Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

bence de adam evli ve seni kandırıor olabilir.. daha çok yeni bir ilişkiymiş bence kendini yıpratmadan içinden sıyrılmaya bak derim..
kendisinden 20 yaş küçük kızla iyi niyetli olabileceğini düşünemiyorum birinin..

Bana sorarsanız, sizinle ciddi, ileriye dönük bir ilikşi düşünüyor olsa her konuda dürüst davranırdı..
Muhtemelen "gerçekler ortaya çıkana kadar çoktan bitmiş olur herşey" diye düşündü..

Bu arada, evli olmasa dahi muhtemelen evlenip ayrılmıştır..
Hatta çocuğu bile olması mümkün..

Bence kesinlikle ayrılın bu adamdan..

Teşekkür ederim ama gidip yüzüne vurmam lazım, rahatlamam lazım. Bu acıyı içimden söküp atmam lazım...

Rica ederim,unutursun eminim inşallah karşına güvenilir dürüst insanlar cıkar bundan sonra..

canım terzi bazen kendi söküğünü dikemeyebilir değil mi? böyle düşün :)

şimdi üzgünsün ama inan sevinmelisin..daha farklı şeyler yaşamadan adamın gerçek yüzünü öğrenmiş oldun.çok da iyi oldu.yalancı biri ile ömür geçmezdi.ama niyeti iyi değil ona şüphe yok!

Lyudkacım msjını okudum ancak özel msj atamıyorum ben..sistem hata veriyor.daha sonra msj atayı deniycem.

Hiç başımdan evlilik geçmedi dedi ama nasıl güvenebilirim ki artık

Rica ederim,unutursun eminim inşallah karşına güvenilir dürüst insanlar cıkar bundan sonra..

Sağ olun güzel dilekleriniz için...

Düşündükçe fena oluyorum ya kötü, pişmanlık duyacağım şeyler yapsaydım diye. Annem benden çok kahroldu, benim kızımın hayatıyla oynayacaktı diye bıraksam gidip adamın boğazına yapışacak ama ben hallederim dedim o da haklı benim üstüne 20 yıl emek verdiğim kızıma söylediklerine bak diye kızıp kızıp duruyor Çok sağ ol desteğin için... Sevinmek için bunlardan sıyrılmam gerek, yaramı sarmam gerek öncelikle... Zaman...

İlerisini değil gerisini düşünse bile Sen yeni doğmuşken o 20 yaşında ergenliği bitirmiş biriymiş. Tek kelime ile KORKUNÇ,İĞRENÇ. MİDEM BULANDI RESMEN !!!!

Son düzenleme:
Öncelikle, ilişkiniz fazla ilerlemeden bu durumu ögrendigin için sevinmelisin.
ve bence, buluşmaya gitmemelisin bu durumu ona söylemek için.
Sonucta terketmeye ve bu ogrendiklern uzerine konusmaya gidiyorsun ve orada o kişinin ne yapacağı hiç ama hiiç belli olmaz.
bence kesinlikle yüzyüze konuşmamalısıni buluşmamalısın.
direk bitirmelisin

Daha 20 yasindasin, neyi unutamayacasin?
Muhtemelen sana yalan soylemesinin kendince gecerli bir nedeni vardir.
Umarim evli degildir.
Daha cok gencsin, karsina neler neler cikacak.
Bu durumu da kayip olarak degerlendirme, gozunu daha acik tutarsin bundan sonrakilerde.

Aman sakın ha güzelim. Bu tipler en tehlikelisidir, uzak dur diyorum sadece. Hani yalanın büyüğü küçüğü olmaz ama 21 yaş için yalan başka, bir iki yaş için başka.
Ya gizlediği daha büyük bir şey var, ki adli bir olay olabilir. Ya da evlidir ondan saklıyordur.
Her durumda uzak durman şart.
Görüştüğünde bizi de haberdar et durumdan.

İlerisini değil gerisini düşünse bile Sen yeni doğmuşken o 20 yaşında ergenliği bitirmiş biriymiş. Tek kelime ile KORKUNÇ !!!!

Ve ne amaçla bunu yaptığını bilmemek de korkunç daha doğrusu tahmin etmeye çalışmak, düşünmek bile korkunç

Öyle mi dersiniz Ben hala bir açıklaması olabileceği umudu taşıyorum sanırım aptalca bir şekilde Dediğinizi yapmalıyım aslında ya da dışarıdan konuşmalıyım, bilemiyorum

Çoook üzüldüm ama çoğu arkadaşa katılıyorum.
3-5 yaş neyse ama bu zamanda 10-15 yaş farkı bile evliliğin ileri dönemlerinde çok sorun yaratıyor.
örnek olarak bir komşumuz kendisinden 15 yaş büyük biriyle evli.
ama inanın kendisi söylüyor pişmanım diye.
kafaları uyuşmuyor hiç.
adam yaşlandı şuan kendisi genç kaldı..
ve yalan üstüne yalan..
şimdiden bu kadar yalan söyleyen insan ilerisini düşünsen bile neler neler yapar..
nüfus cüzdanı sahte olabilir.
tcsiyle sorgulayabilirsin sahte olup olmadığını.
ama gerçekten bu insandan sana hayır gelmez.
git kendi yaşıtlarınla ilişki kur..
bol şans..

Gerçekten artık dürüstlüğümü hak edecek birisi gelip beni bulacak mı Buna inancım her seferinde solup gidiyor
Zaten artık benim gibi genç kızlara tavsiyem ilk iş ne olduğunu, kim olduğunu araştırsınlar, kimseye güvenilmiyor

15 olmasına ses etmemiştim zaten. Ama içkiliyken ağzından adli olaylarla ilgili bir şeyler çıktı, farklı yazdırmak zorunda kaldım, polisle ilgili mevzular vs. Sonra alkollüydüm öylesine konuştum işte dedi geçiştirdi ama parçalar şimdi yerine oturuyor, dediğiniz gibi de olabilir, teşekkür ederim benim nasıl aklıma gelmedi bu, bunu da hatırlatacağım

Öyle mi dersiniz Ben hala bir açıklaması olabileceği umudu taşıyorum sanırım aptalca bir şekilde Dediğinizi yapmalıyım aslında ya da dışarıdan konuşmalıyım, bilemiyorum

açıklamasını mesajla, konusarak yada maille yapabilir, ama kesinlikle yuz yuze buluşmayın.

Keşke tek sorun yaş olsaydı, baştan söyleseydi bendeki değeri azalmazdı. Belki kabul edemezdim bu kadar yaş farkını dediği gibi ama en azından bir abi olarak, bir büyüğüm olarak sayar yine severdim, onun bendeki yeri çok başkaydı... Ama tüm sarıldığım şeyin içi bomboşmuş... Teşekkür ederim... Bir daha ne haddime zaten kendimden bu kadar büyük biriyle... Olgun olmasın, adam olsun da...

Yani evli olabilme ihtimali bir yana eğer başı dertte olan biriyse bu durum sizi çok çok çok aşar arkadaşım. 20 yaşındasın ve bu tür olaylar sana beş gömlek büyük. Yaşıtız senle ve ben olsam bu olayları kaldıramazdım. Bu tür olaylarla uğraşacak yaşta değilsin, değiliz.

Daha yolun çok başındayız, gülüp eğlenme vakitlerimiz bunlar, hafiyecilik oynama vaktimiz değil, unutma bunu olur mu?

Her ne sıkıntısı var ise bunu çözecek, teselli edecek, destek olacak kişi sen değilsin. Ki olamazsın da dedim ya seni aşan durumlar bunlar. Hem yalan söylediği için bunu haketmiyor hem de gerçekten yapabileceğin bir şey yok. Boşver ya elin yalancısını sen mi düzelteceksin.

,

Ah canım benim yaşadıklarında çok haklısın..Fakat senden büyük bi ablan olarak sana tavsiyem şu: Sisteme güvenme.. Sen gözünle görüceksin nüfus cüzdanını öyle yargılıycaksın adamı..Daha şimdiden kafanda türlü türlü şeyler kurma..Dur bakalım bir göstersin eğrisi doğrusu o zaman belli olur zaten.Bir de internneteki sistemlere bu kadar güvenme onların çok sağlam bir bilgi bankaları yok ki=)
Umarım tavsiyelerimi dinlersin..
Ve dilediğin kişiyle dilediğin hayatı yaşarsın canım benim..

bunda hiç bir iyi niyet olamaz, sakın iyi niyet arama, bahanelerini haklı bulmaya başladığın an silkelen kendine gel o an
sakın kendini suçlama, aşırımı tepki verdim diye düşünme
bence böyle tipler çok tehlikeli, geçmişiyle alakalıda yalan söylüyor olabilir, hatta tehlikeli biri bile olabilir
bence kurtulduğuna dua edip tüm iletişimini kesmelisin

canım adam evli olabilir ya hiç tekin gelmedi bana da . erteleme oyalama durumuda var zate. merak ediyorum neler çkacak bizide haberdar et:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…