- 19 Nisan 2023
- 58
- 26
- 34
-
- Konu Sahibi sonsuzmavi
Stress yapmayın olur Allahın izniyle benim adetim 26 ocaktan sonra gelmedi yaptığım test negatıftı kan verdim sonra silik çizgi çıktı sonunda çıktı 3 ay sonra Allah isteyen her kese nasib etsinCanım test yaptim negatif
Bizim 20 ay olduStress yapmayın olur Allahın izniyle benim adetim 26 ocaktan sonra gelmedi yaptığım test negatıftı kan verdim sonra silik çizgi çıktı sonunda çıktı 3 ay sonra Allah isteyen her kese nasib etsin
Allah en hızlı zamanda nasib etsin stress yapmayın doktora görundunuz mu?Bizim 20 ay oldu
Ben evlendikten 2 sene sonra nasib oldu anne olmak sizede verir Allah, hep dua ettim sizinde dileğiniz gerçekleşsinBizim 20 ay oldu
Amin inşallah. Stresten kurtulamıyorm kiAllah en hızlı zamanda nasib etsin stress yapmayın doktora görundunuz mu?
Allah razı olsunBen evlendikten 2 sene sonra nasib oldu anne olmak sizede verir Allah, hep dua ettim sizinde dileğiniz gerçekleşsin
Problem yoksa Olur inşallah kimseyi dinlemeyin hep olumlu duşunun bende önce çok üzüldüm eşim yakınlarim destek oldu pozitif duşun dediler hepAmin inşallah. Stresten kurtulamıyorm kievet göründük problem yok
Sterssten olmuyor dediler banada güzel şeyler duşunun birde çevredekileri devre dişi bıraktım her kes beni her gördüğünda varmi oldumu hamilemisin diye sormasinlar diye kendim tek tek söyledimAllah razı olsuninşallah. Çevredeki insanlarin da baskisi daha da strese sokuyor beni
Stres yapmadığım zamanlarda oldu ya ama olmadi. Bu defa 6 ay bitene kadar sürekli sorrarlar 6 ay oldy mu kac az kaldi vs bitmiyotlarSterssten olmuyor dediler banada güzel şeyler duşunun birde çevredekileri devre dişi bıraktım her kes beni her gördüğünda varmi oldumu hamilemisin diye sormasinlar diye kendim tek tek söyledimolursa haber veririm merak etme doktor 6 ay bekle dedi dedim insanlar süstu sonrada planladiğimi kimseye söylemedim test pozitif çıktı kanda pozitif olana kadar sadece eşim ben biliyorduk sonra söyledik herkese
Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2
Şu anda planlamıyorum daha sonra deStres yapmadığım zamanlarda oldu ya ama olmadi. Bu defa 6 ay bitene kadar sürekli sorrarlar 6 ay oldy mu kac az kaldi vs bitmiyotlar
Korkutmayin bizi baya zor gecmis sizin Allah yardımcimiz olsun8 ay sürdü hamileliğim 7 ayinda kustum ilk tuzlu yiyecekler yemeye başladım son 1 ay sürekli tatlı. Aralık ve Ocak aylarında canım karpuz çekti Nisan'da salatalık karnım yok denecek gibiydi çok sancım oldu varis cikti sağ bacağımda saçlarım aşırı döküldü çok belim ağrıyordu ayaklarım kaşıntıdan yara oldu hamilelikten önce 53 kiloydum doğum yaptığımda 42 kilo oldum kısacası oğlum oldu hamilelik her bünyeye iyi gelmiyor :))
Amin insAllah Allah razı olsunTebrik ediyorum Allah sizede sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasib etsin
İnternetten bakmıştım ara degerleri çok fazla mesela 6 haftalik gebenin bthcg 1.080 ila 56.500 arasinda olabiliyormuşBu arada bthcg değerimize göre ne kadarlik hamile olduğumuzu bilinirmi? Tam 1 ay önce 0 çıkmıştı bu pazartesi 26257 çıktı
Merhaba iliskinin uzerinden 14 gün geçince kan testinde çıkıyor diyorlar ama sizinki gec dollenme olabilir o yüzden negatif gözüküyor olabilir eger duzenli adet olan biriyseniz 11 gün gecikme çok fazla bir doktora gözüküp kan testi yaptirmaniz daha iyi olurMerhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim
İşte son adetim 26 ocak ama 3 kere test yaptım 2 kere kan verdim hesaplayamadik o yüzden ultrasonda belli olur dedi doktor da ama aclele etme 2,3hafta sonra git kalp atışını dinlersin dediİnternetten bakmıştım ara degerleri çok fazla mesela 6 haftalik gebenin bthcg 1.080 ila 56.500 arasinda olabiliyormuş
En iyi sonuç ultrasonda boyutuna göre haftalik hesaplanması
Sizinki ne kadarlık adet gününüze göre
Ama bebek zorluklara değer zor elde ettığımız içinde çok değerliKorkutmayin bizi baya zor gecmis sizin Allah yardımcimiz olsun
Merhaba bebegin kalp atışını duydunuz mu duyduysaniz kacinci haftada ve kan degerleriniz nasilİşte son adetim 26 ocak ama 3 kere test yaptım 2 kere kan verdim hesaplayamadik o yüzden ultrasonda belli olur dedi doktor da ama aclele etme 2,3hafta sonra git kalp atışını dinlersin dedi
8 hafta 5 günlük miş kalbi atmaya başlamış dedi doktor ama ben duymadım salı günü kan ve idrar testi vermeye gidecemMerhaba bebegin kalp atışını duydunuz mu duyduysaniz kacinci haftada ve kan degerleriniz nasil