- 11 Aralık 2018
- 39.635
- 245.608
Baksa da sorun değil sonuçta doğası gereği çok eşli adam.siziznde okumada ve anlamada sıkıntı var. bakıp bakmadığı bilmiyorum diyorum . bakmadığına emin olamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baksa da sorun değil sonuçta doğası gereği çok eşli adam.siziznde okumada ve anlamada sıkıntı var. bakıp bakmadığı bilmiyorum diyorum . bakmadığına emin olamam
çok eşli olduğunu nasıl anladınSizin eşiniz çok eşli devam etsin o vakit.
Lakin şöyle birşey var, bir kadın yatakta istediği kadar birlikte olabilir, ama erkeğin 2 kere bile boşaldığı nadirdir. Demek ki " evrimsel süreçte" kadın çok esliymis
Çok eşli demedim, hayatına çok eşli devam etsin dedimçok eşli olduğunu nasıl anladın
tamamÇok eşli demedim, hayatına çok eşli devam etsin dedim
Sanırım kalçalarınız geniş. :) Kuru döt konusunda çok emin olmayın, erkekler çeşit seviyor, bak bir farklı tarafları da bu. Bi de bakmışsınız, kemikleri sayılan bir hatuna iç çeke çeke bakıyor sizinki. Olur öyle değil mi, nasılsa doğalarında var.orasını bilemem , güzel dolgunsa tayt giymişseniz bakabilir. o konuda emin değilim. kuru götünüz varsa bakmaz rahat olun . ayrıca arkadan nasıl göreceksiniz baktığını
tamam , benimki bakıyordur ben emin değilim . maşşallah siz eminsiniz . sende ekiptenmisin . geç kaldın biraz . bi daha ya zamanında gel , lafı yerine yapıştır .Sanırım kalçalarınız geniş. :) Kuru döt konusunda çok emin olmayın, erkekler çeşit seviyor, bak bir farklı tarafları da bu. Bi de bakmışsınız, kemikleri sayılan bir hatuna iç çeke çeke bakıyor sizinki. Olur öyle değil mi, nasılsa doğalarında var.
Memleketteki kadınların %90’ı koca dötlü. Adam her sokağa çıktığında gözleri bayram ediyordurSanırım kalçalarınız geniş. :) Kuru döt konusunda çok emin olmayın, erkekler çeşit seviyor, bak bir farklı tarafları da bu. Bi de bakmışsınız, kemikleri sayılan bir hatuna iç çeke çeke bakıyor sizinki. Olur öyle değil mi, nasılsa doğalarında var.
Benim de işim vardı, hep sizin mi olacak?tamam , benimki bakıyordur ben emin değilim . maşşallah siz eminsiniz . sende ekiptenmisin . geç kaldın biraz . bi daha ya zamanında gel , lafı yerine yapıştır .
Yooo hiç sanmıyorum. Adama koca popiş görmekten gına gelmiştir, küçük görünce gözü dalıyordur.Memleketteki kadınların %90’ı koca dötlü. Adam her sokağa çıktığında gözleri bayram ediyordur
linç team başganı sen misin burada?bir team var iddiası dolanıyor da bu konuda.tek başımıza yazma iznimiz yohh mu sitede artıkımmmm?Benim de işim vardı, hep sizin mi olacak?
Ben de bakıyorum, öyle bakıyorum, bakıp geçiyorum, o da bakıp geçiyor, şükür ilkel dürtülerimizi konrol edebiliyoruz biz, ısrar etmiyoruz, taciz etmiyoruz, dost akrabaya bakmıyoruz, mesela ben kendi baktığımı saklamak zorunda kalıp o bakınca da amaaan erkek işte çok eşli diye avunmuyorum.
Yok, senle kuduroymuş linç team başkanı.linç team başganı sen misin burada?bir team var iddiası dolanıyor da bu konuda.tek başımıza yazma iznimiz yohh mu sitede artıkımmmm?
başka başka gruplar da varmış ama.ben gene yalnızım napıyım konuya döneyimm.konu sahibi sen bunlara bakma kocana sahip çık anacığımmmYok, senle kuduroymuş linç team başkanı.
Benim adım kudrobordo bi kerem. Ceycey’le de aynı team’de olabilemeyiz. Biz ayrı dünyaların insanlarıyızYok, senle kuduroymuş linç team başkanı.
Tabi canım. Adam tam bir alfa. Bir alfa kolay bulunmuyor. Gocanı gıskanıyolar konu sahibi.başka başka gruplar da varmış ama.ben gene yalnızım napıyım konuya döneyimm.konu sahibi sen bunlara bakma kocana sahip çık anacığımmm
şükür anlaştığımız bir konu oldu.kesinlikle katılıyorum biz ayrı ayrı team lerin insanlarıyızzzBenim adım kudrobordo bi kerem. Ceycey’le de aynı team’de olabilemeyiz. Biz ayrı dünyaların insanlarıyız
Yok, senle kuduroymuş linç team başkanı.
sen başgan ol beni de takıma alıverrr bir üye hazır bakkNeden hep kudrubor oluyo ya? Bi kere de ben olsam artik kiskaniyorum
Dovusmen aranızda dönüşümlü olun. Fakültelerde bölüm baskanlari da öyle olur ya o hesap.Neden hep kudrubor oluyo ya? Bi kere de ben olsam artik kiskaniyorum
Allaşkına sen ol al başkanlık mührünü sana veriyorum.Neden hep kudrubor oluyo ya? Bi kere de ben olsam artik kiskaniyorum