- 1 Ağustos 2013
- 195
- 84
- Konu Sahibi sonsuzmavi
Hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla ve kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsinBayram sabahı test yaptım net 2 çizgi çıktı hamileymişim isteyen herkese nasib etsin Allah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla ve kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsinBayram sabahı test yaptım net 2 çizgi çıktı hamileymişim isteyen herkese nasib etsin Allah
Maşallah darısı bizeKızlar kan testi yaptırdım Eki Görüntüle 3239393
Teşekkür ederim Allah isteyen ve bakabilen herkese nasip etsinMaşallah darısı bize
O nasıl bir şey hic bilmiyorumBen de hiçbir belirti yaşamıyorum. Parmakla hamilelik testini yaptım sanki yumuşak bi şeye değiyor ama bilemedim
O nasıl oluyor parmakla hamilelik testiBen de hiçbir belirti yaşamıyorum. Parmakla hamilelik testini yaptım sanki yumuşak bi şeye değiyor ama bilemedim
Ayy olabilir mi acabaa belki yumurta catlamasidir test ne zaman yapcaksiniz cok merak ettimKizlar ya yumurtlamdan beride bende kasık ağrısı oluyor. Orta kasık tarafımda tuhaf his var anlamıyorum batma sızı ağrı sancı gibi bu günlerde artti soğuktan mi diyorum ama belirti mi diye de seviniyorum arada
Yok yumurtlamayi geçtim reglime 3 gün kaldi günüm geçerse yapacağım ya cok bos testler yaptim hep benAyy olabilir mi acabaa belki yumurta catlamasidir test ne zaman yapcaksiniz cok merak ettim
Hadi insAllah olur bende hep tek cizgi gormustum nasipYok yumurtlamayi geçtim reglime 3 gün kaldi günüm geçerse yapacağım ya cok bos testler yaptim hep ben
İnşallah ya yürürken falan kasık batmasi oluyor umutlandim ama bilmiyorumHadi insAllah olur bende hep tek cizgi gormustum nasip
Test yaparsan bizede yaz merak ettim beraber gebelik geciririzİnşallah ya yürürken falan kasık batmasi oluyor umutlandim ama bilmiyorum
Ay hadi İnşallah Allah'ım yaaa ramazan ayında çok dua ettim inşallah kabul olur en güzel haliyle pazar günü olmam gerek inşallah olmaz. Şuan hastanedeyim eşim istersen baktir dedi ama e nabizim bhcg tahlili dolu biri görünce rezil oluyorum diye baktirmak istemedimTest yaparsan bizede yaz merak ettim beraber gebelik geciririz
Canım test yaptim negatifTest yaparsan bizede yaz merak ettim beraber gebelik geciririz
Test yaparsan bizede yaz merak ettim beraber gebelik geciririz
Teşekkür ederim çok sağolunHayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla ve kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsin
Tebrik ediyorum Allah sizede sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasib etsinKızlar kan testi yaptırdım Eki Görüntüle 3239393
Bu arada bthcg değerimize göre ne kadarlik hamile olduğumuzu bilinirmi? Tam 1 ay önce 0 çıkmıştı bu pazartesi 26257 çıktıKızlar kan testi yaptırdım Eki Görüntüle 3239393