- 1 Ağustos 2013
- 195
- 84
-
- Konu Sahibi sonsuzmavi
İki dakika sonra çıktı ama çok silikKaç dk sonra cıktı 2. Çizgi
Yaaa gerçekten mii iki dakika içinde çıktı ama çok silik gerçek gibi gelmiyorEğer 5 dk içinde belirdiyse hamile görünüyosun
Çok teşekkür ederim umarim öyledir yarın kan testi verecegimBen de gördüm hayırlı olsun ve hayalet değil
Doktora gittiğinizde de artık cinsiyetini öğrenirsinizMerhaba kızlar bende de hiç belirti yok goğüs ağrısı var arada 7 nisan günü test yaptım 2 ci çizgi silik çıktı net olmadan inanamıyorum bayramdan sonra kan testi yaptırırım
Teşekkür ederim insAllah öyledir hayırlı olsun sizindeÇizgi görünüyor canım gayet.. Ben hiç belirti olmadan hatta adete 5gün kala yapmıştım bundan minik bir tık koyu çıkmıştı
Sizinki net hamile gibi duruyor 7 nisandan bu zamana bile gec kalmissiniz bi baktirsaydiniz bir bucuk aylik olacakMerhaba kızlar bende de hiç belirti yok goğüs ağrısı var arada 7 nisan günü test yaptım 2 ci çizgi silik çıktı net olmadan inanamıyorum bayramdan sonra kan testi yaptırırım
Gebe kaldığımda aynı böyleydi testim ama kan vermeniz daha doğru olur şimdiden gözünüz aydıMerhaba Arkadaşlar
Normalde hep ayın onunda adet oluyordum geçen ay on gün geciktim idrar testlerim negatif çıkıyordu kan vermeye gideceğim gün adet oldum
bu ay hala adet olmadim geçen ay 20de olmustum ona gore mi artık günüm değişti onu mu baz almalıyım?
Hiç hamilelik belirtim yok sizce yinede hamile olma olasiligim var mi bugun test yaptim hayalet çizgi görüyorum gibi yoksa kafayi mi yedim
Fotograflara bakabilir misiniz
Gebe kaldığımda aynı böyleydi testim ama kan vermeniz daha doğru olur şimdiden gözünüz aydı
Hayırlı olsun canımYaaa gerçekten mii iki dakika içinde çıktı ama çok silik gerçek gibi gelmiyor
Hadi inşallah teşekkür ederimSizinki net hamile gibi duruyor 7 nisandan bu zamana bile gec kalmissiniz bi baktirsaydiniz bir bucuk aylik olacak
Doktora gittiğinizde de artık cinsiyetini öğrenirsiniz
Bi ayda hamile kalmis olabilirsiniziyi yorum. bu zamana kadar doktora gitmediğimin sebebi tam 1 ay öncede kan testi vermiştim negatif çıktı bir daha cesaret edemedim
Bayram sabahı test yaptım net 2 çizgi çıktı hamileymişimBi ayda hamile kalmis olabilirsiniz