Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Sağolasın kuzum..
Bugun dizimiz var Nazar , dediğimiz gibi. O ozan , o adamla arkadaşmış la..

Fragmanda gördüm, tanıştırmak isteyecek
E ikisi de zengin, camiadan arkadaşlar işte
Ben izlemicem, Pc 'den izlemeyi seviyorum. Reklamsız..

hmm anladım canım... iyi işte ne güzel bende ik yı öğrenmek istiyorum ya .s

lunnam sevgilisinden ayrıldı haftasonu çok kötüydü

sen geçmişe bir bak. bitti tamamen diyordu ama keyifsizdi bayağı bugünde o yüzden hiç gelmedi sanırım :S
belki işede gelmemiştir :s

Okudum, üzüldüm..
Lunna deli gibi severken.. Bu herif niye böyle yapıyor ki.. Fazla sevgiden mi?
Barışırlar..
Tamamen ayrılacaklarını sanmıyorum (yani inşAllah ayrılmazlaar)

Evet işe gitmemiş olabilir..
Canım benim ya. Çok üzülldüüm

Gününde izlemek daha zevkli oluyo la

Bu arada bana ayfon mesaj çekti. Mesaj hakkı yapmadım. O yüzden geri dönemedim kuzum. Sen konuşuyorsun onunla, söyler misin ?

Gününde izlemek daha zevkli oluyo la

Bu arada bana ayfon mesaj çekti. Mesaj hakkı yapmadım. O yüzden geri dönemedim kuzum. Sen konuşuyorsun onunla, söyler misin ?

Mesaj atarken söyledi zaten.
Dedim anasından mesaj atıyordu. sms i yoktu yapmadysa eğer.
Tamam yevrum, söylüyorum şimdi

aynen canım bende ayrılacaklarını düşünmüyorum. fazla sevgiden mi bilmiyorum ama nedense bu aralar hepimizin başında aynı dert aynı benzer sorunlar var.

Öyle canım evett ama işte insan kahroluyo çıkışta da gideyim biraz daha alışveriş yapayım kafam dağılmaz başka türlüü

kahrolma canım. hayırlısını dile allahtan. bende sevdiceğimi çok özledim .(( bak şimdi özür diliyor ama affetmeyeceğim. kahrolsan nolcak barışsanız ne olacak birşeyler değişecek mi hayır ... boş yere yıpratma kendini böylesi daha hayırlı demekki .

bi muhabbete gireyi dedim bende umarım birilerde vardır konuşmaya çok ihtiyacım var
merhaba dolmaa hoşşgeldinnn

aminn canımm öyle evet barışsak bile yine aynı şeyleri yaşayacağızz , seninki yine pişman olmuş en azından benimkinde o da olmadı allaha havale ettiimmm

aynen canım bende ayrılacaklarını düşünmüyorum. fazla sevgiden mi bilmiyorum ama nedense bu aralar hepimizin başında aynı dert aynı benzer sorunlar var.
mübarek Ramazan ayında bol bol dua edelim canım.
Rabbim hayırlısını versin.

Öyle canım evett ama işte insan kahroluyo çıkışta da gideyim biraz daha alışveriş yapayım kafam dağılmaz başka türlüü
Öyle deme.Yaşanman gerekmiş işte. Nasip kısmet.
bi muhabbete gireyi dedim bende umarım birilerde vardır konuşmaya çok ihtiyacım var
Hoşgeldin dolma.

mübarek Ramazan ayında bol bol dua edelim canım.
Rabbim hayırlısını versin.

Öyle deme.Yaşanman gerekmiş işte. Nasip kısmet.
[/FONT]

öyle evet kaderimizde bu da varmış hani derler ya kimse boşanmak için evlenmiyo diye aynen öyle kimse bunları yaşamak için sevmiyo aşık olmuyo ama kader :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…