Hiç bi şekilde balık yağı içiremiyorum

Yok dediğim gibi tadı kokusu kötü değil asla. İfos onayı da var olmasa zaten almam bende en dikkat ettiğim şey balık yağında.
Yaa ben en kısa zamanda alayım eczaneden o zaman. Eğer sorunsuz içerse duacınız olurum Çok sağol şimiden

Bizim yeğenler Möllers elmalı içiyo. Bi şikayet etmiyorlar anladığım

Reactions: vio
Yaa ben en kısa zamanda alayım eczaneden o zaman. Eğer sorunsuz içerse duacınız olurum Çok sağol şimiden
Ne demek canım ben seveceğini tahmin ediyorum inşallah öyle olur kullanınca yaz buraya da merak ettim

Balık yağı iğrenç bence balığı biraz daha deneyinç Çocuklar fish finger seviyor, o olabilir. Balık topları yapabilirsiniz, yanında patates kızartmasıyla yerler. Dimdirekt ızgara balık yapıp koymayın diyorum çocukllar öyle düz yemek sevmiyor biraz sevimli hale getirin bence yerler

Benim midemi çok kötü yapıyor gece yatmadan möllers tablet içiyorum çocuklarınki de benzerse anlıyorum onları aslında yağlı bir öğünle tok içmek gerek ama ancak gece içebiliyorum

Kızar benmde kızım 15 aylık kullanabilir miyim acaba :/
İştaha iyi gelir mi

Bunu 2.5 yaşındaki bebeğim içiyor deneyebilirsiniz. Hemde diğerlerine göre ağir metallerden daha iyi arındırılmış bir ürün.

möllers ve oceanin tuttu furitti aromalilarindan memnunum ben

Benimde cocuklarim easy fis oil in jel formundakilerden cok seviyorlar. Biraz pahali ama tadida iyi.

Efa mom kullanmak zorundayım kendim için, ben bile kustum kaç kez o jelatin eriyor iğrenç oluyor gerçekten acaba eriyor da ondan mı midesi bulanıyor haklı çünkü ben dolapta tutuyorum doktoruma sordum sorun olmaz dolapta olması daha bile iyi dedi

yorumlarda yazılmış mı bilemedim. biraz portakal suyuna karıştırabilirsiniz şurup olanları

Çiğneme kapsülü kullanabilir mi?

Oglum baliga hic itiraz etmediği için vermiyorum ben ama zorunda olsam icilebilir formlardan almazdim.
Kusacagina eminim çünkü.
Jelibon formunda olanlar var. Easy Fishoil onlardan alin bence.

Ben oğluma oceanın portakal aromalısını veriyorum seviyor.

Büyük oğlum zor bela sadece hamsi yer onunda en küçük bir kılçık tanesinde çıkartır. Zeytin yağı veya vitaminlerle Omega3 takviyesi yapabilirsiniz. Tadı güzel vitaminler var, seve seve halen tüketiyoruz.

Bnm kizimda öyle balik yese gece boyu kusuyor yemiyor balık yağı içmiyor ama easy fish oil jelibon gibi olan. Balik yağını cok rahat yiyor tavsiye ederim

Merhaba,ben 3 yasindan beri möllers karisik meyveli olanini veriyorum suan 8 yasinda..cok iyi bir balik yagidir.eczani arkadasim onermisti zamanin da..karisik meyveli de agzina balik tadi gelmiyor..möllersi denemediyseniz öneririm.

Benim cocugum yok çevremde bu durumu yasayanda yok bilmiyorm. Sadece sunu hatırlıyorum ben 6 7 yaşındayken cok zayıftım çelimsiz biseydim. Sonrasında doktor balik yagi vermisti kapsul olandan onu yutturuyodu annem zorla. Bi keresinde patlatmıştm agzimda iğrençti tadi. Ama hic tiksinmedim sonrasinda icmekten ve balik yemekten. Ha bu arada cok kilo aldirdi o ilac bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…