Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Aradaki yaş farkı uçurum. Düşünsene sen doğduğunda o 21 yaşındaydı. 1 hafta sonra sana geldiğinde bir bahaneylr gelecek,ağlayacak sızlayacak veya kendini üste çıkaracak. Garanti.. Ayrıca sistemde falan asla yanlışlık olmaz,emin olun. Seni bir şekilde ikna etmeye çalışacak ve büyük ihtimalle inanıp hayatının hatasını yapacaksın. Anlıyorum merak ediyorsun asıl olayı ama sana gerçeklerle gelmeyecek. Senin için en hayırlısı ondan koşarak kaçman! Ayrica 4 aydır birlikteymişsiniz çok kısa bir süre bu, onunla harcadığın vakite yazık. Hadi diyelim geçerli bir sebebi var(ki sanmıyorum) ama sonuçta bu adam sana yalan söylemiş. 4 yıl sonra kim bilir neler yapar,bu adama güvenemezsin zaten bugünden sonra. Bu arada ben avukatım, sevgilin avukat falan değil değil mi?

yanındaki sekreterden filan öğrenebilirsin bir takım şeyleri. Yeri yurdu belli sonuçta. Bir gün gizli gizli uzaktan izle evini bul

Son düzenleme:
Herşeyi açığa çıkarmak için yapılan bir görüşmede çıkarıp kimliğini göstermemesi sence tüm cevapsız sorularının yanıtı değil mi?

Evet,ölen kardeş kimliğini kullanmak,onun üzerine nüfusa kaydetmek kırsal kesimlerde sıkça rastlanır.

30'lu yaşlardayım demiş,35 çıkmış burda yalan yok.

Sonra birden 41 oluvermiş ama inkar etmiş.

Alır kimliğini atardı masaya,oldu bitti.

Aklın yolu birdir,gizlediği sadece yaşı ise şükret.

Evli ve bitmeye yakın(!)bir boşanma davası olması kuvvetle muhtemel.

Sen tüm bu kötü seneryoların üstesinden gelebilirsin,kendini buna inandır.

Hıııh ... Güzel oldu bu. Atacağı adımları iyi bilir.
Kendisi ... yanındaki sekreterden filan öğrenebilirsin bir takım şeyleri. Yeri yurdu belli sonuçta. Bir gün gizli gizli uzaktan izle evini bul

Mesajı editler misiniz lütfen

Son düzenleme:
yaşla ilgili olarak 41 olduğunu inkar ediyor mu hala?eğer bunu kabul ettiği halde nüfus cüzdanını göstermiyorsa o kesin evli.

canım acilen bana ulaşır mısın? Adamın evli olup olmadığını nasıl öğrenebileceğini buldum :)

Son düzenleme:

Hey Allah'ım ya.

Allah herkesin çoluğunu çocuğunu iyilerle karşılaştırsın.

Hanımlar rica etsem lütfen siler misiniz mesajları huzursuz oldum söylemeseydim keşke

Son düzenleme:
haydi bakalım merakla sonucu bekliyoruz.evli mi değil mi?canım sen de mesleğini niye gizlemek istiyorsun bilmiyorum.

Son düzenleme:
haydi bakalım merakla sonucu bekliyoruz.evli mi değil mi?canım sen de mesleğini niye gizlemek istiyorsun bilmiyorum.

Şimdi o da takip eder öğrenirse falan burada konu açtığımı ifşa olmayayım dedim Bir de onun laflarıyla uğraşamam

zaten erkeklerin dogru söylediği hangi konu var ki? yalan yalanı dogurur ve o adam sana uygun deil canım... artık aklında hep bi süphe olcak baska yalanları var mı diye ve yıpranan sen olucaksın... seni haketmeyen insanlardan uzak dur derim..adam sübyanlardan hoslanıyor sanırım cokk cirkin

Hanımlar rica etsem lütfen siler misiniz mesajları huzursuz oldum söylemeseydim keşke

Ya aslında gerçekten ben kendi adıma afedersiniz diyorum.

Siz böyle üzülürken ister istemez, ayriyeten karşı tarafa bir kızgınlık daha ekleniyor insanın duygularına, lütfen kusura bakmayın yazdığım şey de böyle birden hani yüksek sesle düşünmek olur ya, işte onun gibi birşey oldu ve yazıya döküldü burada.

Ama burada yazılan mesajların silinmesi söz konusu olmuyor galiba. Eğer bunu yapabiliyorsak ve siz de öyle olmasını istiyorsanız bunu nasıl yapabilirim işte onu bilmiyorum.

Nasıl silebilirim veya silinebiliyor mu ki ??? :44:

Gerçekten şok oldum şuanda bu konuyu görünce.
Seni takip ediyordum yorumlarını falan...
Çok üzüldüm bu duruma.
Kimliğide getirip göstermiyormuş o zaman bişeyler saklıyor kesin ya yaşından dolayı yada evli olabilir.
Şaşkınım böyle bişey yaşadığına takip edicem konunu...

mesaji duzenleyebilrisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…