Hiç arkadaşım yok :(

bluesky123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
70
6
Merhaba, yazımı okuyan herkese selam olsun. Benim derdim hiç samimi arkadaşımın olmaması. Telefon edip gel buluşalım diyeceğim kimsem yok. 24 yasındayım arkadas konusunda pek çok sorun yasadım insanlara güvenimi kaybettim ve sonuç olarak bu durumdayım. Aslında genel olarak bundan çok gocunmuyorum çünkü zamanım doluyor yakında calısmalar başlayacağım tek basıma da pek çok sosyal aktive yaparım pek kendimden sıkılmam:) yine de su bir gerçek ki bir yanım eksik. 1 yıl sonra evleneceğim Allah kısmet ederse fakat arkadas olmadan kına dugun nasıl gecer hiç umudum yok. Dugun istemiyorum fakat erkek arkadasım ve ailesi istiyor bu yaklaşımları bencilce ama elim kolum da bağlı. Kız kardeşim var fakat çok farklıyız o çok kendini beğenmiş ve insanlara tepeden bakıyor, bazen katlanamıyorum. İşte böyle birşey bu koca hayatta herkesin buyuk dertleri var benimki de bu,dinleyen yani okuyan herkese tesekkür ederim birileri tarafından önemsemek hep güzeldir

kınayı da yapmak zorunda mısın? kına erkek tarafını ilgilendirmez bence istemiyorsan yapma. eğlenemeyeceksen ne anlamı var ki. yakın akrabalar kuzenlerin falan da yok mu yaşıtın? düğün zaten misafirlere hoş geldin de oyna et biter. hem yanında damat da olacak. kasma kendini. mutlu günün sonuçta.

Kına konusunda annem ısrarcı ve onun ailesi de eller ne der derdinde olabilir.yalıtım kuzenim yok hepsi çok küçük pek yakın akrabam da yok açıkçası teyzemin yası bana yakındır fakat onun kına gecesi için istanbula geldim çok yorgundum biraz da küçüktüm o zaman oynamaya utandım. Ben de senin kına gecende düğününde oynamıyorum götürsün dedi bana sinirle. Biraz da ordan kaldı sanırım korkum

bence hiç korkma. zaten ailen akrabaları komşuları çağırır. bir kalabalık olur. illa ki birileri oynar eder. zaten erkek tarafı da var. kına, nişan, düğün genelde karmaşa halinde geçer. sen gelinliğini, kına kıyafetini hazırla, saçını nasıl yaptıracağını düşün, fotoğraf çekimlerini düşün. işin eğlenceli kısımlarıyla ilgilen.

Arkadaşınızın olmama nedeni nedir?Yani soğuk mu davranıyorsunuz,girdiğiniz ortamda kendinizi kasıp sohbet dışı mı kalıyorsunuz?yoksa çok mu içe kapanıksın.Mutlaka bir neden olmalı.Güveniniz çok sarsıldı da insanlardan soyutladınız mı kendinizi?

Önceden soğuk davranıyorum yapı olarak çekingenlik en yakın arkadaşımla sorun yasadım aramız bozuldu sebep yoktu sadece ben bencilliğinden bıkmıştım ardından o da onun aracılığı ile arkadas oldugum herkesle aramı bozdu ve yalnız kaldım. insanlara güvenimi yitirdim ben böyle birseyi yapmazdım çünkü. Şu an çekingen değilim çünkü erkek arkadasım oldu değiştim ciddi anlamda kendime çok daha fazla güveniyorum fakat şimdi de insanlara güvenmiyorum

Yazım ve noktalama hataları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum klavye kendi kendine kelime değiştiriyor.

canım bu da güvenilmez mi diye düşünme.seviye,karakter farkın olabilir tabi ki.şu sitede bile mesajları okuduğunda nasıl ters ve çekilmez insanlar olduğunu görüyorsun,ya da aksi şekilde yadırgamadan yargılamadan konuşanları.sen çevren iş arkadaşı olur,mahalle apartmandan olur çevrende bulunan insanlara karşı adımlar at.onlar sana sorsun diye bekleme.sen arkadaş olana kadar yakınlık göster ara sor mesaj at vakit geçir zaten keyif alırsanız devamı gelir. :) erkek arkadaşının arkadaşları da nişanlı,evli veya sevgilsii olan insanlarla aynı ortamda bulunun.onların sevgilileriyle iletişim kur ileride evlenince de gel git yaparsınız

Tesekkür ederim erkek arkadasım durumu biliyor ama birsey ayarlamaya pek beceremiyor bende artık söylemiyorum. Umarım zamanla dediğiniz gibi asarım bu konuyu

O kadar çok arkadaşının olmasına da gerek yok , dost gibi görünürler, ihtiyacın olduğunda o kadar arkadaşının içinden tek tük sana yardımcı olan insan çıkar..

Bir tane iki tane olsun sağlam olsun , çok insan fazla gürültü
fazla gürültü ise, huzur bırakmaz insanda..

Kafa dinlemeye bak aman :))

Sizinle aynı durumdaym. Benim de yakn arkadaşm yok diyebilirim.. 1-2 yıl öncesine kadar vardı ama çıktılar hayatmdan. Hoş pişman değilim çıkardığıma ama zaman zaman kendimi yalnız hissediyorum. Akşamın bir yarısı arayabileceğim ya da kapısını çalacagım şöyle bir iki insan olsa tadndan yenmezdi ama kısmet işte.. umarm tez zamanda ikimiz içinds iyi arkadaşlıklar olur diyeyim

Merhaba kızlar benimde çok arkadaşım yok aynen sizin gibiyim yani. Bellş burdan tanışıp arkadaş oluruz bellimi olur:) ben istanbuldan siz??

Şöyle düşün evlendiğinde eşinin tarafından illa ki yaşıtın birileri olacaktır,kına düğün gibi şeyler ve bunların hazırlıkları seni onlarla yakınlaştıracaktır.Arkadaş sıkıntını bu şekilde de yenebilirsin ama insan içine çıkmazsan yalnız kalmaya mahkum olursun,girişken ol biraz.Bir de herkese gülümse

Cevaplar için tesekkürler arkadaslar. Benim sorunum tam olarak konuşamamak girişken olmamak değil de tanıdığım insanların bana yanlışlarına örnegin arkamdan asılsız konuşması veya samimiyetsizlik soğuyorum. Ben çok oldugum gibi biriyim soğuduğum insanlara birsey olmamış gibi davranamıyorum. Kızlar arasındaki bu kıskançlık ya da dedikodu neden var anlamıyorum. Halbuki ki birbirimizi desteklesek hersey daha kolay olur istediğim de destek göreceğim ve destekleyeceğim gerçek dostluklar. Kına gecesi çok önemli değil yalnız olmak fakat elime yudum bulaştırırsam tek korkum o konuda fakat asıl derdim kına gecesi değil keşke olsaydı :)

Tesekkürler:)

Benimde bi 15 yıllık en yakın arkadaşımdan başka arkadaşım yok. Lisedekilerle koptuk, üniversitedeki arkadaşlarımı da ben bazı sebeplerden dolayı hayatımdan çıkardım, iş arkadaşlarım yeni o yüzden pek bağım yok. Seneye benimde düğünüm var ve arada bir aynı senin gibi düşüncelere dalıyorum :)

ay buralarda olsan dost olurduk senlee ne istedgmi anladım ben
:) tesekkür ederim doğru insanlarla yolumuz kesişsin inş artık
Ah çok can sıkıcı değil mi halbuki en mutlu gunumuz olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…