Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

cümlemizden allah razı olsun canım benim tanısabılırız ıstersen ben kübra 25 yaşıındayım istanbuldayım asistanım özel bi şirkette bekarım sen neler yapıyosun tanıtırmısın kendini canım

Bende 19 yaşındayım K.maraşlıyım Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin çiçeği burnunda öğrencilerindenim :)
5 yıllık Ankara maceramız başlıyor bakalım öyleee :KK31:

bende yanlızım yeni evliyim ve bilmedigim bir şehirdeyim. ayrıca çalışmıyorum gün boyunca evde takılmak zorundayım. dışarıda vakit geçirebilecek bir yerde de degilim malesef...

Ben de 2 aylık evliyim etrafta hiç arkadaşım yok ben de yeni üyeyim 23 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum şuan daha doğrusu çalışmak istemiyorum şimdilik biraz dinlenmek istiyorum :KK3:tanışmak isterim tabi siz de isterseniz

günaydın canım öncellikle hayırlı olsun evliliigin ben üye olalı baya oldu canım 25 yaşındayım ama ben bekarım tabıkı bende tanışmak isterim nerde oturuyosun ben istanbuldayım

:KK9:Çok sevindim Allah razı olsun inşallah rabbim size de hayırlı bi eş bi evlilik nasip eder mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ben de istanbulda oturuyorum siz ne tarafındasınız :)

günaydın canım öncellikle hayırlı olsun evliliigin ben üye olalı baya oldu canım 25 yaşındayım ama ben bekarım tabıkı bende tanışmak isterim nerde oturuyosun ben istanbuldayım

Çok sevindim Allah razı olsun inşallah rabbim size de hayırlı bi eş bi evlilik nasip eder mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ben de istanbulda oturuyorum siz ne tarafındasınız :)

Çok sevindim Allah razı olsun inşallah rabbim size de hayırlı bi eş bi evlilik nasip eder mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ben de istanbulda oturuyorum siz ne tarafındasınız :)

bende çok sevindim canım allah sizdende razı olsun bende msjıma cvp verdiginiz için teşekkküür ederim amin inşalllah görüştügü bi kişi var ama hayırlısı allahtan ben ümraniye tarafındayım siz =)

bende çok sevindim canım allah sizdende razı olsun bende msjıma cvp verdiginiz için teşekkküür ederim amin inşalllah görüştügü bi kişi var ama hayırlısı allahtan ben ümraniye tarafındayım siz =)

Ne kadar güzel inşallah gönlündeki hayırlıdır senin içinde :KK16:ben pendik tarafındayım istanbul a gezmeye gelmiştim sevmemiştim yaşanılmaz demiştim eşim sağolsun sevdiremedi ama sırf onun sevdiğim için sevmeye başlıyorum sanırım :KK1:

Ne kadar güzel inşallah gönlündeki hayırlıdır senin içinde :KK16:ben pendik tarafındayım istanbul a gezmeye gelmiştim sevmemiştim yaşanılmaz demiştim eşim sağolsun sevdiremedi ama sırf onun sevdiğim için sevmeye başlıyorum sanırım :KK1:

anladım canım eeee sevgiliyi sevince yaşadıgı yeride sevmek gerekıyomuş canım benim çalışıyomusun mail adresin falan varmı ordan yazışalım istersen yada özel olarak nası konuşabılırız özelden msj atabılıyosan özelden konuşalım canım =) amin inşalllah herşeyin hayırlısı yaaa artık canım

anladım canım eeee sevgiliyi sevince yaşadıgı yeride sevmek gerekıyomuş canım benim çalışıyomusun mail adresin falan varmı ordan yazışalım istersen yada özel olarak nası konuşabılırız özelden msj atabılıyosan özelden konuşalım canım =) amin inşalllah herşeyin hayırlısı yaaa artık canım

özelden mesaj atamıyorum ya mail adresmide nasıl ulaştırırım bilmiyorum burada çok deşifre olurum eşim kızabilir :)özel mesaj atmak için 50 mesajı doldurmam gerekiyomuş

canım ben yazdım sana mail e bi bak istersen :)

Son düzenleme:
X