- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.301
Hayır tatlm gece 12 gibi konuştk bi daha aramycam dedi aramadı
anladım cnm
arayacak bugün. sende bi süre konuşmak istemiyorum de . kafanızı dinleyin bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tatlm gece 12 gibi konuştk bi daha aramycam dedi aramadı
hepimiz kurtulalım artık
ya anlamıyorumki mutlu olmak bukadar zor olmamalı
Evet cnm biliyor ben içimde bişey tutamam ki ne var ne yok anlatıyorum hiç sevmiyorum bu huyumubiliyor mu bu siteye üye olduğunu ? .))
Evet cnm biliyor ben içimde bişey tutamam ki ne var ne yok anlatıyorum hiç sevmiyorum bu huyumu
Evet nickimi aylaaaaar önce söylemiştim ama hatırlycağını sanmıyorum
en çokta bana nekoyardı bliyo musunz
o senin canın kanınken birden iki yabancıya dönüşüveriyosun knuşmaların seviyeli oluveriyo anında ya
bu olaya ifriiiittttttttttt oluyormm yaaaaaa
Arar mı acaba aramaz bence burnu düşse almaz ki oanladım cnm
arayacak bugün. sende bi süre konuşmak istemiyorum de . kafanızı dinleyin bebeğim
Bu durum çok çok çok kötü bişey. Sen onu ne sevdiğini kaçta kalkıp kaçta yattığını hatta nasıl nefes aldığını bilirken yabancı olmak çok kötü çok kötü offf bunu böyle olucağını farkına varmak kötü yaptı beni niye böylesin be odunum niye bu duruma düştük biz yazık değilmiydien çokta bana nekoyardı bliyo musunz
o senin canın kanınken birden iki yabancıya dönüşüveriyosun knuşmaların seviyeli oluveriyo anında ya
bu olaya ifriiiittttttttttt oluyormm yaaaaaa
Evet cnm biliyor ben içimde bişey tutamam ki ne var ne yok anlatıyorum hiç sevmiyorum bu huyumu
ya evet niye böyleyizki... keşke böyle olmasakkkkkkkbende öyleyim söylemeyince bişeyi kendmi kötü hissediyorum
niye bböyleyiz ki
Arar mı acaba aramaz bence burnu düşse almaz ki o
Bu durum çok çok çok kötü bişey. Sen onu ne sevdiğini kaçta kalkıp kaçta yattığını hatta nasıl nefes aldığını bilirken yabancı olmak çok kötü çok kötü offf bunu böyle olucağını farkına varmak kötü yaptı beni niye böylesin be odunum niye bu duruma düştük biz yazık değilmiydi
ya evet niye böyleyizki... keşke böyle olmasakkkkkkk
İşte böyle söylüyoruz söylüyoruz sonra karşımıza çıkartıyolar ama o anlatmayıp ben kızınca o herşeyi anlatamazmış o erkekmiş erkek değil öküzsün sen öküzbende öyleyim söylemeyince bişeyi kendmi kötü hissediyorum
niye bböyleyiz ki
Önemsemiyo gibiydi bilmiyorum ki hatırlarsa da yapıcak bişey yok herşeyi okudu işte belki bişeyleri farkına varırıhatırlar kız o. aylar önceki numaranın kim olduğunu bilmiyorsun diye sana kızan adam o hatırlamaz mı ...)
Bu erkeklerin hepsinin kafasını kaldırım taşlarına sürtmek lazım belki beyin fonksiyonları yerine gelirarar canım merak etme... akşam sen onu masada bırakıp gittiğin halde aradı .. birde dedesi falan gelecekmiş aramazmı. hatta sen birdaha beni arama dedin ya ödü kopar eminim arar ..
canım sadece senin odunun böyle değilki neden hepsi böyle :/
hçbişeyini söylemeyip gül gibi gçinen insanlar da var ama olmaz ki öyle de ihanet eder gibi
ayyy ben hiç bişi saklayamam asla varya :18: herşeyiii söylerimmmmmmmmm
İşte böyle söylüyoruz söylüyoruz sonra karşımıza çıkartıyolar ama o anlatmayıp ben kızınca o herşeyi anlatamazmış o erkekmiş erkek değil öküzsün sen öküz
Önemsemiyo gibiydi bilmiyorum ki hatırlarsa da yapıcak bişey yok herşeyi okudu işte belki bişeyleri farkına varırı
Bu erkeklerin hepsinin kafasını kaldırım taşlarına sürtmek lazım belki beyin fonksiyonları yerine gelir
Kızlar kusura bakmayın ya derdimle boğdum sizi de ama iyiki varsınız çok sağ olun.
Kızlar kusura bakmayın ya derdimle boğdum sizi de ama iyiki varsınız çok sağ olun.
Evet kesinlikle sizinle konuşmasam bütün gün evde düşünmekten kafayı yerdim herhaldene boğması kuzum saçmalama ya insanın böyle zamanlarda çok knuşmaya ihtiyacı oluyor
ii kk var
Evet kesinlikle sizinle konuşmasam bütün gün evde düşünmekten kafayı yerdim herhalde
Evet cnm öyle yapıcam inş hepimizin hakkında hayırlısı olurcanımm saçamlama ne kusuru .. sende iyiki varsın ama sıktığın flan yok . sıkma canını ne olursun herşey olacağına varır ne yapalım hayırlısı neyse o olsun şimdi bi süre kafanı dinle ve herşeyi gözden geçir.