Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

merhaba dolmaa hoşşgeldinnn :KK3:

aminn canımm öyle evet barışsak bile yine aynı şeyleri yaşayacağızz , seninki yine pişman olmuş en azından benimkinde o da olmadı allaha havale ettiimmm :KK31:

ben ondan vazgeçtiğim için pişman olduğunu düşünüyorum . vazgeçmeyeceğimden emindi çünkü. sende vazgeç bence canım ve kendi yolunu çiz. kendi yolunu çizdiğini gördüğünde eğer sana değer verdiyse zaten pişman olacaktır. sonrasındada affetme ve hayırlısı için dua et.eğer nasibinde varsa zaten döner dolaşır bulur seni o

eylül05 hooooooşbuuulduk çok mersi :) cvplarım gidiyomu ben mi yazamıyorum gönderemiyorum bilemedim ki yeniyim ya nereden cvp gönderiliyo beceremiyorm mu acep :)

ay beni sinir etti bu bilgisayar yazamadım bi türlü..ankarda yaşıyoru okul yeni bitti ve evli değilim..sen nered yaşıyosun evli değilsin heralde ve erkek arkadşınla bi sorunun var sanırım?

ben ondan vazgeçtiğim için pişman olduğunu düşünüyorum . vazgeçmeyeceğimden emindi çünkü. sende vazgeç bence canım ve kendi yolunu çiz. kendi yolunu çizdiğini gördüğünde eğer sana değer verdiyse zaten pişman olacaktır. sonrasındada affetme ve hayırlısı için dua et.eğer nasibinde varsa zaten döner dolaşır bulur seni o
öyle canım evet o da vazgecmeyecegımı sanıyo ama bende kendi yolumu çizicem face den de resimleri falan kaldırdığımda anlar zatennn , ah okul başlayınca o öyle bir pişman olacak ki şuraya yazıyorum kızlar eylülde okullar açılsın o bir yalnız kalsın şimdi ailesinin yanında diye güveniyo ama görücezzz :KK4:

eylül05 hooooooşbuuulduk çok mersi :) cvplarım gidiyomu ben mi yazamıyorum gönderemiyorum bilemedim ki yeniyim ya nereden cvp gönderiliyo beceremiyorm mu acep :)

[geliyo geliyoo :21: bende 22 yaşındayım istanbuldayım finans bölümünde çalışıyorum 2 yıllık ilişkim daha yeni bittiii :KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam bebişler neler oluyor burda :KK3::KK3:
eylül onun öyle bişey yapacagı belliydi bebegim boşver sakın kendıni üzme bi damla gözyasına bile degmez emin ol :KK19:
lunnaya noldu yaaa :KK53: o da ayrıldık falan yazmıs :KK30:
kızlar noldu size nazar mı degdi hepinize birden bi de kırmızıyı hiç takip edemedım o ne yaptı düzeltti mi nişanlısıyla arasını acaba merak edıyorum onu da :18::18:
ben bugün ceyizime nadide birkaç parca ekledim cok mutluyum :KK16::KK16::nazar::nazar:
aşkımla bana cici cici bornoz takımları ve battaaniye aldım :KK69::124:

selam bebişler neler oluyor burda :KK3::KK3:
eylül onun öyle bişey yapacagı belliydi bebegim boşver sakın kendıni üzme bi damla gözyasına bile degmez emin ol :KK19:
lunnaya noldu yaaa :KK53: o da ayrıldık falan yazmıs :KK30:
kızlar noldu size nazar mı degdi hepinize birden bi de kırmızıyı hiç takip edemedım o ne yaptı düzeltti mi nişanlısıyla arasını acaba merak edıyorum onu da :18::18:
ben bugün ceyizime nadide birkaç parca ekledim cok mutluyum :KK16::KK16::nazar::nazar:
aşkımla bana cici cici bornoz takımları ve battaaniye aldım :KK69::124:

yakaladım seni :KK1:
sorma kuzum bi nazardır gidiyor ya
herkeze bi haller oluyo:KK14:
kırmızıyı bnde merak ediyorum gelmedi kaç gndür rastlamadm

ohhhh ne güzel zamanlar dmi pembem bak gün sayıyoduk şmdi alışverişlerini yapıyosun :21:

eylülümmm beni sakın yanlış anlama canımm ama çok sevindim ben yaaa
bi düştü ya şu adam yakandan ohh iyi olduu
senin sevginin karşılığı bu değildi canım olamazdı zatende
Allah kurtardı canım benimm
bir gün elbet karşına senin değer verdiğinden on kat daha çok üstüne düşecek biri çıkacak ve seni çok mutlu edecek
ve diyeceksin ki işte aşk buu ben neler çekmişim bir hiç uğruna
Allah doğru insanı vakti zamanı gelince karşına çıkaracak zaten tatlımmm ama bu adam doğru adam değilldiiiiii
hiiiiççç üzülme senden daha değerli hiç bir şey yok bu dunyada:KK19:
giden gideeerrrrr kendisi kaybederrr :KK76::KK76::KK76:

yakaladım seni :KK1:
sorma kuzum bi nazardır gidiyor ya
herkeze bi haller oluyo:KK14:
kırmızıyı bnde merak ediyorum gelmedi kaç gndür rastlamadm

ohhhh ne güzel zamanlar dmi pembem bak gün sayıyoduk şmdi alışverişlerini yapıyosun :21:

allah nazardan saklasın mutlulugumuzu yaa :nazar:
nazar boncugu takalım topikce :nazar::nazar:
evet canım ya bu günler geldi ya cok mutluyum :119::119:
darısı sizin basınıza inş :103:

inşallah cnm
kırmızıyle görüşüyoruz cnm henüz bir karar vermedi oda daha görüşmüyorlar nişanlısı ile araları iyi değil onunda pek morali bozuk bu ara :KK43:

offf yaaa:KK50:
nedir bu kdar sıkıntılar bizi buluyor hep:KK14:
istihareye yatıcam falan demişti onu merak etmiştim ben yattın mı diye sorcaktım :44:

istihareye yatıcam falan demişti onu merak etmiştim ben yattın mı diye sorcaktım :44:

3defa yattı ama birşey göremedi ona canı sıkıldı bayağı .. benden rica etti ben yatacağım şuanda müsait değilim temizleneyim ben yatacağım onun için inşallah hayırlı birşeyler görürüm

Kirpi kılıklı seni :KK19: İzleyelim izleyelim dedin , izlemeden gelmişsin..:KK19::KK19::KK19::KK19:
Ne yaptın ya onca saat ! Yattın uyudun mu ! Ne yaptın ha söylesene !:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

İsmini ver bana ismini ! Benim dayım polis ! :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

X