Hiç bi şekilde balık yağı içiremiyorum

Mrb kızınız kac yaşında balik yaginin surup olanlarini icmiyorsa . Jelibon gibi olanları var onlardan deneseniz.

26 aylik ogluma Moller’s, Easy Fish Oil, Ocean verdim, hicbirini sevmedim.

Doktoru en son Argivit DHA’yi sever dedi, aldim ve bingo. Cok sukur severek iciyor.

Lakin bir sorum var. Kullanimina baktigimda “Gunde bir kez” yerine “1 kez 10 damla tuketilmesi” diyor. Doktor her gun demisti. Her gun veriyorum. Biraz konsantre bir urun oldugu icin hata mi yapiyorum diye dusunmeye basladim. Doktora sordum, yurtdisina gidiyor o gorene kadar belki daha hizli cevap alirim buradan.

Eklentiler

• EF6B1F33-C86A-42E9-984F-041E786ABE93.jpeg
    211,4 KB · Görüntüleme: 132
  • 56038F93-25D2-4B45-960E-FA42AC1F6DE3.jpeg
    217,6 KB · Görüntüleme: 106
Easy fishoil jel olduğu için yemesi çok kolay
Asla yağ kokmuyor ve o ağırlıkta yok, hatta narenciye aromalı olan çok keyifli

Limonlu alabalık deneyin, ben de kızım da seviyoruz. Ben mesela ne kadar övselerde palamutu da levreki de sevmiyorum. Izgara alabalık yapın, limonlayın yer bence her çocuk.

Möllers tutti frutti aromalıyı bayıla bayıla içiyor.Kokusu çok güzel.Denediniz mi?

Jelibom gibi olan cok iyi benim oglumda asla yemez balik yumurta herseyeitiraz eden bi cocuk yani..cok pahali ama sadece bunu yiyor

5 yasindaki kizim icin EasyFishoil Q kullaniyoruz. Limon ve portakal aromali jel formunda, kizim severek yiyor.

2 yaşındaki kızım easy fish oil tablet yemiyor. Ablasi seviyor. Ocean multi balik yağı icirebildim ufakliga tadi cok kotu değil bence. Ama yan etki yapti bizde. Ishal yapıor

Bizim doktorumuz onermiyor misal balik yagi. Onun yerine taze cekilmis keten tohumu koyuyorum omletine. Ceviz yiyor zaten. Omega 3 icin ille yag dayamaniza gerek yok yani.
Keten tohumunun tadi nasil oluyor, aci olmuyor mu? Merak ettim ben de bu sekilde kullanmak isterim

Merhaba ben çocuklarıma 3 senedir kış aylarında Ocean portakal aromalı balık yağı ve multivitamin şurup dönüşümlü olarak veriyorum tadını çok seviyorlar, portakal aroması baskın... alırsanız portakal aromalı tercih edin.

Kızım 18 aylık, balık yemiyor maalesef..
möllers tutti fruttili olanını her gün sorunsuz içiyor.

merhaba , çocugunuz cok kucuk değilse mınık top seklınde balık yagları vardı su an satılıyor mu bılemıyorum, ondan verebılırsınız ,anormal bir tadı yok .

Etin tavugunu bakliyatini yesin neden illa balik ve balik yagi ?

Ayrica o balik yaglari takviyelerinde fazladan maddeler var bunun icin cocugunuzu zorlmaniz cok ilginc

Omletine 1 tatli kasigi koyuyorum ununu. Tadi degismiyor bence. Bazen ogutmeden ustune koyuyorum susama benziyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…