Ne kullanıyosunuz??Aynı şekildeydik bizde şu sıralar yeni balık yağına geçtik sorun yaşamıyoruz şükür
Şurup olanlardan dimi bu?@
Argivit dha ismi
Valla ilk defa duydum böyle bi balık yağı bilsem şurupla uğraşmaz bunu alırdım içirirken ittiği için dökülünce kokusu çıkmıyo asla içirmesi de zor zaten. Tadı nasıl peki?Hayır şurup değil daha konsantre formda bişey damlatarak kullanılıyo ekmeğe falan damlatıp öyle veriyorum
O şurup dökülme kazaları beni bıktırdı zaten bi sürü tişörtü balık balık kokuyorValla ilk defa duydum böyle bi balık yağı bilsem şurupla uğraşmaz bunu alırdım içirirken ittiği için dökülünce kokusu çıkmıyo asla içirmesi de zor zaten. Tadı nasıl peki?
Eskiden aldıklarım hep şuruptu zaten, dediğin gibi içirmek zor o yüzden kendim araştırıp buldum doktora da sordum iyi bi omega3 takviyesi kullanın dedi. çok memnun kaldım. Tadı da tutti furttili merak edip bende baktım :)) güzel gayet ağır balık kokusu yok hiçValla ilk defa duydum böyle bi balık yağı bilsem şurupla uğraşmaz bunu alırdım içirirken ittiği için dökülünce kokusu çıkmıyo asla içirmesi de zor zaten. Tadı nasıl peki?
İfos onayı var dimi? Konsantre diyince ben çok yoğun kokar diye düşünmüştüm iyiyimiş o zaman yaEskiden aldıklarım hep şuruptu zaten, dediğin gibi içirmek zor o yüzden kendim araştırıp buldum doktora da sordum iyi bi omega3 takviyesi kullanın dedi. çok memnun kaldım. Tadı da tutti furttili merak edip bende baktım :)) güzel gayet ağır balık kokusu yok hiç
Bu tablet olanları benim kızımda seviyor,şurupları içmedi.Easy Fishoil mavi kutuda, tablet formunda. Jelibon gibi. Biz memnunuz. Çocuklar da tadını seviyorlar.
Yok dediğim gibi tadı kokusu kötü değil asla. İfos onayı da var olmasa zaten almam bende en dikkat ettiğim şey balık yağında.İfos onayı var dimi? Konsantre diyince ben çok yoğun kokar diye düşünmüştüm iyiyimiş o zaman ya