Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ya kızlar ben hem buorda hem de İstanbul'da yeni sayılırım. Canım da sıkılıyo, sizin bildiginz 3,5 tl ci var mı? Nerelere kesin gitmelym szce? Mutlaka görmem gereken yerler nereleri ve nereleri ucuzdur? Şimdiden teşekkürler.

Eneeemm hey gidi güünlerrr

bu topikte az mı takılırdık vay beeee :103::103: neler neler yaşamışızz :103::89::89:

Merhaba,

Bende KK de yeni sayılırım ama İstanbul konusunda belki birşeyler söyleyebilirim.. İstanbul'un neredeyse her semtinde 3,5 TL ci adı altında olmasa da ucuz şeyler satan bir dükkan vardır. Nerede oturduğunu bilmiyorum ama ben Maltepe civarında ikamet ettiğim için sana önerebileceğim iki şey var. Eğer Anadolu Yakasında isen Kadıköy'ün meşhur Salı Pazarına bir git derim orada aradığın hemen her şeyi (özellikle giyim, ayakkabı vb. ama az da olsa züccaciye ürünleri satanlarda var) bulabilirsin. Anadolu Yakası ile ilgili söyleyebileceğim bir diğer şey ise eğer daha gitmediysen Kadıköy ve Üsküdar'ı bir görmendir. Bu iki ilçe Anadolu Yakasının nazar boncuğu gibidir ve iki ilçede çok güzeldir. Avrupa Yakası zaten başlı başına bir güzelliktir. Ben Avrupa Yakası için tarih kokan memleket derim. Bana göre hemen her ilçesinde tarihi bir yapımız veya dokusu mevcuttur. Avrupa Yakasında Cumartesi günleri kurulan bir Bakırköy Pazarı vardır. Eğer o bölgelerde oturuyorsan bu pazarında çok ucuz ve aradığın her şeyi bulabileceğin bir pazar olduğunu belirtmek isterim. Ben Avm leri dolaşmayı pek sevmediğim için sana şu Avm ye git şurada çok güzel şeyler var diyemeyeceğim ama gitmeni tavsiye edebileceğim birkaç yer arasında Minyatürk, Vialand, Buz Müzesi, Büyük Akvaryum yer alır.

Umarın işine yarayacak birkaç bilgi verebilmişimdir...

Bakırköy pazarı aynen sana katılıyorum canım bende çok giderim oraya çok güzel şeyler bulunuyor

çok tenks avrp yakasındayım terkoz pasajı, beyoğlu, fındıkzade, bakırköy filan kesfettim ama başka gidilmesi gerekn bi yer var mutlaka mutlaka görülmesi gereken bi yer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…