- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.421
merhaba dolmaa hoşşgeldinnn
aminn canımm öyle evet barışsak bile yine aynı şeyleri yaşayacağızz , seninki yine pişman olmuş en azından benimkinde o da olmadı allaha havale ettiimmm
öyle canım evet o da vazgecmeyecegımı sanıyo ama bende kendi yolumu çizicem face den de resimleri falan kaldırdığımda anlar zatennn , ah okul başlayınca o öyle bir pişman olacak ki şuraya yazıyorum kızlar eylülde okullar açılsın o bir yalnız kalsın şimdi ailesinin yanında diye güveniyo ama görücezzzben ondan vazgeçtiğim için pişman olduğunu düşünüyorum . vazgeçmeyeceğimden emindi çünkü. sende vazgeç bence canım ve kendi yolunu çiz. kendi yolunu çizdiğini gördüğünde eğer sana değer verdiyse zaten pişman olacaktır. sonrasındada affetme ve hayırlısı için dua et.eğer nasibinde varsa zaten döner dolaşır bulur seni o
eylül05 hooooooşbuuulduk çok mersi :) cvplarım gidiyomu ben mi yazamıyorum gönderemiyorum bilemedim ki yeniyim ya nereden cvp gönderiliyo beceremiyorm mu acep :)
ama benımde uykum var
bugün topikte bir durgunluk vardı
uyandım geldim lunnayı çok merak ettim ya :44:
oh dinlendim desene
bende çok merak ediyorum sayfasınada baktım dün alşam 6 dan sonra birdaha hiç giriş yapmamış
selam bebişler neler oluyor burda
eylül onun öyle bişey yapacagı belliydi bebegim boşver sakın kendıni üzme bi damla gözyasına bile degmez emin ol
lunnaya noldu yaaao da ayrıldık falan yazmıs
kızlar noldu size nazar mı degdi hepinize birden bi de kırmızıyı hiç takip edemedım o ne yaptı düzeltti mi nişanlısıyla arasını acaba merak edıyorum onu da :18::18:
ben bugün ceyizime nadide birkaç parca ekledim cok mutluyum
aşkımla bana cici cici bornoz takımları ve battaaniye aldım:124:
yakaladım seni
sorma kuzum bi nazardır gidiyor ya
herkeze bi haller oluyo
kırmızıyı bnde merak ediyorum gelmedi kaç gndür rastlamadm
ohhhh ne güzel zamanlar dmi pembem bak gün sayıyoduk şmdi alışverişlerini yapıyosun
allah nazardan saklasın mutlulugumuzu yaa
nazar boncugu takalım topikce
evet canım ya bu günler geldi ya cok mutluyum :119::119:
darısı sizin basınıza inş :103:
inş kötü bişi yoktur ya
kırmızıyı da merk ettm o da gelmiyor kaçgündür :26:
inşallah cnm
kırmızıyle görüşüyoruz cnm henüz bir karar vermedi oda daha görüşmüyorlar nişanlısı ile araları iyi değil onunda pek morali bozuk bu ara
offf yaaa
nedir bu kdar sıkıntılar bizi buluyor hep
istihareye yatıcam falan demişti onu merak etmiştim ben yattın mı diye sorcaktım :44:
offf yaaa
nedir bu kdar sıkıntılar bizi buluyor hep
istihareye yatıcam falan demişti onu merak etmiştim ben yattın mı diye sorcaktım :44:
3defa yattı ama birşey göremedi ona canı sıkıldı bayağı .. benden rica etti ben yatacağım şuanda müsait değilim temizleneyim ben yatacağım onun için inşallah hayırlı birşeyler görürüm