• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç çıkmayan göğüsler...

amin canım inş.ben biraz kilo vereyim düşünüyorum burdaki bu operasyonu yaptıran bayanların yorumlarını takip ediyorum

Kilo verme diyince bende kilo vermek istiyorm.. Ama öyle 10 kilo falan fazlam yok 5 kilo falan vermek istiyorm. Ameliyattan snra verirsem göğüslerimin şekli çok değişir mi acaba :S

İyi niyetlerin için çok teşekkür ederim :) Evet ben aslında çok şanslı bi kızım çok anlayışlı bir anne ve babaya sahibim.. Bu zamana kadar ne istediysem ellerinden geleni yaptılar ki kendilerini bile çoğu konuda kısıtlayarak bunları gerçekleştirdiler.. Ben durumu kabullenip oturan biri değilim beni rahatsz eden şeyleri düzeltmek için elimden geleni yaparım... Mesela çok başarılı bir öğrencilik hayatım oldu türkiye derecelerim mevcut.. Dış görünüş olarak da çok kiloluydum 20 kilo verdm 3 ayda.. Çok genç yaşta verdiğim için sarkma da olmadı bol bol yürüyüş yapıyorm hala ama istediğim fiziğe hala ulaşamadm çevremdeki herkes abarttığımı düşünse de tkıntı işte :) tüylerimden rahatsızdım lazere gidiyorum ve son olarak göğüsler o da olacak ben daha ne isterim :) Allah dermansız dertler vermesin allaha şükür bi rahatsızlığım yok elim yüzüm de düzgün gerisi benim azmime kalmış.. Sizler de bana böyle destek olunca ben yıkılmam :)

Anladığım kadarıyla aklı başında , gayet azimli ,engelleri aşma konusunda oldukça hırslı bir kızsın sen ve seni asıl yıkmayacak olan da hayatta işte BU ! insanın yeter ki aklında , fikrinde engelleri olmasın, gerisi bir şekilde kesinlikle ve kesinlikle zaman içinde aşılıyor..

Sürecini merakla takip edeceğim, tek tavsiyem şehrine ve imkanlarına göre hemen her doktorla görüşmendir. Aklına , cüzdanına en uygun olan eminim seni de sonuç itibariyle memnun edecektir..

Sevgiyle kal :)

Anladığım kadarıyla aklı başında , gayet azimli ,engelleri aşma konusunda oldukça hırslı bir kızsın sen ve seni asıl yıkmayacak olan da hayatta işte BU ! insanın yeter ki aklında , fikrinde engelleri olmasın, gerisi bir şekilde kesinlikle ve kesinlikle zaman içinde aşılıyor..

Sürecini merakla takip edeceğim, tek tavsiyem şehrine ve imkanlarına göre hemen her doktorla görüşmendir. Aklına , cüzdanına en uygun olan eminim seni de sonuç itibariyle memnun edecektir..

Sevgiyle kal :)

Teşekkür ederim. Her aşamayı burda paylaşacağım 1 ay sonra ameliyat olacağım ama ben bu aralr yoğunum araştırmaları anneme bıraktım :D

Canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum. Ben ameliyatımı barış çakır'a oldum. Kas zarı altı ve meme altı kesisi. 280 cc damla natrelle protez kullanıldı. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Senin de ameliyatına çok az kalmış. Umarım sonuç istediğin gibi olur canım..

Canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum. Ben ameliyatımı barış çakır'a oldum. Kas zarı altı ve meme altı kesisi. 280 cc damla natrelle protez kullanıldı. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Senin de ameliyatına çok az kalmış. Umarım sonuç istediğin gibi olur canım..

Umarım canııım :) evet az kaldı araştırıyorm bakalım :) fotoğraftaki halleri kaç günlük ? Kaç günde yumuşamaya başladılar canım hı bide en önemlisi meme dokun varmıydı :)

Umarım canııım :) evet az kaldı araştırıyorm bakalım :) fotoğraftaki halleri kaç günlük ? Kaç günde yumuşamaya başladılar canım hı bide en önemlisi meme dokun varmıydı :)

Fotoğraftaki halleri 13 günlük halleri canım. Hala tam olarak yumuşamaya başladığı söylenemez ama ilk 3-4 günki o taş gibi halleri de kalmadı. Meme dokum az da olsa vardı canım 50 cc kadar. Sana kolay gelsin araştırmalarında. Hayırlısı olsun inşallah..

Fotoğraftaki halleri 13 günlük halleri canım. Hala tam olarak yumuşamaya başladığı söylenemez ama ilk 3-4 günki o taş gibi halleri de kalmadı. Meme dokum az da olsa vardı canım 50 cc kadar. Sana kolay gelsin araştırmalarında. Hayırlısı olsun inşallah..

Sağol canım evet fotoğraflarda şiş var ama 13 gün zaten çok erken şişin inmesi için... Memişlerin hayırlı olsuuun :)

Öncelikle merhaba foruma yeni üye olmama karşın forumu senelerdir takip ediyorum hıçkıra hıçkıra ağlamam sonucu üye oldum.. 20 yaşındayım öğrenciyim çok kilolu bi çocuklk geçirdim boyum 166 cm şu an 58 kiloyum ama 7. sınıfn sonunda adet oldum ve o dönem 158 cm boya ve 75 kiloya sahiptm.. Hırslı bir insanım 8.sınıfın sonunda 3 ay içerisnde 22 kilo verdim daha sonra da kilomu hemen hemen korudum sağlıksız beslenerek kilo verdim vücudum esnedi toparlamak için uzun süre her gün yürüyüş yaptım ve faydasını gördüm.. Çok sıkı olmasa da eskisi gibi değilim bunları söylememin nedeni ergenlik döneminde yaptığım diyet... Ben hiç bir zaman göğüs ağrısı yaşamadım çünkü göğüslerim hiç çıkmadı annem yaptığım diyete bağladıysa da baba tarafmda göğüsü hiç çıkmamış bayanların sayısı epey fazla.. Lise 2de doktora gittim adet düzensizliğim göğüslerimin olmaması ve aşırı kıllı vücuda sahip olmam üzerine horman testi yaptılar ve bi sorun çıkmadı.. Sonra doktor göğüslerimi elle muayene etti ve tomurcuklanma aşamasında kaldığını söyledi... Saatlerce ağladım göğüslerimin çıkmayacağını öğrenince.. İnanın hep o umutla yaşıyordum büyük bir hevesle kilo vermeme karşın hiç bikini giyemedim hep imrenerek baktım... Çok düzgün bacaklarım fena sayılmayacak kalçalarım var ama üst bedenim felaket.. Her tarafım sivilce bel oyuntum yok geniiş omuzlarım büyük bir göbeğim ve hiç çıkmayan dümdüz göğüslerim.. Dönem dönem çok sorun etsemde en ağırını dün yaşadım.. Erkek arkadaşımla fiziksel özelliklerle ilgili konuşuyorduk ve o göğüslerin çok önemli olduğunu ve küçük göğüslü kadınların çok itici olduğunu ve daha bir sürü şey söyledi... İnanın daha önce hiç bu kadar üzülmemiştm yüzüm herkes tarafndan beğenilir destekli sütyenin içini pamukla doldurduğum için göğüslerimin olmadığını da kiimsr anlamıyor kendime hiç bakmadığımı farkettim ve lazer epilasyon randevusu aldım sivilce kremlerine başlayıp diyete girdim.. Allahtan anlayışlı bir annem var nisanda ameliyat olmama izin vrdi yeniden doğacakmışım gibi hissediyorum bu süreçte sizden yardım istiyorum... 82-77-96 ölçülere sahibim sırtım hem yağlı hem geniş.. Üst bacağın en kalın kısmı 51 cm.. Ben ameliyata kadar kilo vrip belimin 65 kalçamın 93 cm olmasını istiyorm göğüs çevremde dümdüz olmama göre epey fazla... Çok üzülüyorum... Asıl sorum da şu : pilatese başlamayı düşünüyorum üst bölgemin sıkılaşıp inclmesi büyük slikon konulmasını engeller mi ? 80 b-c ölçülerimin olmasunı o kadar isterim ki... Bu hiç göğüsleri olmayan biri için ilk operasyonda mümkün mü ?
canım özelden mesaj atmışsın aldım öncelikle senin yaşadığın süreci ben çok iyi anlıyorum ben o süreci 9 yıl önce yaşadım izmire gitdim muğlada oturyoduk kanmı almadılar hormonlaramı bakmadılar büyür diye ben gidip ilk evlendiğimde bitkisel hap bile kullandım ne kadar salaklıkmış tabi aklıma hiç silikon gelmedi çevre etkisi günah bissürü şeyden dolayı yaptırmayı düşünmedim taki buaraya üye olana kadar eğer çok çok kötüyse sadece yarım limon denecek kadar bişeyse benim gibi yaptır derim ama bence evlenip en azından bi çocuğun olduktan sonra olsan daha uzun yıllar kullanırsın çünkü bende takdırdım ama 2. çocuk düşünüyorum acaba kaç yıl kalıyo silikon ömürlükmü ona kimse cevap veremiyo ama dediğim gibi bu bi sağlık sorunu ve psikolejik travma haline geldiyse yaptırılmalı çünkü kadının en öenmli organı kadını kadın yapan bende ünv. yıllarımda hemde spor akedemisi mezunu bide yüzme branşı düşün yani bendeki akla bak seçtiğim branşa mayomun altına destekli bikini giyer yüzücü mayosu giyerdim kızlar niye diye sorunca uçları belli oluyo diye yalan söylüyodum çok zor bi durum benimde hep gözüm arkadaşlarımın göğüslerinde olurdud diri diri bakardım hayran hayran allaha hep dua etdim bi çözüm yolu gözter allahım diye ameliyat olmadan öncede çok dua etdin çünkü günaha girmekte istemiyodum ama okudum araştırdım bu bi sağlık ve travma haline geldiyse toplum içinde günahı yokmuş allah bilir tabi sonuçta herşeyde amaç ve niyet önemli sende böyle düşün inşallah hayırlısı olur ama ilk 1 ay biraz zorluklar var oda ağrı değil gerginlik vücutdaki değişikliğe adaptasyon falan kendini üzme herkesin kendine ait çok güzellikleri var bu hallolan bişey ama keyfi estetiği asla kimseye önermem sen aynı benim durumumdasın ayrıca ben tam 80b yim sana tavsiyem doğallığın dışına çıkma ozaman sen bile estetik olduğunu anlamıyosun okadar vücudunla uyumlu oluyo en idealide 80 hatda bence biraz küçük yaptır ççünkü çocuğun olacak emzireceksin sarkma payı var kilo alırsanda büycek göğüslerin azda olsa oazaman bedende değişiyo silikon olsada bunları doktorunla konuş bekar oluşunu falan sarkma payını k.i.bak sorun olursa cevaplarım sağlıkla kal:3:

Yani bendeki mantığa göre nerelrden alırsan oralardan da verirsn :D gelişme , vücudun son şeklini alması da kişiden kişiye göre değişir. Kimi 16 yaşında kimi 20 yaşnda tamamlar. Bence kilo fazlan varsa ver canım ne zaman doğum yaptın bebişin adı ne :)

canım eğer şehr değişme imkanın varsa ve 4000.tl bütcen varsa seni hemen doktoruma yönlendirebilirm çünkü ameliyat sayısı tam 3000 geçmiş ve profesör kendisi ve insan psikolejisinden okdar iyi anlıyoki istanula gelme imkanın varsa hiç konyalara kendini yorma çünkü ist. çok iyi doktorlar var istersen araştır fuat yüksel kadıköy fenerbahçede yeri çok sakin sabırlı her an telefon edebileceğin sorularına çok açıklayıcı cevap veren ve iz olarakda çok profesyonel bence araştır bilgilerine bak fikir olur

canım eğer şehr değişme imkanın varsa ve 4000.tl bütcen varsa seni hemen doktoruma yönlendirebilirm çünkü ameliyat sayısı tam 3000 geçmiş ve profesör kendisi ve insan psikolejisinden okdar iyi anlıyoki istanula gelme imkanın varsa hiç konyalara kendini yorma çünkü ist. çok iyi doktorlar var istersen araştır fuat yüksel kadıköy fenerbahçede yeri çok sakin sabırlı her an telefon edebileceğin sorularına çok açıklayıcı cevap veren ve iz olarakda çok profesyonel bence araştır bilgilerine bak fikir olur

6-8 aya yurt dışına çıkacağım 4000 verme imkanım var ama yurt dışına çıkmam zorlaşır bu yüzden para konusu şu an bnm için önemli... Benim yarım limon bile değil :) hakan çepniye mail atmadan önce söyledim hiç yok dümdüz omuzlarımda gniş dedim hiç yok deme vardır dedi sonra fotoğraflarımı mail attım mailden cevap yazmadı sonra telefonla görüştük ilk söylediği şey öncelikle haklısın oldu.. Benim durumuma giden kas altı ve yuvarlak protez. Hakan beyin söylediği şey şu oldu ben senin durumunda olanlara yuvarlak koyuyorm sonuç güzel oluyor ama duruma göre sana damla koyabiliriz tabi şu an ben ezberden konuşuyorum görmeden buna karar veremeyiz dedi. Benim sadece üşüdüğümde çıkan minicik meme uçlarım var ve onlar bile asimetrik duruyor... Bunları da doktora söyledim meme ucum için de operasyon gerekebilirmiş ki simetri için zaten gerekiyor çıkıklık için de muayene sonucuna göre söylyebilirmiş. Ben bıktım sürekli ya birinin kolu çarparda anlarsa ya pamuklarım düşerse korkusundan.. ben bu yüzden tatile bile gitmiyorum hatta farkında olmadn herkesn göğüslerini incelediğimi farkettm kendimi eksik hissediyorum ben sırf güzelleşmek için yaptırmıyormki erkek gibi görünmemek kadın olmak için yaptırıyorm.. Evliliği bekleyemem inanın akıl hastanesine atarlar beni :d

6-8 aya yurt dışına çıkacağım 4000 verme imkanım var ama yurt dışına çıkmam zorlaşır bu yüzden para konusu şu an bnm için önemli... Benim yarım limon bile değil :) hakan çepniye mail atmadan önce söyledim hiç yok dümdüz omuzlarımda gniş dedim hiç yok deme vardır dedi sonra fotoğraflarımı mail attım mailden cevap yazmadı sonra telefonla görüştük ilk söylediği şey öncelikle haklısın oldu.. Benim durumuma giden kas altı ve yuvarlak protez. Hakan beyin söylediği şey şu oldu ben senin durumunda olanlara yuvarlak koyuyorm sonuç güzel oluyor ama duruma göre sana damla koyabiliriz tabi şu an ben ezberden konuşuyorum görmeden buna karar veremeyiz dedi. Benim sadece üşüdüğümde çıkan minicik meme uçlarım var ve onlar bile asimetrik duruyor... Bunları da doktora söyledim meme ucum için de operasyon gerekebilirmiş ki simetri için zaten gerekiyor çıkıklık için de muayene sonucuna göre söylyebilirmiş. Ben bıktım sürekli ya birinin kolu çarparda anlarsa ya pamuklarım düşerse korkusundan.. ben bu yüzden tatile bile gitmiyorum hatta farkında olmadn herkesn göğüslerini incelediğimi farkettm kendimi eksik hissediyorum ben sırf güzelleşmek için yaptırmıyormki erkek gibi görünmemek kadın olmak için yaptırıyorm.. Evliliği bekleyemem inanın akıl hastanesine atarlar beni :d

ahhh canım benim! küçük farklarla dertlerimiz aynı inan ki. tatili bir kenara bırak, evde annemin yanında üstümü bile değiştirmedim şimdiye kadar.
güzelleşmek değil bu ameliyatı olma derdi. çok derin bir ruh yarası bu eksiklik .
ve bizi, ancak bizim sıkıntımızı yaşayan anlayabilir. tek değilsin canım bu sıkıntıyı yaşayan. bu yaralı ruhuna az da olsa gül yaprakları döksün. umarım güvenebileceğin doktorunu kısa zamanda seçer ve istediğin boyutta güzel göğüslere kavuşursun. :nazar::54:

ahhh canım benim! küçük farklarla dertlerimiz aynı inan ki. tatili bir kenara bırak, evde annemin yanında üstümü bile değiştirmedim şimdiye kadar.
güzelleşmek değil bu ameliyatı olma derdi. çok derin bir ruh yarası bu eksiklik .
ve bizi, ancak bizim sıkıntımızı yaşayan anlayabilir. tek değilsin canım bu sıkıntıyı yaşayan. bu yaralı ruhuna az da olsa gül yaprakları döksün. umarım güvenebileceğin doktorunu kısa zamanda seçer ve istediğin boyutta güzel göğüslere kavuşursun. :nazar::54:

Kesinlikle her kelimene katılıyorum.. Benim ailem biliyor durumumu eğer evde sütyenli gezseydim babam da karşı çıkardı gözlerinin içine soka soka sütyensiz dar şeyler giyiyorm :D senin yazılarını da okudum ben forumu görene olana kadar hiç çıkmamış sadece benim zannedip kendime vebalı bir insana bakar gibi bakıyordum.. 9-10.sınıflarda annem sırf ben üzülüyorm diye bak benimkilerde büyük keşke küçük olsalardı büyük göğüs daha büyük dert dediğnde ağlamıştım çünkü anneme çok güvenirim sonra uzun uzun konuştuk ve ben bu ameliyatın sözünü aldım... İnanıyorm canım şu anki halimzdn çok daha mutlu olacağız inşşş istediğimz gibi göğüslere sahip oluruz herkes için duacıyım :)

Arkandayız şekerim uygun fiyatta ve güvenilir olursa bende atlıcam bu işin içine valla deli olucam ya öğrenci olmak kötü bide :ssz: cami önüne mendil açıcam en son çare artık :9:

Arkandayız şekerim uygun fiyatta ve güvenilir olursa bende atlıcam bu işin içine valla deli olucam ya öğrenci olmak kötü bide :ssz: cami önüne mendil açıcam en son çare artık :9:

Ahahah mendil açmayı tuttum :D yakayı falan da yırtarız bide kartona meme için silikon parası bulamayan öğrencilere acıyın yazarız sonra direk yolumuz tımarhane :D benim yurt dışı işim olmasa ben özelde yaptırırdm ama şu an parası önemli hem devlet ya da özel diye değil de iyi doktor kötü doktor diye ayırmak lazım.. Hakan Çepni bana güven verdi konuşmalarımızda.. Bakalım 1-2 nisan gibi gün almayı düşünüyorum canım umarım sende içine yatacak birilerini bulabilirsn

Ahahah mendil açmayı tuttum :D yakayı falan da yırtarız bide kartona meme için silikon parası bulamayan öğrencilere acıyın yazarız sonra direk yolumuz tımarhane :D benim yurt dışı işim olmasa ben özelde yaptırırdm ama şu an parası önemli hem devlet ya da özel diye değil de iyi doktor kötü doktor diye ayırmak lazım.. Hakan Çepni bana güven verdi konuşmalarımızda.. Bakalım 1-2 nisan gibi gün almayı düşünüyorum canım umarım sende içine yatacak birilerini bulabilirsn

yaaa yaaa bencede öyle yazalımmm :))) evet iyi ya da kötü doktor diye ayırmak lazım amaaa parası da önemli yaa tabi napsam bilemedim off... neyse bakcaz bi çaresine artık bi şekilde :))
görüşmeden sonra bana haber veeeer

gözdecim gelen kutunu boşalt çünkü mesaj gönderemiyorum canım mesaj kutun doluymuş

Back