Ben büyük göğüs sevdmdan vazgeçtim.. Sanırım bende büyük sert ve yapay durur küçük de olmasn orta büyüklükte olursa iyidir :) bilgiler için de sağolun
Benim göğüslerim gizeml gibi işte.. Onun sertlik derecesi en yüksek değildi sanırm.. Umarım bana da sert protez takmazlar
Bahsettigim 3. derece sertlikte olan protez tipini bazı özel durumlarda kullanıldıgını tahmin ediyorum.Gizeml arkadaşımızada banada buradaki birçok arkadaşımızada 1. düzey protez kullanıldı.Ama daha önce söyledigim gibi protezin en kıvamı yumuşak protezde olsa sana tavsiye edilecek yöntemede baglı gögüslerinin sertlik derecesi.Yani ameliyat oldugunda ne yöntemle olursa olsun şiş ve ödemlerden kaynaklanan sertlik olacaktır muhakkakki..Zamanla yine yöntemine göre yumuşama sürecine gireceksin..Bunları düşünme.Burada hiçbir arkadaşımızın gögüsleri yapay sert durumda kalmadı.Herkesinki zamanla yumuşadı ve dogal bir kıvama geldi.Bu ameliyatı olduktan sonraki bekleme iyileşme sürecindede sabırlı olman gerekiyor.Ameliyat oldu,bitti degil olay yani.Bu süreçte sıkıntılı bir süreçtir.O yüzden sen kendine göre iyi bir doktor arayışında ol sadece.Bunlar zamanla düzelecek şeylerdir.Ama doktor araştırması,seçimi en önemli noktadır