Hiç bir belirti olmadan hamile kalan var mi?

Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim

Allah razı olsun inşallah. Çevredeki insanlarin da baskisi daha da strese sokuyor beni
Sterssten olmuyor dediler banada güzel şeyler duşunun birde çevredekileri devre dişi bıraktım her kes beni her gördüğünda varmi oldumu hamilemisin diye sormasinlar diye kendim tek tek söyledim olursa haber veririm merak etme doktor 6 ay bekle dedi dedim insanlar süstu sonrada planladiğimi kimseye söylemedim test pozitif çıktı kanda pozitif olana kadar sadece eşim ben biliyorduk sonra söyledik herkese

Stres yapmadığım zamanlarda oldu ya ama olmadi. Bu defa 6 ay bitene kadar sürekli sorrarlar 6 ay oldy mu kac az kaldi vs bitmiyotlar

Me
Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2

Stres yapmadığım zamanlarda oldu ya ama olmadi. Bu defa 6 ay bitene kadar sürekli sorrarlar 6 ay oldy mu kac az kaldi vs bitmiyotlar
Şu anda planlamıyorum daha sonra de

Korkutmayin bizi baya zor gecmis sizin Allah yardımcimiz olsun

Bu arada bthcg değerimize göre ne kadarlik hamile olduğumuzu bilinirmi? Tam 1 ay önce 0 çıkmıştı bu pazartesi 26257 çıktı
İnternetten bakmıştım ara degerleri çok fazla mesela 6 haftalik gebenin bthcg 1.080 ila 56.500 arasinda olabiliyormuş
En iyi sonuç ultrasonda boyutuna göre haftalik hesaplanması
Sizinki ne kadarlık adet gününüze göre

Merhaba iliskinin uzerinden 14 gün geçince kan testinde çıkıyor diyorlar ama sizinki gec dollenme olabilir o yüzden negatif gözüküyor olabilir eger duzenli adet olan biriyseniz 11 gün gecikme çok fazla bir doktora gözüküp kan testi yaptirmaniz daha iyi olur

İşte son adetim 26 ocak ama 3 kere test yaptım 2 kere kan verdim hesaplayamadik o yüzden ultrasonda belli olur dedi doktor da ama aclele etme 2,3hafta sonra git kalp atışını dinlersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…