- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.269
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #23.021
Bende yeni sayılırımm herkeste koyu bir muhabbet var ben kaldım böyle ortada
Aynen bendede öyle çok sinir bir şey :)
Biz tanışalım öyleyse :)
Çok sevinirimmm :)
Ben Erzurum'da çiçeği burnunda (bu yıl atandım) bir öğretmenimYatılı okulda çalıştığım için çok yoruluyorum Azcık kaldı tatil için sabırsızlanıyorum
Bende mersinde yaşıyorum ismim claudia aslım italyan müzisyenim şarkı söylüyorum opera dalıyla ilgileniyorum :) yatılı okul çok yorucudur yaaaynen yaz tatiline çok az kaldı ondan sonra hüçbir şey yapmicam tabi ev işlerimi halletmektan başka bir de bazen müzik için çağrıyorlar beni onun dışında sadece deniz havuz eğlence :)
Süper yaa. Burda ne havuz ne müzikKahve bile yok Türk kahvesi düşkünüyümdür yani böyle oturulacak bir kafe bile yok. Onları geçtim arkadaşım da yok
Ayyyy çok kötü türk kahvesiz hayat düşünememarkadaş sorunu maalesef bendede var olduğunda da zaten hepsi beni sırımdan bıçaklıyor dünya kötü :)
Al benden de o kadar. Kazık yemekten bıktım artık uzak duruyorum herkesten...
Aslında Türk kahvesi evde yapıyorum ama dışardaki gibi olmuyor tabii. İnsan istiyor ki bir arkadaşını alsın karşısına hem muhabbet hem kahve ohh ne güzel günün yorgunluğunu atmış olur valla
O kimseler de bizim hakkımızda böyle düşünüyordur kesinAyyy evet yaa şimdi ne güzel olur dedikodu yaparak kahve içmekk :) ama gerçekten evdeki kahve dışarıdaki gibi güzel olmuyor hele bir de yanında dedikodu yapabileceğin bir arkadaş varsaa keyiiiff :) ama işte kimseye güvenilmiyor
O kimseler de bizim hakkımızda böyle düşünüyordur kesin
Bilmem maalesef ben kimseyi kıramam yani şöyle söylim kimseye kötü sçdavranamıyorum cevap veremiyorum haklı bile olsam :)
Ay yok ben dilimi tutamıyorum baktım sabrım taşıyor ya ortamı terk ederim ya da çat çat sayarım yüzüne. Ama arkasından konuşmam. Çok sivri dilliymişim öyle diyorlar ve bence de öyle
Susmak bazen verilecek en iyi cevaptır diye bir söz var ya.. Savunmaktan yorulduğumda ben de susuyorum...Keşke bende kendimi savunabilsem
Susmak bazen verilecek en iyi cevaptır diye bir söz var ya.. Savunmaktan yorulduğumda ben de susuyorum...
Kadınlar hep haklıdırHaklısın aslında :)
Kadınlar hep haklıdır