Hiç bir belirti olmadan hamile kalan var mi?

Ben de hiçbir belirti yaşamıyorum. Parmakla hamilelik testini yaptım sanki yumuşak bi şeye değiyor ama bilemedim

Kizlar ya yumurtlamdan beride bende kasık ağrısı oluyor. Orta kasık tarafımda tuhaf his var anlamıyorum batma sızı ağrı sancı gibi bu günlerde artti soğuktan mi diyorum ama belirti mi diye de seviniyorum arada

Test yaparsan bizede yaz merak ettim beraber gebelik geciririz
Ay hadi İnşallah Allah'ım yaaa ramazan ayında çok dua ettim inşallah kabul olur en güzel haliyle pazar günü olmam gerek inşallah olmaz. Şuan hastanedeyim eşim istersen baktir dedi ama e nabizim bhcg tahlili dolu biri görünce rezil oluyorum diye baktirmak istemedim

8 ay sürdü hamileliğim 7 ayinda kustum ilk tuzlu yiyecekler yemeye başladım son 1 ay sürekli tatlı. Aralık ve Ocak aylarında canım karpuz çekti Nisan'da salatalık karnım yok denecek gibiydi çok sancım oldu varis cikti sağ bacağımda saçlarım aşırı döküldü çok belim ağrıyordu ayaklarım kaşıntıdan yara oldu hamilelikten önce 53 kiloydum doğum yaptığımda 42 kilo oldum kısacası oğlum oldu hamilelik her bünyeye iyi gelmiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…