Hiç bu kadar kırılmamıştım

E ben tüm mesajlarınızı takip edemem ki. Gördüğüm mesajınıza cevap yazdım. Onun da içeriği gayet genelleme yapılan, tüm erkekleri potansiyel sapık ilan eden bir içerikti.

Israrla ve inatla kocanızın sadece taytlı ve bikiniliye baktığına dair iddianızı hayretle okuyorum. Bakınız bir adam bakmaya meyilli ise, sapık ise, mağara adamı gibi hiç mabad görmemiş gibi salya akıtıp bakıyor ise kadının sizin tabirinizle taytlı ya da bikinili olmasına lüzum yok. Zihniyeti b.ktan ise kapalı olana da bakar. Konu içeriğinde olduğu gibi.

Hatta engin bilgilerinize yenisini ekleyeyim. Dünyada taciz ve tecavüzün en yoğun olduğu yerler, sandığınızın aksine bikini ve tayt giymenin yoğun olmadığı yerler. Evde bol bol tayt ve bikini giyinin de bari bakmasın kocanız taytlı ve bikinili kadınlara.

Kastınız göz kayması, öyle bakıp geçmek ise onu kadınlar da yapıyor. Bakıp geçiyoruz. Taciz boyutunda göz dikmiyoruz ve ben her kadın yapar demiyorum misal. Libidosu ölmüş kadınlar da var. Bakmaktan imtina eden kadınlar da var. Keza mabad görünce kendini kaybetmeyen, kadın vücudunun bir parçası altı üstü diyen erkekler de var. Olgunluğunu tamamlamış, ergenliği atlatmış erkekler. Hoaaaa memeeee hoaaaa maaabaad diye göz dikmiyor hepsi emin olunuz.
bakıyor demiyorum , bakmıştır diyorum. nerden bileyim baktığı . lütfen yanlış anlayıp yazmayın . yazmak zorunda değilsiniz. yanlış yazarım , ahlaksız yazarım cvp yazmak zorunda değiliiniz. taciz konusuna girmişsiniz onu yapmaz kesinlikle em
nim . önünden geçen taytlıya bakar .

ayrıca tecavüz taylı bölgelerde sayısı az olduğunu biliyorum

Okumayı söktüğünüz zaman tekrar görüşelim anlatırım ben size 😂
sizin enerjinize hayran kaldım , herkese yetişiyorusunuz maşşallahhh . her yorumda siz varsınız. bana da yetiştiniz. :emir_bebek:en kısa zamanda anlatmanız dileğiyle , bende o zamana kadar okumayı sökerim :KK53:

sizin enerjinize hayran kaldım , herkese yetişiyorusunuz maşşallahhh . her yorumda siz varsınız. bana da yetiştiniz. :emir_bebek:en kısa zamanda anlatmanız dileğiyle , bende o zamana kadar okumayı sökerim :KK53:
İnşallah temennimiz o yönde.

Bu arada kocanıza söyleyin dötüme bakmasın. Eşekten düşmüşe çeviririm 😂

Kadınların orgazm olamama sebeblerinden birisi de bence erkekler sevişmeyi bilmiyor diyor +1 level atlıyorum.
Kadına hitap edemiyorlar.
gir çık bitti.
Oh rahatladı paşamız.
Sormazlar da.
seksten sonra sigara keyfi bile kaç kadında gördünüz mesela ?
Keyif cuğarası yaktım ehehehe diye yazan, söyleyen bir kadın duymadım ben daha hiç
Aranızda yakan var mı ? Hemen itiraf etsin :KK70:
Sigaranın en zevkli hali :KK8:
Artık içemiyom o ayrı:KK75:

İnşallah temennimiz o yönde.

Bu arada kocanıza söyleyin dötüme bakmasın. Eşekten düşmüşe çeviririm 😂
orasını bilemem , güzel dolgunsa tayt giymişseniz bakabilir. o konuda emin değilim. kuru götünüz varsa bakmaz rahat olun . ayrıca arkadan nasıl göreceksiniz baktığını :halay:

orasını bilemem , güzel dolgunsa tayt giymişseniz bakabilir. o konuda emin değilim. kuru götünüz varsa bakmaz rahat olun . ayrıca arkadan nasıl göreceksiniz baktığını :halay:
:olamaz: Bi kadın kocası için şunları nasıl yazabiliyor ya hayret.

ölü doğumlar varmış , kavgalar , savaşlar var mış insan demek güç demek . tarlada çalışcak hayvana bakacak insan demek . 2 eşten 10 çocuk yapsa onlardan gelen çocuk . aşirete gibi düşün . ama günümz için geçerli değil bu . ama hala çocuğu olmayan veya oğlu olmayana nasıl gözle bakılıyor. 50 yıl sonra değişeceğiz.
zor demişsiniz ya , alışveriş düşkü kadın , sigara bağımlısı , alkol bağımlısı gibi . erkek bakmadan duramıyor . ben kafamdan uydurmadım okudum , ama beni linçliyorlarrr :KK53:
Valla konuyu pek okumadım. Böyle rastgele mesajlar okudum. Şu mesaj bana bu tweeti hatırlattı
56F59A89-9AFE-4B1D-8BB4-E7BB902E50FD.png

evet her erkeke bireyseldir , sadece hormonlar ve yatişme tarzları farklıdır. ama evrimsel süreçte tüm erkekeler üremeye programlanmıitır. bizler hamilelelk doğum süt gibbi sebebelerden üreme olayına girmemeden önce seçici davranıyoruz. çünkü şansımız az . en iyisisi olsun ki neslimiz sağlıklı bireylerde devam etsin ..
ama erkeke için öyle değil milyonlarca sperm var , ve üremesi neslin devamı için gereklidir. erkekler tek eşliliğe yeni yeni geçiyor. neden kuma var , eskiden dahah yaygındı tek eşli değil , günümüz erkekeği bu kanıda sıkıntı yaşıyor. aldatma normal demiyorum yanlış anlaşılmasın . onlar biz kadınlar gibi değil . bize göre bi kadının kalçasına bakmak büyülk olay , onlara göre sıradan bişey
Sizin eşiniz çok eşli devam etsin o vakit.

Lakin şöyle birşey var, bir kadın yatakta istediği kadar birlikte olabilir, ama erkeğin 2 kere bile boşaldığı nadirdir. Demek ki " evrimsel süreçte😂" kadın çok esliymis 😉

Sizin eşiniz çok eşli devam etsin o vakit.

Lakin şöyle birşey var, bir kadın yatakta istediği kadar birlikte olabilir, ama erkeğin 2 kere bile boşaldığı nadirdir. Demek ki " evrimsel süreçte😂" kadın çok esliymis 😉

Doğru bak erkek kendine gelene kadar kadin aradan bir iki erkek daha cikarabilir. 😂

Neler yaziyorum. 🤷

X