- Konu Sahibi gozdegozdeg
aaaaaaaaaaaaabende 35 imdeyim nisanda yaptırıyorum kısmetse ne güzeelll
Çok sevndiim bende o dönemlerde olacağım. Sizin göğüs ölçünüz ne kadar ? Ne kadar büyütmek istiyorsunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaabende 35 imdeyim nisanda yaptırıyorum kısmetse ne güzeelll
Her protezin sertlik derecesi vardır.1 Yumuşak,2 orta sert,3 sert..Gögüs yapınıza,kıvamına göre protez büyüklügü ile beraber gögsünüzü toparlayacak protez sertligide dikkate alınacaktır.Ayrıca gögsünüzün erkenden yumuşaması,dogal kıvama gelmesi ameliyat yönteminizede baglıdır.Örnegin kas altı yöntemi ile ameliyat olursanız gögsünüzün yumuşama devresi daha geç olacaktır
6. aya kadar gögsünüz oldukça yumuşak dogal bir kıvama gelecek,protezleriniz aşşagıya dogru inecek ve dogal bir görünüme kavuşacak.Artık degişmez dediginiz gögüsleriniz bir sene sonra inanılmaz güzelleşecek,ameliyat oldugunuzu ve içinde protez oldugunu bile unutacaksınız...
Her protezin sertlik derecesi vardır.1 Yumuşak,2 orta sert,3 sert..Gögüs yapınıza,kıvamına göre protez büyüklügü ile beraber gögsünüzü toparlayacak protez sertligide dikkate alınacaktır.Ayrıca gögsünüzün erkenden yumuşaması,dogal kıvama gelmesi ameliyat yönteminizede baglıdır.Örnegin kas altı yöntemi ile ameliyat olursanız gögsünüzün yumuşama devresi daha geç olacaktır
6. aya kadar gögsünüz oldukça yumuşak dogal bir kıvama gelecek,protezleriniz aşşagıya dogru inecek ve dogal bir görünüme kavuşacak.Artık degişmez dediginiz gögüsleriniz bir sene sonra inanılmaz güzelleşecek,ameliyat oldugunuzu ve içinde protez oldugunu bile unutacaksınız...
böyle anlatınca ne çok sevindim heycanlandım:) peki sertligini ve büyüklügünü doktor mu belirliyor?
6 ay sonra belli olmayack hale gelir yani yani 6 ay değil de iyi olacaksa 2 sene beklemeye razıyım ben.. Sertlik derecesi en yüksek olanı çoğu insan istemez. Peki bu protezler ne amaçla kullanılıyor ? Yani meme dokusu olmayan biri için mesela ?
Sizin nasıl bir gögüs istediginiz,beklentiniz çok önemli tabiki.Yani dogal büyüklükte bir gögüsmü istiyordunuz yoksa dolu dolu duran,sütyensiz bile sütyen takmış gibi dimdik sexy gögüslermi?? Sizin vücut ve gögüs yapınıza göre protez büyüklügü seçiliyor.Ameliyatta deneniyor,bakılıyor ve hangi protez türü,büyüklügü sizin isteginizi karşılıyorsa o protez seçilip gögsünüze koyuluyor ve ameliyat bitiyor
Sertlik derecesi en yüksek olanı pek tercih edilmiyor zaten,hiç rastlamadım ben.Ama onunda tercih edildigi durumlar varki üretilmiş sonuçta degilmi Bu protezler tabiki meme dokusu olmayan,sorun yaşayan kişilerin gögüslerini büyütmek için kullanılıyor.Yada meme kanseri sonucunda memesini kaybetmiş kadınların görünüşünü düzeltmek,motivasyonunu saglamak içinde kullanılıyor.COLOR]
Sizin nasıl bir gögüs istediginiz,beklentiniz çok önemli tabiki.Yani dogal büyüklükte bir gögüsmü istiyordunuz yoksa dolu dolu duran,sütyensiz bile sütyen takmış gibi dimdik sexy gögüslermi?? Sizin vücut ve gögüs yapınıza göre protez büyüklügü seçiliyor.Ameliyatta deneniyor,bakılıyor ve hangi protez türü,büyüklügü sizin isteginizi karşılıyorsa o protez seçilip gögsünüze koyuluyor ve ameliyat bitiyor
Çok sevndiim bende o dönemlerde olacağım. Sizin göğüs ölçünüz ne kadar ? Ne kadar büyütmek istiyorsunuz ?
Sertlik derecesi en yüksek olanı pek tercih edilmiyor zaten,hiç rastlamadım ben.Ama onunda tercih edildigi durumlar varki üretilmiş sonuçta degilmi Bu protezler tabiki meme dokusu olmayan,sorun yaşayan kişilerin gögüslerini büyütmek için kullanılıyor.Yada meme kanseri sonucunda memesini kaybetmiş kadınların görünüşünü düzeltmek,motivasyonunu saglamak içinde kullanılıyor.COLOR]
bende senin adına sevindim cnm hayırlısı olsun hepimiz için.benim göğüs ölçüm 75 a ama onu bile doldurmuyo malesefben arzumunkiler gibi dolu dolu iri memişler istiyoruuuuuuuuuuuuuum
Benim göğüslerim gizeml gibi işte.. Onun sertlik derecesi en yüksek değildi sanırm.. Umarım bana da sert protez takmazlar
canım benımde arzumunda sertlık derecesı 1..geneldede cerrahlar onu tercııh edıyo ve buyuk yapılırsa sert, kucuk olursa yumusak dıe bı dusunceye kapılma cunku oyle bısey yok..arzumun 400 cc mesela benımde 375 cc ama sertlıkler aynı ıkımızınde..yanı buyuk dıye sert olacak dıye dusunme.. sen burayı okudukca dahada bılınclı bı sekılde gıdeceksın cerrahının yanına ve begenmezsen yada senın beklentılerını karsılamazsa ona amelıyat olmazsın..amelıyat oldugun cerrahın senı anlaması cok onemlı cunku bu amelıyatta..
benım ılk gorustugum doktordu amelıyatımı yapan ama bana o guvenı verdı..vermeseydı bende baskalarıyla gorusurdum..
ben arzumdan bılıyorum ıstedıgını yapmayan butun doktorları eledı.. bı cok doktorla gorustu ve hasan bey arzumun ıstedıgını anladı ve ona gore cok guzel yaptı..demekkı cerrahlar ıstedımı buyukte yapabılıyolarmış..sadece bazısının işine gelıyo ugrasıyo , bazısıda hıc ugrasmadan dırek senın beklentını anlamadan kendı kafasına gore yapıyo..
İşte malesef genelde büyük yapay küçük doğal durur düşüncesi var.. İnş o döneme kadar öğrenmem gereken her şeyi öğrenirim ve sonra pşman olmam.. Barış çakır çok övülmüş sizce onunla görüşmelimiyim ?
sen bılırsın canım cerrah konusunda kafanda bı kac ısım belırle ve onlarla gorus..ben damla dusunmedıgım için ve istanbulda yasamadıgım, izmir dusundugum ıcın tercih etmedim barış beyi..istanbulda yasasaydım ve bır tercıh yapmam gerekseydı hasan beyi tercıh ederdim ve dıger bı ısım gerekseydıde doktorumun hocası nacı beyı tercıh ederdım..
ama nacı beyde cok fazla buyuk taraftarı degıl o yusden benım ıstedıgımı ıstte hasan bey yapardıı dıe dusunuyorum..
tabı bu benım kendı dusuncem, kendı bakış açım..herkesın seçimleri, tercıhlerı ve begenıleri farklı farklı..
Sizin meme dokunuz var bence szin de öyle olur bende dolu dolu olsn isterm ama benim hem öyle hemde doğal durması imkansız görünüyor Arzum ameliyatı ne kadara oldun ? Belli bi aralık verebilirmisn ? Burdan yazamasan da özelden yazarmısın ? Bütün doktorları araştırıyorm şu an ama barış çakır çok övülmüş
Ne güzeel eminim çok güzel olmuştur memişlerin benmde memişlerim kısmetse 1-2 aya olacak ameliyatı hangi hastanede kime oldun ? Ne kadara ve çok soru oldu ama protez markası boyutu ve kesi yerini de merak ettm çok heyecanlıym çooook
Hayırlısı olsun canım senin için Ameliyatımı Konya Numune hastanesinde Hakan Çepni yaptı. 2500 tl ya mal oldu. Göğüs altı kesisiyle 350 cc Mentor marka yuvarlak protez konuldu. Merak ettiğin başka şeyler varsa seve seve cevaplarım canım
Hayırlısı olsun canım senin için Ameliyatımı Konya Numune hastanesinde Hakan Çepni yaptı. 2500 tl ya mal oldu. Göğüs altı kesisiyle 350 cc Mentor marka yuvarlak protez konuldu. Merak ettiğin başka şeyler varsa seve seve cevaplarım canım