... olmu$ adam olamami$ diye buna derler herhalde
Hıııh ... Güzel oldu bu. Atacağı adımları iyi bilir.
Kendisi ... yanındaki sekreterden filan öğrenebilirsin bir takım şeyleri. Yeri yurdu belli sonuçta. Bir gün gizli gizli uzaktan izle evini bul
Avukat değil arkadaşlar, psikolog kendisi. Arkadaşım tedavi için gidiyordu öyle tanıştık. Ben de psikoloji öğrencisiyim.
Avukat değil arkadaşlar, psikolog kendisi. Arkadaşım tedavi için gidiyordu öyle tanıştık. Ben de psikoloji öğrencisiyim.
evli olabileceğine dair şüpheli hareketler gösterdi mi?
Kişilik bölünmesi yaşıyor olabilir mi?
Tabi siz daha iyi bilirsiniz terminolojiyi ama ... olduğundan eminsiniz yani?
Hiç kendinize kızmayın, mesleği zaten doğru ise değil sizi herkesi elinde oynatır, kandırırdı.
Sonuç olarak duygulara yönelip, telkin ve güven kurmayı en iyi becerebilen mesleklerden biridir, işinin de ehliymiş.
Daha fazla uzamadan farkettiğinize gerçekten sevinin, verilmiş sadakanız varmış...
Hey Allah'ım ya.
Allah herkesin çoluğunu çocuğunu iyilerle karşılaştırsın.
haydi bakalım merakla sonucu bekliyoruz.evli mi değil mi?canım sen de mesleğini niye gizlemek istiyorsun bilmiyorum.
Hanımlar rica etsem lütfen siler misiniz mesajları huzursuz oldum söylemeseydim keşke
Ya aslında gerçekten ben kendi adıma afedersiniz diyorum.
Siz böyle üzülürken ister istemez, ayriyeten karşı tarafa bir kızgınlık daha ekleniyor insanın duygularına, lütfen kusura bakmayın yazdığım şey de böyle birden hani yüksek sesle düşünmek olur ya, işte onun gibi birşey oldu ve yazıya döküldü burada.
Ama burada yazılan mesajların silinmesi söz konusu olmuyor galiba. Eğer bunu yapabiliyorsak ve siz de öyle olmasını istiyorsanız bunu nasıl yapabilirim işte onu bilmiyorum.
Nasıl silebilirim veya silinebiliyor mu ki ??? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?