- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Mrb kızınız kac yaşında balik yaginin surup olanlarini icmiyorsa . Jelibon gibi olanları var onlardan deneseniz.Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
Keten tohumunun tadi nasil oluyor, aci olmuyor mu? Merak ettim ben de bu sekilde kullanmak isterimBizim doktorumuz onermiyor misal balik yagi. Onun yerine taze cekilmis keten tohumu koyuyorum omletine. Ceviz yiyor zaten. Omega 3 icin ille yag dayamaniza gerek yok yani.
Kaç aylıkken veriliyorBebeğiniz kaç aylık. Büyük oğlum balık ve balık yağını problemsiz yerken , küçük oğlum balığı hiç yemiyor. Balık yağını da içtiği gibi kusuyor. Zamana bıraktım ben durumu.
Merhaba ben çocuklarıma 3 senedir kış aylarında Ocean portakal aromalı balık yağı ve multivitamin şurup dönüşümlü olarak veriyorum tadını çok seviyorlar, portakal aroması baskın... alırsanız portakal aromalı tercih edin.Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
merhaba , çocugunuz cok kucuk değilse mınık top seklınde balık yagları vardı su an satılıyor mu bılemıyorum, ondan verebılırsınız ,anormal bir tadı yok .Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
Etin tavugunu bakliyatini yesin neden illa balik ve balik yagi ?Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
Omletine 1 tatli kasigi koyuyorum ununu. Tadi degismiyor bence. Bazen ogutmeden ustune koyuyorum susama benziyor zaten2 yaşındaki kızım easy fish oil tablet yemiyor. Ablasi seviyor. Ocean multi balik yağı icirebildim ufakliga tadi cok kotu değil bence. Ama yan etki yapti bizde. Ishal yapıor
Keten tohumunun tadi nasil oluyor, aci olmuyor mu? Merak ettim ben de bu sekilde kullanmak isterim
1 yaşından sonra verilebiliniyorKaç aylıkken veriliyor