bunda hiç bir iyi niyet olamaz, sakın iyi niyet arama, bahanelerini haklı bulmaya başladığın an silkelen kendine gel o an
sakın kendini suçlama, aşırımı tepki verdim diye düşünme
bence böyle tipler çok tehlikeli, geçmişiyle alakalıda yalan söylüyor olabilir, hatta tehlikeli biri bile olabilir
bence kurtulduğuna dua edip tüm iletişimini kesmelisin
canım adam evli olabilir ya hiç tekin gelmedi bana da .erteleme oyalama durumuda var zate. merak ediyorum neler çkacak bizide haberdar et:26:
Yani evli olabilme ihtimali bir yana eğer başı dertte olan biriyse bu durum sizi çok çok çok aşar arkadaşım. 20 yaşındasın ve bu tür olaylar sana beş gömlek büyük. Yaşıtız senle ve ben olsam bu olayları kaldıramazdım. Bu tür olaylarla uğraşacak yaşta değilsin, değiliz.
Daha yolun çok başındayız, gülüp eğlenme vakitlerimiz bunlar, hafiyecilik oynama vaktimiz değil, unutma bunu olur mu?
Her ne sıkıntısı var ise bunu çözecek, teselli edecek, destek olacak kişi sen değilsin. Ki olamazsın da dedim ya seni aşan durumlar bunlar. Hem yalan söylediği için bunu haketmiyor hem de gerçekten yapabileceğin bir şey yok. Boşver ya elin yalancısını sen mi düzelteceksin.
,
Ah canım benim yaşadıklarında çok haklısın..Fakat senden büyük bi ablan olarak sana tavsiyem şu: Sisteme güvenme.. Sen gözünle görüceksin nüfus cüzdanını öyle yargılıycaksın adamı..Daha şimdiden kafanda türlü türlü şeyler kurma..Dur bakalım bir göstersin eğrisi doğrusu o zaman belli olur zaten.Bir de internneteki sistemlere bu kadar güvenme onların çok sağlam bir bilgi bankaları yok ki=)
Umarım tavsiyelerimi dinlersin..
Ve dilediğin kişiyle dilediğin hayatı yaşarsın canım benim..
Baana da pek tekin gelmedi.
sahte kimlikleri nasıl yapıyorlar bilmiyorum, hiç görmedim ama sanırım onlarda soğuk damga olmaz.
ya da aile sıra no vb bilgileri alıp araştırılabilir. sonuçta yalan söylemiş güvenini sarsmış, buna izin vermesi gerekir. eğer bağırıp çağırır ve "bana güvenmiyor musun" tavırlarına girip bu bilgileri almanı engellerse bir şeyler vardır.
Bunu da düşündüm. Sahte cüzdanla gerçeğini nasıl ayırt edebiliriz? Eskiyse zaten şüphelenmem ama yeniyse inanmam zor. Belki paranoyak diyeceksiniz ama belki de yeni cüzdan yaptırmak için bu kadar bekledi diye düşündüm. Of Allahım neyle sınıyorsun beni
canım bak daha 21 yasındasın ama ,aklı basında bı genc kızsın .
olasılıkları dusunebılıyorsun ,onun kımlık bılgılerını arastırıp
gerceklerı ortaya cıkarabılıyorsun .konunda demıssın yaa "benımle dalga
gecmeyın "dıye dalga gecılecek bı saflık yok zaten cnm .aklı basında
bı kızsın .bundan sonra senın yapacagın sey ; onun soyledıklerıne degılde
kendı ogrendıklerını ınanmak olmalı bence .
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için kimliğini kaçırıyor gibi bir hava da vermedi, yanımda değil, arabamda kaldı madem ehliyeti göstereyim falan dedi. Neden kimlik değil diye işkillenmeye başladım bu sefer de çünkü ehliyette bildiğim kadarıyla -benim ehliyetim yok bilmiyorum- medeni durumu yazmıyor!
canım başlığı sağlıklı okuyamıyorum malum site gidip geliyo kaçırdığım bişeyler varsa kusura bakma, ama şunu söylemek istiyorum
burda sorun kesinlike yaş değil, sana yalan söylemesi, seni aylarca gözünü kırpmadan kandırmış olması
bu arada 41 yaşında bi adam birden aydınlanıp bundan sonra dürüst olmaz, onun karakteri odur ve ölene kadarda öyle kalır
bi de merak ettiğim bişey var adam önce 30 um demiş ama 41 çıkmış, hadi senin aşktan gözün kör olmuştu diyelim, ama çevrendeki kimse bu dama hiç 30 yaşında görünmüyo demedimi, çünkü erkekte olsa 10 yaş büyük fark yaratır fiziken
bence adamı araştırmayı bırak bu sana hiçbişey kazandırmaz, daha çok üzülür kırılırsın, ayrılık yasını çek, yasını bitir ve yeni bi sayfa aç derim
Moralini bozmak istemem ama uzak durmanda fayda var.
Benim arkadaşımın düştüğü duruma düşmüşsün şuan
Oda kendisini 30lu yaşlarda sanıyordu daha sonra ben adamı gördüğümde çokda genç olmadığını anladım ve araştırdım40 küsür yaşında çıktı
Zaten oda kimliğini hiç göstermezmiş.
Kız bir yolunu bulup kimliğine baktı adını bile yalan söylemiş!
Üstelik medeni halide evliymiş.
Adamın birde 2 çocuğu varmış birisi benim arkadaşımdan büyük
Böyle saplantılı insanlar var
Lütfen olmaz demeyin gerçekten var
bizzat en yakın arkadaşımda gördüm, biliyorum
Umarım seninki öyle bir şey değil.
Kesinlikle n. cüzdanı yeni ise inanma
Belki evliydi, boşandı değiştirmek için oyaladı seni
Belkide sahte cüzdan bilemezsin
Al yanına kimlik bilgilerin tamamıyla tekrar arat...
Adam hic tekin birine benzemiyor, daha fazla ugrasmamani öneririm.
Illa yok yüzüne söylicem yok tokat gibi carpcamlarla ugrasma,
ha ugrassanda yanliz gitme, arkadasin uzaktan gözetlesin sizi,
ve mutlaka cok cok kalabalik bir cafede filan oturun, sakin olaki kanip evine gitme,
böyle söylüyorum cünkü sen gercekten daha cok kücüksün
20 yas cok kücük bir yas ve cok cabuk kaniyorsunuz malesef
41 yasindaki bi insan nasil 30 gösterirki hic bilmiyorum, cok yasli durmadimi senin yaninda bu adam ??
Biraz yasi olan adamlardan herzaman süphelenmeli aslinda, heleki sen bukadar gencsen,
bunlar hasta ruhlu, 41 yasindaki koca bir adamin 20 yasindaki bir kizla ne isi olur ??
Kizi yasindasin resmen..
Muhtemelen evlidir, colugu cocugu vardir,
adli olaylarada karismis olabilir,
kesinlikle uzak dur ve hemen ayril,
ha birde bagirarak üstemi cikti !
ISTE BU Adam Ozaman 100% Suclu !!!
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için kimliğini kaçırıyor gibi bir hava da vermedi, yanımda değil, arabamda kaldı madem ehliyeti göstereyim falan dedi. Neden kimlik değil diye işkillenmeye başladım bu sefer de çünkü ehliyette bildiğim kadarıyla -benim ehliyetim yok bilmiyorum- medeni durumu yazmıyor!
yanına gıtmemelısın kesınlıklehem nasıl anlamadın sen onun 40 yasında oldugunu ya sasırdım dogrusu bosver Allahından bulsun pıslık adam
aslında bende yüzleşmene karşıyım hele de yalnız olarak..ama sen böyle rahat edeceksen birşey de diyemiyorum..araştırdıkça canını daha çok sıkacak,seni daha çok yaralayacak şeylerle karşılaşmazsın İnşallah..
belki de en iyisi kestirip atmaktır,ne dersin? tek cümle;bitti ve beni arama..
bırak yalanıyla yaşasın.
Evet ehliyette medeni durum yazmıyor.
Bu adam kesin evli, yaşdan ziyade evli oldugunu saklamak için böyle davranmış..
Ben olsam gider her şeyi yüzüne vurur, eşine de haber verirdim k nasıl bir ahlaksızla evli oldugunu bilsin diye!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?