Hiç bu kadar kırılmamıştım

ne karar alındı şimdi bu konuda?tüm erkekler popoya bakar mıı bakmaz mııı?ona göre haftasonu popomu örten bir iki bir şey alacağımda.kendisi tehlikedeymiş de haberim yokmuşş bunca yıll :KK45: :KK53:
%95 'i bakıp geriye kalan yüzde % 5 te g... ne demek ? bismillah öyle bir yer mi var kadın vücudunda diye soranlardan ibaret bilimsel bir şeye ikna olduk cümleten jjkhdjafkh

Kadınların orgazm olamama sebeblerinden birisi de bence erkekler sevişmeyi bilmiyor diyor +1 level atlıyorum.
Kadına hitap edemiyorlar.
gir çık bitti.
Oh rahatladı paşamız.
Sormazlar da.
seksten sonra sigara keyfi bile kaç kadında gördünüz mesela ?
Keyif cuğarası yaktım ehehehe diye yazan, söyleyen bir kadın duymadım ben daha hiç
Aranızda yakan var mı ? Hemen itiraf etsin :KK70:
Ahahah beeen 👆

Sırf o yüzden sigara balkonda içilecek yasağı koyamıyorum. Kim çıkacak sekis sonrası buz gibi havada balkona. Giyinmek falan da lazım 😂😂😂

Kadınların orgazm olamama sebeblerinden birisi de bence erkekler sevişmeyi bilmiyor diyor +1 level atlıyorum.
Kadına hitap edemiyorlar.
gir çık bitti.
Oh rahatladı paşamız.
Sormazlar da.
seksten sonra sigara keyfi bile kaç kadında gördünüz mesela ?
Keyif cuğarası yaktım ehehehe diye yazan, söyleyen bir kadın duymadım ben daha hiç
Aranızda yakan var mı ? Hemen itiraf etsin :KK70:

Evet sigara kullaniyorken keyif cugarasi iciyordum ama heheh diye koşarak biyere yazmiyordum rutin olarak gercekleşiyordu. 😂 Nolmuş ki.

Evet sigara kullaniyorken keyif cugarasi iciyordum ama heheh diye koşarak biyere yazmiyordum rutin olarak gercekleşiyordu. 😂 Nolmuş ki.
İşte bu rutini aşmak lazım.
Bloglara ve dahi cinsellik ibareli içeriklerin hepsine seks sonrası keyif cugarası erkeklerin degil kadınların da sevdigi bir eylemdir deyü yazmak lazım

İşte bu rutini aşmak lazım.
Bloglara ve dahi cinsellik ibareli içeriklerin hepsine seks sonrası keyif cugarası erkeklerin degil kadınların da sevdigi bir eylemdir deyü yazmak lazım

Keyif cugarasini kadinlar da sever. Nokta
Ama benim eşim sigara kullanmiyordu sonunda ben de biraktim 3 senedir icmiyorum. 😂🧿🧿🧿

Keşke bazı erkekler uremese ya 😁 güzel güldürdünuz beni teşekkür ederim 😂
Eskiden çok eşlilik varmış kuma varmış bunlar ortaasyadan getirdiğimiz durtuler mi acaba? Erkekler için zormuş neymiş bu erkekler anlamadım gitti neyi zor? Normalleştirmek bu. Üremesi lazımmış. Ayı mi bu soyu devam edecekmiş. O zaman sadece kız evladı olanlar soyunu surduremiyor onlar ne yapsın? Soyadını veremiyor evlendiğinde bir yere kadar gidebiliyor kutukte değişiyor işler. Yizik inlirin digisindi vir. Yok efendim yok. Hayvan muamelesi yapmayın erkeklere. 2022 de konuştuğumuz konuya bak.
ölü doğumlar varmış , kavgalar , savaşlar var mış insan demek güç demek . tarlada çalışcak hayvana bakacak insan demek . 2 eşten 10 çocuk yapsa onlardan gelen çocuk . aşirete gibi düşün . ama günümz için geçerli değil bu . ama hala çocuğu olmayan veya oğlu olmayana nasıl gözle bakılıyor. 50 yıl sonra değişeceğiz.
zor demişsiniz ya , alışveriş düşkü kadın , sigara bağımlısı , alkol bağımlısı gibi . erkek bakmadan duramıyor . ben kafamdan uydurmadım okudum , ama beni linçliyorlarrr :KK53:

Son düzenleme:
ölü doğumlar varmış , kavgalar var mış insan demek güç demek . tarlada çalışcak hayvana bakacak insan demek . 2 eşten 10 çocuk yapsa onlardan gelen çocuk . aşirete gibi düşün . ama günümz için geçerli değil bu . ama hala çocuğu olmayan veya oğlu olmayana nasıl gözle bakılıyor. 50 yıl sonra değişeceğiz.
zor demişsiniz ya , alışveriş düşkü kadın , sigara bağımlısı , alkol bağımlısı gibi . erkek bakmadan duramıyor . ben kafamdan uydurmadım okudum , ama beni linçliyorlarrr :KK53:
Runib bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor, arkadaşlar lütfen linçlemeyin

Çok zeki bir kocanız var demek. Çok şanslısınız. Kız kardeşiniz falan varsa gönül rahatlığı ile kocanızla görüştürebilirsiniz. Poposuna baksa da yakalanmayacak kadar zeki. Herkese nasip olmaz zeki koca.
tam beyninize uygun isism seçmişsiniz. kız kardeş ne alaka. önceki yazdıklarımı okumadan bu cümleyi size takdim ediyorum . size daha uygundur belk. ben başka yerlerde 2-3 defa misafirliğe gididlen yerde bakılmasının ,ahlaksızlık olduğunu yazdım ..

evet eşim bakıyordur , instada bakmıştır, sokakta gördüğü taytlı kadına bakmıştır. onun kişiliği karakteri . siz eşinizi gözlerinden bu kadar emin olabilirisinzi ben emin değilim.
ayrıca bakıncada kahrımdan ölüpte dünyaları karartmam.

umarım idrak etmişsinizdir , idrak yolları hanfendi :olamaz:

ölü doğumlar varmış , kavgalar , savaşlar var mış insan demek güç demek . tarlada çalışcak hayvana bakacak insan demek . 2 eşten 10 çocuk yapsa onlardan gelen çocuk . aşirete gibi düşün . ama günümz için geçerli değil bu . ama hala çocuğu olmayan veya oğlu olmayana nasıl gözle bakılıyor. 50 yıl sonra değişeceğiz.
Ne okuyorsanız acilen bırakın onları. Bu konu ilginizi çekiyorsa daha bilimsel ve doğru bilgiler içeren yayınlar bulabilirsiniz. Hep derim okuman değil ne okuduğundur önemli olan.

Hastalik kapmak için 61525 tane erkekle ilişkiye girmeye gerek yok illa. Mantarli bir tane erkekle birlikte olunursa da mantar olunur gayet.
O çok eşli olmasi normal diye savundugunuz erkekler eşine hastalik taşır zaten kadin tek eşli olsa da hastaligi kapar.
evet haklısınız ama demek istediğim şu

kadınların daha hassas olduğu , ilişki yaşamayan kadınlarda bile çok hastalık var. bizler daha hassasız .demek istediğim o . mesela bi kadın hayatı boyunca kaç çocuk yapaabilir , erkeke kaç yapar. 70 yaşında üreyebilir vbbb.
bunlar benim fikirlerim değil okuduklarım .

X