- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
- Konu Sahibi Sarjli dis fircasi
Bende ise yaramadi cnm
Ayağını ve belini sıcak tutmaya dikkat ediyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ise yaramadi cnm
Ayağını ve belini sıcak tutmaya dikkat ediyor musun
Yaz kis corap giyerim... ustumu de ortmeden (yazin karnimi ve belimi ) asla uyumam
Anladım canım peki doktora gittin mi başka bir sebepten ağrılı olabilir
1 bucuk senedir cocuk istiyorum. Stres yapmayin diyenlere de cok kiziyordum. Oncelikle Buraya girmemekle basladim ve bu ay is kuruyorum baska bir sey dusunemedim zaten. Dua ederken de hep hayirlisi olsun diyordum olmaya olmaya demekki hayirli degil dedim allaha teslim oldum. Bir gun kuzenimin cocugu ateslendi ve o gece hic uyuyamadik bende kaliyorlardi esim yurt disinda oldugu icin o uykusuzlukla bir cocukla muhatap olun zaten direkt cocuk fikrinden soguyorsunuz:) hatta esime de dedim iyiki cocugumuz yok diye. İnanin artik hasta olunca uzulmuyordum bile. 8 gun geciktim o kadar hayal kirikligina ugramistimki test bile yapmaya cesaret edemedim onceden olsa daha gecikmeden test yapmaya baslamistim. Hamile olmadigim zamanlar daha cok belirti uyduruyordum kendime ama simdi hamileyim hic belirti yok:) sizi mesgul edecek bir seyler bulmaya calisin kendinizi dinlemeyin imkansiz gibi ama oluyor.Nasıl umudunu kestin bunu bi anlasam
Teşekkrürler ilginiz için1 bucuk senedir cocuk istiyorum. Stres yapmayin diyenlere de cok kiziyordum. Oncelikle Buraya girmemekle basladim ve bu ay is kuruyorum baska bir sey dusunemedim zaten. Dua ederken de hep hayirlisi olsun diyordum olmaya olmaya demekki hayirli degil dedim allaha teslim oldum. Bir gun kuzenimin cocugu ateslendi ve o gece hic uyuyamadik bende kaliyorlardi esim yurt disinda oldugu icin o uykusuzlukla bir cocukla muhatap olun zaten direkt cocuk fikrinden soguyorsunuz:) hatta esime de dedim iyiki cocugumuz yok diye. İnanin artik hasta olunca uzulmuyordum bile. 8 gun geciktim o kadar hayal kirikligina ugramistimki test bile yapmaya cesaret edemedim onceden olsa daha gecikmeden test yapmaya baslamistim. Hamile olmadigim zamanlar daha cok belirti uyduruyordum kendime ama simdi hamileyim hic belirti yok:) sizi mesgul edecek bir seyler bulmaya calisin kendinizi dinlemeyin imkansiz gibi ama oluyor.
Merhaba ben 38 yaşındayım 10 yaşında bi kızım var ve ikinci kez hamile kalmak istiyorum 7aydır deniyoruz ama olmuyor.Ben iki kez endometriosis ameliyatı oldum bu arada.Doktora gittik tahliller ve sonuçlar normal eşiminde öyle doktor bi kaç ay normal deneyin olmazsa rahim filmi dedi.Bilmiyorum ki napcaz ümidin kırıkforuma baktım yalnız bununla ilgili bir başlık göremedim. Evet arkadaşlar ne kadardır gebe kalmaya çalışıyorsunuz. Uyguladığınız destek kürleri falan var mı biraz konuşup destek olalım birbirimize belki faydamız olur. Dertleşiriz falan :)
Ben 7 aydır bekliyorum arkadaşlar hormonlar falan gayet normal görünür bir sıkıntı yok ama müjdeli haberi alamadık hala. Sizde durumlar nedir ?
13 yasindan beri ayniyim defalarca kez gittim sorun yokmus. 4 ay oncede ameliyat oldum endometriozis odaklarim yakildi.. ama cok agrim oluyor.. adetime 13 gun varken basliyor giderek agirlasiyor...
Ve o kadar kotu oluyorumki bembeyaz bir yuz elim ayagim tutmuyr midem bulaniyor.. cocuk istegimiz olmasa 4 senedir dogum kontrl hapina baslicam o cok iyi geliyor..
Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah. Ümidi asla kesmeyin kuzenimin eşi ikinci çocuk için beş yıl falan bekledi şimdi altı aylık hamile. Allahtan asla ümit kesilmez. Rabbimin sınavı kazanmaya bakın hakkınızda hayırlıysa rabbim verir inşallah. İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlada gebe kalırsınız. AminMerhaba ben 38 yaşındayım 10 yaşında bi kızım var ve ikinci kez hamile kalmak istiyorum 7aydır deniyoruz ama olmuyor.Ben iki kez endometriosis ameliyatı oldum bu arada.Doktora gittik tahliller ve sonuçlar normal eşiminde öyle doktor bi kaç ay normal deneyin olmazsa rahim filmi dedi.Bilmiyorum ki napcaz ümidin kırık
Yeni bakabildim gec oluyor kusura bakmayin. O an her duyguyu yasadim diyebilirim. Hastanede kan verdim direkt cunku evde yapilan testlerde o kadar hayal kirikligina ugramistimki cesaret edemedim. Ümitle ümitsizliklik arasinda ol diyordu annem hep. Dedim,ya benim yumurtaliklar yapisti adet bile olamicam artik ya da gebeyim. Kimseyi hayal kirikligina ugratmiyim diye test yaptirmaya kendim gittim kimseye haber bile vermedim. Gittigim dr bile dedi ben gelen hastalarima hep soyluyorum stres yapmayin diye ama dinlemiyorlar beni dedi. Benim icinde kistlerimin cok buyuk oldugunu hamilelik sirasinda patlayip ic kanama yapabilecegini soyledi. Yani benim sorunlar yine bitmedi ama her sey allahtan. Bu mubarek gecede bol bol hayirlisi icin dua edin. Esime gecen kandilde zorla namaz kildirmistim regl oldugum icin kilamiyordum ve son reglim oldu :) Yakinlarimdan da dua istemistim. Sizin icin de dua edecegim yasadiginiz seyin zorlugunu iyi bilirim ama uzulmeyin lutfen. Hayirli kandillerTeşekkrürler ilginiz için
Allah bağışlasın
Ben stres yapmayın diyenlere hiç kızmadım
Tüm sebebin stres ve beklentiden kaynaklandığını başından beri farkındayım
Siz kendinize bir meşgale bulmuşsunuz ama benim öyle büyük bi meşgalem olmaz İnan’ın
Küçücük yere taşındık işe git gel
Haftasınları gez
Şuan senelik izindeyim gerçi bitmek üzere
Peki bir de şunu sorayım
En son test yapıp hamile olduğunuzu öğrendiğinizde
Test yaparken içinizde zerre kadar umut ya da korku var mıydı?
Çok sağolun iyi kandiller allah razı olsın sizden hayırlısı olsunYeni bakabildim gec oluyor kusura bakmayin. O an her duyguyu yasadim diyebilirim. Hastanede kan verdim direkt cunku evde yapilan testlerde o kadar hayal kirikligina ugramistimki cesaret edemedim. Ümitle ümitsizliklik arasinda ol diyordu annem hep. Dedim,ya benim yumurtaliklar yapisti adet bile olamicam artik ya da gebeyim. Kimseyi hayal kirikligina ugratmiyim diye test yaptirmaya kendim gittim kimseye haber bile vermedim. Gittigim dr bile dedi ben gelen hastalarima hep soyluyorum stres yapmayin diye ama dinlemiyorlar beni dedi. Benim icinde kistlerimin cok buyuk oldugunu hamilelik sirasinda patlayip ic kanama yapabilecegini soyledi. Yani benim sorunlar yine bitmedi ama her sey allahtan. Bu mubarek gecede bol bol hayirlisi icin dua edin. Esime gecen kandilde zorla namaz kildirmistim regl oldugum icin kilamiyordum ve son reglim oldu :) Yakinlarimdan da dua istemistim. Sizin icin de dua edecegim yasadiginiz seyin zorlugunu iyi bilirim ama uzulmeyin lutfen. Hayirli kandiller
Ben beş Aydır deniyorum beş ay önce düşük yaptım. Hiç bir sorun yok yumurtalıklar sağlıklı her şey yolunda ama olmuyor. Geçen ay bal tarçın çörek otu ve gün aşırı ilişki denedim olmadı. Bu ay ilişki için çok çabalamadım ama yakı yapıştırttım ve bekliyorum bat 17 mayıs.foruma baktım yalnız bununla ilgili bir başlık göremedim. Evet arkadaşlar ne kadardır gebe kalmaya çalışıyorsunuz. Uyguladığınız destek kürleri falan var mı biraz konuşup destek olalım birbirimize belki faydamız olur. Dertleşiriz falan :)
Ben 7 aydır bekliyorum arkadaşlar hormonlar falan gayet normal görünür bir sıkıntı yok ama müjdeli haberi alamadık hala. Sizde durumlar nedir ?
Adetine yakın oluyor muydu. Hamilelik olduğunda farklı bi sızısı olmuştu benim dokunamıyordum bileKızlar 1 haftadır göğüslerim çok hassaslaştı sanki büyüdüde bi tuhaf acaba hamilelik dışında neden olabilirki ümitlenmek istemiyorum çünkü
Benim de öyle olmuştu adet olayından daha fazla hassas ve bel ağrısı.ihtimal vermemiştir ama hamileymişim. İnşallah güzel bir haber alırsınızKızlar 1 haftadır göğüslerim çok hassaslaştı sanki büyüdüde bi tuhaf acaba hamilelik dışında neden olabilirki ümitlenmek istemiyorum çünkü
Yok adetime daha yaklaşık 1 hafta var ve adet zamanıböyle olmuyordu göğüslerim çok değişik bi sızıntı Allah korusun farklı bi hastalık olmasında.Belimde feci ağrıyor.Hayırlısı bakalımAdetine yakın oluyor muydu. Hamilelik olduğunda farklı bi sızısı olmuştu benim dokunamıyordum bile
inşallahBenim de öyle olmuştu adet olayından daha fazla hassas ve bel ağrısı.ihtimal vermemiştir ama hamileymişim. İnşallah güzel bir haber alırsınız
İnşallah hamileliktendir kötü düşünme :)Yok adetime daha yaklaşık 1 hafta var ve adet zamanıböyle olmuyordu göğüslerim çok değişik bi sızıntı Allah korusun farklı bi hastalık olmasında.Belimde feci ağrıyor.Hayırlısı bakalım
Ben beş Aydır deniyorum beş ay önce düşük yaptım. Hiç bir sorun yok yumurtalıklar sağlıklı her şey yolunda ama olmuyor. Geçen ay bal tarçın çörek otu ve gün aşırı ilişki denedim olmadı. Bu ay ilişki için çok çabalamadım ama yakı yapıştırttım ve bekliyorum bat 17 mayıs.
Kızlar 1 haftadır göğüslerim çok hassaslaştı sanki büyüdüde bi tuhaf acaba hamilelik dışında neden olabilirki ümitlenmek istemiyorum çünkü