- 8 Şubat 2009
- 1.462
- 1.926
bakıyor demiyorum , bakmıştır diyorum. nerden bileyim baktığı . lütfen yanlış anlayıp yazmayın . yazmak zorunda değilsiniz. yanlış yazarım , ahlaksız yazarım cvp yazmak zorunda değiliiniz. taciz konusuna girmişsiniz onu yapmaz kesinlikle emE ben tüm mesajlarınızı takip edemem ki. Gördüğüm mesajınıza cevap yazdım. Onun da içeriği gayet genelleme yapılan, tüm erkekleri potansiyel sapık ilan eden bir içerikti.
Israrla ve inatla kocanızın sadece taytlı ve bikiniliye baktığına dair iddianızı hayretle okuyorum. Bakınız bir adam bakmaya meyilli ise, sapık ise, mağara adamı gibi hiç mabad görmemiş gibi salya akıtıp bakıyor ise kadının sizin tabirinizle taytlı ya da bikinili olmasına lüzum yok. Zihniyeti b.ktan ise kapalı olana da bakar. Konu içeriğinde olduğu gibi.
Hatta engin bilgilerinize yenisini ekleyeyim. Dünyada taciz ve tecavüzün en yoğun olduğu yerler, sandığınızın aksine bikini ve tayt giymenin yoğun olmadığı yerler. Evde bol bol tayt ve bikini giyinin de bari bakmasın kocanız taytlı ve bikinili kadınlara.
Kastınız göz kayması, öyle bakıp geçmek ise onu kadınlar da yapıyor. Bakıp geçiyoruz. Taciz boyutunda göz dikmiyoruz ve ben her kadın yapar demiyorum misal. Libidosu ölmüş kadınlar da var. Bakmaktan imtina eden kadınlar da var. Keza mabad görünce kendini kaybetmeyen, kadın vücudunun bir parçası altı üstü diyen erkekler de var. Olgunluğunu tamamlamış, ergenliği atlatmış erkekler. Hoaaaa memeeee hoaaaa maaabaad diye göz dikmiyor hepsi emin olunuz.
nim . önünden geçen taytlıya bakar .
ayrıca tecavüz taylı bölgelerde sayısı az olduğunu biliyorum