Yaa ben en kısa zamanda alayım eczaneden o zaman. Eğer sorunsuz içerse duacınız olurumYok dediğim gibi tadı kokusu kötü değil asla. İfos onayı da var olmasa zaten almam bende en dikkat ettiğim şey balık yağında.
Ne demek canım ben seveceğini tahmin ediyorum inşallah öyle olur kullanınca yaz buraya da merak ettimYaa ben en kısa zamanda alayım eczaneden o zaman. Eğer sorunsuz içerse duacınız olurumÇok sağol şimiden
Tamamdır dener denemez burdayım:)Ne demek canım ben seveceğini tahmin ediyorum inşallah öyle olur kullanınca yaz buraya da merak ettim
Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de
Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
benim simdiye kadar denedigim en iyi istah acici keci boynuzu pekmezi.Kızar benmde kızım 15 aylık kullanabilir miyim acaba :/
İştaha iyi gelir mi
Çiğneme kapsülü kullanabilir mi?Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
Bnm kizimda öyle balik yese gece boyu kusuyor yemiyor balık yağı içmiyor ama easy fish oil jelibon gibi olan. Balik yağını cok rahat yiyor tavsiye ederimAnneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
Merhaba,ben 3 yasindan beri möllers karisik meyveli olanini veriyorum suan 8 yasinda..cok iyi bir balik yagidir.eczani arkadasim onermisti zamanin da..karisik meyveli de agzina balik tadi gelmiyor..möllersi denemediyseniz öneririm.Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
Benim cocugum yok çevremde bu durumu yasayanda yok bilmiyorm. Sadece sunu hatırlıyorum ben 6 7 yaşındayken cok zayıftım çelimsiz biseydim. Sonrasında doktor balik yagi vermisti kapsul olandan onu yutturuyodu annem zorla. Bi keresinde patlatmıştm agzimda iğrençti tadi. Ama hic tiksinmedim sonrasinda icmekten ve balik yemekten. Ha bu arada cok kilo aldirdi o ilac banaAnneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum