Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

inş cnm bnm o günler bi gelsin de hayırlısıyla :21:
buraya koyamam ama gösterirrim size skypeden inşallah :KK76:
günaydın herkeseee:KK3:

Leydiye gösterme bağa göster :KK19:
Günaydın örtmenim, naber ? :KK19:

Dün hani gelecektiniz sıkaypiye :KK19: Bol bol arkandan dedikodunu yaptık :KK19: En çokta leydi konuştu. :KK19:
Ben sadece dinledim bilirsin :21:

Leydiye gösterme bağa göster :KK19:
Günaydın örtmenim, naber ? :KK19:

Dün hani gelecektiniz sıkaypiye :KK19: Bol bol arkandan dedikodunu yaptık :KK19: En çokta leydi konuştu. :KK19:
Ben sadece dinledim bilirsin :21:

iyilik güzellik :KK16:
tamam sadece sana göstercem o zaman küstüm leydi ya dedikodumu yapmış :KK19:
tabi canım bilmem mı senin agzın var dilin yok zaten :KK9:
bi de onlara sorsak marga konustu arkandan derler demi hepsi kuru iftira:KK9::KK9::KK9:
ya dün gelecektım sevdicegimim izni bitti o calısmaya gidecekti ama bnde ayrılamadım ondan peşine takıldım birlikte gittik :KK19:
ama bugün basladı artık calısmaya yakın bi yerde ama yine de özlüyorum :KK14:

iyilik güzellik :KK16:
tamam sadece sana göstercem o zaman küstüm leydi ya dedikodumu yapmış :KK19:
tabi canım bilmem mı senin agzın var dilin yok zaten :KK9:
bi de onlara sorsak marga konustu arkandan derler demi hepsi kuru iftira:KK9::KK9::KK9:
ya dün gelecektım sevdicegimim izni bitti o calısmaya gidecekti ama bnde ayrılamadım ondan peşine takıldım birlikte gittik :KK19:
ama bugün basladı artık calısmaya yakın bi yerde ama yine de özlüyorum :KK14:

Günahımı alıyorsun. Eskisi gibi çenesi düşük değilim.Bi nevi hastayım. Leydinin deyimiyle '' ruh hastasıyım''
Hakikaten bu sefer ben konuşmadım la. Yeminle bak..

Ulan yakınsınız . Ya ben ne yapım öküz ! Az bulunduğunuz konumunu değerini , bilin be . Bi kerede isyan etme. Ben senden aydınlanıyorum örtmenimmm:KK16:

bende görmek isterim ama :)
sanada gösteririm cnm :KK34:

Günahımı alıyorsun. Eskisi gibi çenesi düşük değilim.Bi nevi hastayım. Leydinin deyimiyle '' ruh hastasıyım''
Hakikaten bu sefer ben konuşmadım la. Yeminle bak..

Ulan yakınsınız . Ya ben ne yapım öküz ! Az bulunduğunuz konumunu değerini , bilin be . Bi kerede isyan etme. Ben senden aydınlanıyorum örtmenimmm:KK16:

ahahah kıyamam ruh hastası mı :KK1:
derdin büyükmüş bacım cok gecmiş olsun :KK53::KK53::KK53:
yok yok isyan etmiyorum tabisi ama hergün yanyana olmaya alışınca zor geliyo insana özlüyorumm :KK5:

benimde başım çok ağrıyor. dün yıkandıktan sonra saçımı kurutmadan yatmıştım feci bir ağrı ile uyandım ya :/
lunna hala gelmedi mi

Geçmiş olsun mori..

Kız yaz ayı mayı deme sakın , yıkandıktan sonra mutlaka az da olsa saçlarını kurut..
Bendede tam tersi, saçımı kurutunca çok fazla başım ağrır. Saç kurutma makinelerinde biraz fazla radyasyon olunca,doğal olarak baş ağırısı yapıyor..

Ben geldiğini görmedim..
Geldiysede bilmiyorum

sanada gösteririm cnm :KK34:

ahahah kıyamam ruh hastası mı :KK1:
derdin büyükmüş bacım cok gecmiş olsun :KK53::KK53::KK53:
yok yok isyan etmiyorum tabisi ama hergün yanyana olmaya alışınca zor geliyo insana özlüyorumm :KK5:

Ağzının ortasına şöyle şak diye çakasım vağ bi tane En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Özledim diyorum , özlüyorum deme kavuşmuş hala isyan ediyo bak yaaaEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Getirin bana 30 luk cetvelimi :KK47: çat çat vurucam popona beri :KK47::KK47::KK47::KK47:

Geçmiş olsun mori..

Kız yaz ayı mayı deme sakın , yıkandıktan sonra mutlaka az da olsa saçlarını kurut..
Bendede tam tersi, saçımı kurutunca çok fazla başım ağrır. Saç kurutma makinelerinde biraz fazla radyasyon olunca,doğal olarak baş ağırısı yapıyor..

Ben geldiğini görmedim..
Geldiysede bilmiyorum

sağol cnm.demekki ben radyasyona karşı duyarsızlaşmışım arıtk kurutunca çok rahatlıyorum:)

X