Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Baana da pek tekin gelmedi.
sahte kimlikleri nasıl yapıyorlar bilmiyorum, hiç görmedim ama sanırım onlarda soğuk damga olmaz.
ya da aile sıra no vb bilgileri alıp araştırılabilir. sonuçta yalan söylemiş güvenini sarsmış, buna izin vermesi gerekir. eğer bağırıp çağırır ve "bana güvenmiyor musun" tavırlarına girip bu bilgileri almanı engellerse bir şeyler vardır.

Aklımda bulunacak canım, yufka yürekliyimdir biraz bunları hatırlattığın iyi oldu, sert davranmak zorundayım...

canım adam evli olabilir ya hiç tekin gelmedi bana da . erteleme oyalama durumuda var zate. merak ediyorum neler çkacak bizide haberdar et:26:

Tabii ki öğrenir öğrenmez buraya yazarım, şu an dakikaları sayıyorum

Haklısın canım, kaldıramıyorum, hazmedemiyorum, ağır geliyor zaten böyle bir şey yaşadığıma inanamıyorum hala...

Sistem ne kadar güvenilir ne kadar güvenilir değil bilmiyorum ama dünkü konuna ithafen şunu söyleceğim ne kadar adam gibi adam, o yalan söylemez, düzgün biri desen de nüfuz cüzdanına bakmalısın. Ben de senin gibi diyordum vay be ne adam diyordum şimdi olanlara bak Noktası noktasına virgülü virgülüne karşılaştıracağım cüzdanlarımızı, tüm bilgilerini alıp sorgulayacağım...

Birebir kontrol edeceğim canım zaten internetten de bir bakayım nasılmış sahte kimlik of nelerle uğraşıyorum, sevdiğim dediğim adamın peşine bir dedektif takmadığım kaldı...

Son düzenleme:
canım seni üzmek istemem ama ,bu adam bence hıc tekin bırı degıl .

kımlıgını ısrarla gostermemesı ,yasını yalan soylemesı bunlar cok

normal seyler degıl .2-3-5 yastanda bahsedılmıyor kı ,adam 41

yasında cıkmıs .bu adamın evli olma oranı cok yuksek .

hadı evlı degıl senı kaybetmemek ıcın yaptı dıyelım ,sence ne degısır ?

41 yasında kı koca adamın 21 yasındakı daha hayatın baharındakı kızın

hayallerını calmaya ne hakkı var .senı kaybetmemek ıcın yalan soylese

bıle hıc ama hıc masum bı yalan degıl bu .ayrıca sevgılınınızın kımlıgını

gormenız en dogal hakkınız ,bi kısıyı tanımaya baslamadan once ılk kımlıge

bakarız .bunu sızden saklaması cok yanlıs .gostermedıgı zaman ayrılman

gerekıyordu

canım bak daha 21 yasındasın ama ,aklı basında bı genc kızsın .

olasılıkları dusunebılıyorsun ,onun kımlık bılgılerını arastırıp

gerceklerı ortaya cıkarabılıyorsun .konunda demıssın yaa "benımle dalga

gecmeyın "dıye dalga gecılecek bı saflık yok zaten cnm .aklı basında

bı kızsın .bundan sonra senın yapacagın sey ; onun soyledıklerıne degılde

kendı ogrendıklerını ınanmak olmalı bence .

yüzleşme ve buluşma sırasında çok dikkatli ol..o adamın evine falan gitme sakın..herkese açık olan,kalabalık ortamlarda görüş..ne olur ne olmaz..bu kadar yalandan sonra güvenilmesi mümkün değil.

canım yine msj atamıyorum ben

canım başlığı sağlıklı okuyamıyorum malum site gidip geliyo kaçırdığım bişeyler varsa kusura bakma, ama şunu söylemek istiyorum
burda sorun kesinlike yaş değil, sana yalan söylemesi, seni aylarca gözünü kırpmadan kandırmış olması
bu arada 41 yaşında bi adam birden aydınlanıp bundan sonra dürüst olmaz, onun karakteri odur ve ölene kadarda öyle kalır
bi de merak ettiğim bişey var adam önce 30 um demiş ama 41 çıkmış, hadi senin aşktan gözün kör olmuştu diyelim, ama çevrendeki kimse bu dama hiç 30 yaşında görünmüyo demedimi, çünkü erkekte olsa 10 yaş büyük fark yaratır fiziken

bence adamı araştırmayı bırak bu sana hiçbişey kazandırmaz, daha çok üzülür kırılırsın, ayrılık yasını çek, yasını bitir ve yeni bi sayfa aç derim

Son düzenleme:
Moralini bozmak istemem ama uzak durmanda fayda var.
Benim arkadaşımın düştüğü duruma düşmüşsün şuan
Oda kendisini 30lu yaşlarda sanıyordu daha sonra ben adamı gördüğümde çokda genç olmadığını anladım ve araştırdım40 küsür yaşında çıktı
Zaten oda kimliğini hiç göstermezmiş.
Kız bir yolunu bulup kimliğine baktı adını bile yalan söylemiş!
Üstelik medeni halide evliymiş.
Adamın birde 2 çocuğu varmış birisi benim arkadaşımdan büyük

Böyle saplantılı insanlar var
Lütfen olmaz demeyin gerçekten var
bizzat en yakın arkadaşımda gördüm, biliyorum

Umarım seninki öyle bir şey değil.
Kesinlikle n. cüzdanı yeni ise inanma
Belki evliydi, boşandı değiştirmek için oyaladı seni
Belkide sahte cüzdan bilemezsin
Al yanına kimlik bilgilerin tamamıyla tekrar arat...

Adam hic tekin birine benzemiyor, daha fazla ugrasmamani öneririm.
Illa yok yüzüne söylicem yok tokat gibi carpcamlarla ugrasma,
ha ugrassanda yanliz gitme, arkadasin uzaktan gözetlesin sizi,
ve mutlaka cok cok kalabalik bir cafede filan oturun, sakin olaki kanip evine gitme,
böyle söylüyorum cünkü sen gercekten daha cok kücüksün
20 yas cok kücük bir yas ve cok cabuk kaniyorsunuz malesef

41 yasindaki bi insan nasil 30 gösterirki hic bilmiyorum, cok yasli durmadimi senin yaninda bu adam ??
Biraz yasi olan adamlardan herzaman süphelenmeli aslinda, heleki sen bukadar gencsen,
bunlar hasta ruhlu, 41 yasindaki koca bir adamin 20 yasindaki bir kizla ne isi olur ??
Kizi yasindasin resmen..

Muhtemelen evlidir, colugu cocugu vardir,
adli olaylarada karismis olabilir,
kesinlikle uzak dur ve hemen ayril,

ha birde bagirarak üstemi cikti !

ISTE BU Adam Ozaman 100% Suclu !!!

yanına gıtmemelısın kesınlıkle hem nasıl anlamadın sen onun 40 yasında oldugunu ya sasırdım dogrusu bosver Allahından bulsun pıslık adam

aslında bende yüzleşmene karşıyım hele de yalnız olarak..ama sen böyle rahat edeceksen birşey de diyemiyorum..araştırdıkça canını daha çok sıkacak,seni daha çok yaralayacak şeylerle karşılaşmazsın İnşallah..

belki de en iyisi kestirip atmaktır,ne dersin? tek cümle;bitti ve beni arama..

bırak yalanıyla yaşasın.

İnsanın kendı arkadasları yasıtları ne kadar zarar verebılıyorken 40 yasındakı adam neler yapar kımbılır ...
Kesınlıkle gıtmemelısın !!!

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için kimliğini kaçırıyor gibi bir hava da vermedi, yanımda değil, arabamda kaldı madem ehliyeti göstereyim falan dedi. Neden kimlik değil diye işkillenmeye başladım bu sefer de çünkü ehliyette bildiğim kadarıyla -benim ehliyetim yok bilmiyorum- medeni durumu yazmıyor!

ben o yaştaki bir adamın senin yaşında bir kızla olmasını hiç doğru bulmuyorum hele birde bu şekilde yalanlar varsa
bu adam ya evlidir veya boşanmış birisidir hatta senin yaşıtında bir kızı veya bir oğlu hatta birden fazla çocuğu dahi olabilir
eğer bu adam boşanmış ise artık kimliklerde dul ifadesi yer almıyor bekar yazıyor onu bekar sanabilirsin kimliğini gördüğünde ama buna aldanmamanı öneririm
veya sana gösterdiği kimliği alıp nüfus idaresi vs kuruma gidip gerekli araştırmayı yapabilirsin hatta kendin dahi bulabilirsin ama biraz uğraştırıcı olur
aslında bunların hiç birisine gerek yok ayrılman öncelikli önerim olur benim başıma böyle birşey gelmiş olsa ben böyle birisinin sapık ruhlu birisi olabileceğini
dahi düşünebilirim çünkü o yaştaki bir insan hangi akla zihniyet senin yaşında bir kıza bu amaçlarla yaklaşabilir sen onun gerçek yaşını bir şekilde yalanlarla gerçeği öğrenmeden
başlamışsın belki gerçeği bilsen ona o gözle bakmaz hiç başlamazdın peki o senin yaşını bilmiyormuydu acaba yalan üstüne yalan söylenmiş amaç sadece yaşın gizlenmesimi acaba yoksa beraberinde başka yalanları gizlemekmi gizledi diyelim nereye kadar gizleyecek gizleyebildimi herşey ortaya çıkmaya başladı kimbilir belkide evlilik vs dışında ne tür yalanlar çıkabilir
aşk bu herşeye konabiliyor elbette yaş vs dinlemiyor ama bunu en başta doğru şekilde bilirsinki onu o şekilde kabul edersin sen bundan bir açıklama istediğinde sana yapacağı klasik açıklama seni kaybetmekten korktum olur anca peki ozaman hiç bir gün gerçeğin öğrenebileceğinden korkmamışmı yoksa amaç kendime bağlarım sırılsıklam aşık ederim gidemez ayrılamaz vs planlarımı çünkü olsa olsa anca böyle olur o yaştaki bir adam kendi yaşını bile bile senin yaşını bile bile sana yaklaşmamalı seni kızı kardeşi vs durumunda görmesi gerekmekteydi o bir çocuk değil adam hatta yaşlılığa giren bir adam sen ise daha lise çağlarında bir kızsın düşün 40 tan sonra bütün hastalıklar başlıyor şeker tansiyon kalp vs düşün diyelim herşeyi ile kabul ettin 5 sene sonra bu hastalıklara yakalandığında bu adam bu genç yaşlarını ona bakarak geçirebilecekmisin yoksa sana daha uygunu senin yaşıtında hayatı doya doya yaşayacağın birisimi iyi olur veya bu adamla evledin ileride yaş farkınızı hesap edebiliyorsun değilmi sonra çocuklarınla onun arasındaki durumu belki baştan zor gelebilir ama kesin unutursun veya ailen seni o yaşta birisine vermeyi göze alabilecekmi bunları iyi düşün derim sadece duygularını kullanma mantığında öne çıksın gerçi bu yaşta veya bu durumda pek mantık kullanabilecek durumda olmayabilirsin ama bizim burada söylediklerimize kulak ver hiç kimse sana devam et demez diyende ya kendisi böyle birşey yaşamış mutludur herkesin kendisi gibi olabileceğini düşünür ama kimsenin ipi ile kuyuya inilmez böyle durumlarda herzaman benim fikrim bu günü değil geleceği yaşamak istiyorsan mantık önde olmalı belki çok ağır ve çok uzun bir yazı oldu ama ben senin yaşında birinin bunları yaşamadını doğru bulmuyorum kısaca aslında hiç bir araştırmaya girmeden evliymiş bekarmış vs hemen ayrıl derim yok eğer bilmek istiyorum ila diyorsan hala evli ise tc sini biliyorsan birde aile sıra nosunu veya aile sıra nosunu 1 den başlayıp 999 a kadar deneme yoluyla gün ay yıl doğum tarihini ama doğum tarihi şart bir site var ordan evlimi bekarmı öğrenebilirsin ama boşanmış ise dul yazmaz bekar yazar onuda göz önüne alman lazım

Son düzenleme:

Evet ehliyette medeni durum yazmıyor.

Bu adam kesin evli, yaşdan ziyade evli oldugunu saklamak için böyle davranmış..

Ben olsam gider her şeyi yüzüne vurur, eşine de haber verirdim k nasıl bir ahlaksızla evli oldugunu bilsin diye!

Takıldığım yaş değil zaten dediğim gibi baştan söylese belki ilişkimiz olamazdı, kaçardım ondan ama bir abim bir büyüğüm olarak sayar, severdim, hayatımdan çıkarmak istemezdim. Ben senin 18 değil 21 olduğunu öğrensem ne değişir, seninle olmak istiyorum, seni bekliyorum, seviyorum, istiyorum bunların hiç mi önemi yok diyor Böyle bir yalanın üstüne nasıl olsun

Allahtan sabır diliyorum o arkadaşınıza da çünkü ne çektiğini çok iyi anlıyorum şu an Bakalım benimkinin altında neler çıkacak, Allahım aklıma mukayyet ol...

Hiç düşünmek istemiyorum öyle bir şey varsa kendimi çok suçlu hissederim... İkinci kadın olarak kimsenin yuvasını yıkmak istemem, inşallah öyle bir şey yoktur Ama bağırma sırası bende canım, o korksun benden, elimde kozlarım var...

Evet ehliyette medeni durum yazmıyor.

Bu adam kesin evli, yaşdan ziyade evli oldugunu saklamak için böyle davranmış..

Ben olsam gider her şeyi yüzüne vurur, eşine de haber verirdim ki nasıl bir ahlaksızla evli oldugunu bilsin diye!

bence daha fazla bu adamla uğrşma yaşından dolayı zaten asla aranızda bişi olmammalı gösterırse göstersın n.cüzdanını göstermezse göstermesın bıkere sana yaşı konusunda bile yalan söylemiş biri kımbılır daha ne yalanları varr kesınlıkle uzak durrr

yanına gıtmemelısın kesınlıkle hem nasıl anlamadın sen onun 40 yasında oldugunu ya sasırdım dogrusu bosver Allahından bulsun pıslık adam

Anlamadım canım ya gerçekten 40 gibi göstermiyor

Ah, hep şüphecilikten geliyor bunlar başıma, aslında hep böyle şeylerin köşesinden bu şüphelerim sayesinde döndüm, iyi ki tam güvenmemişim... En doğrusu o belki de ama dediğim gibi ille eşeleyeceğim ya, kendime rahat, huzur vermeyeceğim... Bir de sana özelden de dediğim gibi kozlarım var ona güveniyorum biraz da ben açıkçası... Ses kaydını açacağım ve 155i acil numaraya alacağım, iyice paranoyak oldum...

Biliyorum böyle düşünmekte haklısınız ama tam durumu öğrenmeden böyle kesin şeyler söylemeyin lütfen vicdan azabı çekiyorum İkinci kadın olmak, evli bir adamı öpmek, dokunmak... Allahım başıma gelmesin nolur beni affet Tüm zamanını bana ayırmışken nasıl yapmış olabilir diye düşünüyorum bir yandan da kendimi çok kirli hissediyorum, pis hissediyorum, midem bulanıp duruyor geceden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…