- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.281
evet öyle ama mesajda tehlikeli işteç belki bir süre ne telefonla ne yüzyüze görüşmemek ayrı kalmak daha iyidir. böylece iki tarafta hatalarını çok daha net bir şekilde görebilir. ne bileyim :/
Bikaç gün geçmesini bekleyip duygularımı tartmak istiyorum çünkü dediğim gibi ne hissettiğimi bile bilmiyorum ki şuan. Gözümü açıp kapatayım zaman geçsin
İlk başlarda tabiki böyle değildi ama benim sevgilim normalde de çooook sinirli biri. Hatta bütün arkadaşları ona diyo lunna seni nasıl çekiyo ne sabır var kızda diye. Bu kadar sevdiğini bilmesem bu zmna kadar katlanamazdım. Şimdide diyorum o kadar emek boşamıydı. Neyse kimse aşk acısından ölmüyo elbet herşey yoluna girecek. Beni boşverelim sen tekrar şans vermeyi düşünmüyomusun Morincim belki de gerçekten anlamıştır hatasını. Denemeye değmez mi?
Amin tatlım hep hayırlısı diye dua ediyorum zatenbncede biraz geri çekil bakalım düşün tart ne olcak ne biticek hayırlısı olsun kuzum
Bikaç gün geçmesini bekleyip duygularımı tartmak istiyorum çünkü dediğim gibi ne hissettiğimi bile bilmiyorum ki şuan. Gözümü açıp kapatayım zaman geçsin
İlk başlarda tabiki böyle değildi ama benim sevgilim normalde de çooook sinirli biri. Hatta bütün arkadaşları ona diyo lunna seni nasıl çekiyo ne sabır var kızda diye. Bu kadar sevdiğini bilmesem bu zmna kadar katlanamazdım. Şimdide diyorum o kadar emek boşamıydı. Neyse kimse aşk acısından ölmüyo elbet herşey yoluna girecek. Beni boşverelim sen tekrar şans vermeyi düşünmüyomusun Morincim belki de gerçekten anlamıştır hatasını. Denemeye değmez mi?
Ne seninle ne sensiz gibi olmuş bu durum gerçekten öyle ama yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
rabbim hepimizin yardımcısı olsun canlarım
Hayırsızsa umarım Rabbim bu aşkı alır içimizdenaynen kuzum bnmkide çok snirli birisi. arada gerçek ve büyük bir sevgi varsa herzaman denemeye değer bebeğim. bence sen bir süre kafanı dinle ve net kararını onuda doğru düzgün hiçbir sorunun üstünü örtmeden dinledikten sonra karar ver...
hep aynı şeyler işte zaten.o sevgiye yazık değilmi onca emek boşamıydı vs..vs.. ..
bebeğim denemeye değer diyerek defalarca denedim zaten.. ama ben artık gerçekten kopma noktasına geldim. belki sen benden biraz daha öndesindir senin için birkez daha denemeye değer birşeyler kalmıştır benden etkilenme ama ben artık okadar çok defalarca denedim ve okadar çok hayal kırıklığı yaşadımki artık gerçekten denemeye değeceğine olan inancım bittimalesef bitti
ama yinede kafamın bir köşesinde kalbimi kurcalayan düşünceler var. şimdilik böyle iyi. kesin ve net bir tavırla karşısında olmak bana güç veriyor. sonrasını inan hiç bilmiyorum . önümü görmeden yürüyorum şuanda. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin diye bol bol dua ediyorum işte :/
Hayırsızda umarım Rabbim bu aşkı alır içimizden
Ama onlara sorsan tek suçlu biziz herşeyi biz yapıyoruz tüm sorunlar bizim yüzümüzden çıkıyo özellikle bu sıralar havalardan beyinlerine kan gitmiyo düşünemiyolar galibaamin canım benım amın ınsallah
erkeklerin genetiği ile oynanmış gibi bu aralar bütün kızlar aynı dertlerden muzdarip erkeklerin kaba sabalığı anlayışsızlığı saçma sapan tripleri haketmediğimiz şüpheleri çok kalp kıran sözleri vs..vs.. herkestede aynı dert bu ne kardeşim yaaaa
amin canım benım amın ınsallah
erkeklerin genetiği ile oynanmış gibi bu aralar bütün kızlar aynı dertlerden muzdarip erkeklerin kaba sabalığı anlayışsızlığı saçma sapan tripleri haketmediğimiz şüpheleri çok kalp kıran sözleri vs..vs.. herkestede aynı dert bu ne kardeşim yaaaa
Çözen olursa bana da anlatsın kurtulalım şu derttenyaz gelnce erkeklere ne oluyor acaba :44:
Ama onlara sorsan tek suçlu biziz herşeyi biz yapıyoruz tüm sorunlar bizim yüzümüzden çıkıyo özellikle bu sıralar havalardan beyinlerine kan gitmiyo düşünemiyolar galiba
Şu ziyaretçinin sevgilim olma ihtimali var mı acaba
yaz gelnce erkeklere ne oluyor acaba :44:
ben 13 aydir evliyim cocugum olmadigindan bazsen cok sikiliyorum benimde bir arkadasa ihtiyacim var
Hayır tatlm gece 12 gibi konuştk bi daha aramycam dedi aramadıaynen öyle.onlara göre hep biz suçluyuz. ağzımızı açmayız açmayız. birgün sorunları konuşmaya çalışırız ozamanda dırdırcı olur hemen adımız . ooffff nefret geliyor ya
birdaha aradımı peki kuzum son konuşmanızdan sonra ?
Çözen olursa bana da anlatsın kurtulalım şu dertten
Şu ziyaretçinin sevgilim olma ihtimali var mı acaba
Evet nickimi aylaaaaar önce söylemiştim ama hatırlycağını sanmıyorumkuruntu yapma şmdi de kız demiş miydin nickini falan :44: