Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Biz birbirimize çok aşığız yabancı biri bile bunu bakışlarımızdan anlayabiliyo onun için çok kez ailemi karşıma aldım hiç bi arkadaşımla görüşmüyorum. Ama evet bizim huzurumuz yok. Bazen niye kızdığını anlayamıyorum. Ben alttan alsamda bi şekilde kavga çıkıyo. Bütün haftayı kavgasız geçirdiğimiz çok az olmuştur.

ben anlamyorum brbirini çok seven insanlar neden hiç mutlu olamaz :KK14:
neden saçmasalak sorunlarla boğuşup dururlar :KK43:

canım ya hangi seven insan bunları yaşamıyo herkez yaşıyor kıskançlıklarını herşeylerini alttan ala alaaaa göklere çıkarıyoruz sonra da bi kere alttan almayınca suçlu oluyosun belki de şokla öyle davranmışsındır bi oturup knuşsanız güzelce
istemeye gelicez falan demiş çocuk değişir belki he ?
Tekrar konuşursak biliyorum ki dayanamam boynuna atlar bi daha bırakamam. Karşılıklı gelirsek hiç konuşamadan sarılırız birbirimize. zaten hep böyle oluyo hiç bi sorunu konuşmadan birbirimize karşı koyamadığımız için üstünü örtüyoruz.

bak evet canım birde bu var. istemeye geleceğiz demiş sana belki sözlendikten ve resmiyet olduktan sonra bazı davranışları düzelir ? bunu en iyi sen bilirsin ama sözlendiğinde düzelebileceğine dair inancın var mı bebeğim?
Sözlendiğimizde evlendiğimizde daha kötü olacağını düşünüyorum Morincim çünkü şimdi en azından kaybetme korkusunun bazı davranışlarına engel olduğunu düşünüyorum.

Tekrar konuşursak biliyorum ki dayanamam boynuna atlar bi daha bırakamam. Karşılıklı gelirsek hiç konuşamadan sarılırız birbirimize. zaten hep böyle oluyo hiç bi sorunu konuşmadan birbirimize karşı koyamadığımız için üstünü örtüyoruz.

msjlaşın o zaman canm sesini de duyma msjlaşalm ve knuşalm de madem hiçbi şekilde knuşamıyosunz böyle yap

Salaklık bizde canım =) Suçu başkasına aramayalım .. :KK34:

bizdee mii yoksaa başkasında bilemiyorum margam :KK14:

Biz birbirimize çok aşığız yabancı biri bile bunu bakışlarımızdan anlayabiliyo onun için çok kez ailemi karşıma aldım hiç bi arkadaşımla görüşmüyorum. Ama evet bizim huzurumuz yok. Bazen niye kızdığını anlayamıyorum. Ben alttan alsamda bi şekilde kavga çıkıyo. Bütün haftayı kavgasız geçirdiğimiz çok az olmuştur.

anlıyorum kuzum. şu yazının kelimesi kelimesinde kendimi gördüm :KK43: ve ben artık aynen bu sebepten vazgeçtim .((
çok zor be bebeğim şimdi sana ne desem etkileneceksin korkarım ..
sen masadan kalkıp giderken peşinden gelmedimi canım ?
karakter olarak böyle biri ise bunu ömür boyu yaşamayı çekmeyi göze alabilecek kadar çok seviyor olmalısın onu.yok aslında böyle birisi değilse evlenmeyi düşündüğünüz için hem maddiyat hem evliliğin stresi birton şey biriktiriyor olabilir kafasında ve nazı sadece sana geçtiği içinde olur olmaz sana çatıyor olabilir.
mesela ben daha yazmadım buraya ama eyp arıyor birkaç gündür. bana bunları itiraf etti mesela. ben önceden böylemiydim dedi hayır dedim. inan okadar çok şey varki kafamda artık sana çatıyorum neye neden çattığımı bile bilmiyorum birşeyler rayına girince göreceksin nasıl düzeldiğimi falan dedi. tabi ben istemez deidm görüşelim dedi görüşmedim ama söyledikleriini kendi kendime düşünmüyor değilim :/

zaten en büyük hatalarımızdan biri bu. bizde bunu çok yapıyorduk. sorunların üstünü örtüyoruz ama o sorun kapanmıyor heran patlamaya hazır bir şekilde birikiyor birikiyor :KK43:
ah kuzum ya ne denirki... çok zor sürekli sorun çıkan bir ilişkiyi yürütmeye çalışmak :KK43:

Sözlendiğimizde evlendiğimizde daha kötü olacağını düşünüyorum Morincim çünkü şimdi en azından kaybetme korkusunun bazı davranışlarına engel olduğunu düşünüyorum.

hmm anladım canım ... ozaman bi rahatlama gelir daha fazla sahiplenip saygısı artar belki yada kafasındaki bazı düşünceler dağılır ne bileyim belki daha iyi olur. ama sen benden daha iyi görebilirsin tabiiki onu tanıyan sensin canım benim..ve sen öyle diyorsan eğer çok çok ama çok iyi düşünmelisin canım benim :s

msjlaşın o zaman canm sesini de duyma msjlaşalm ve knuşalm de madem hiçbi şekilde knuşamıyosunz böyle yap

mesajlaşarak daha zor canım ya. birşeyleri yanlış anlar yanlış algılarlar bu sefer dahada büyüyebilir mesajla kendini ifade edemeyebilir. :/

anlıyorum kuzum. şu yazının kelimesi kelimesinde kendimi gördüm :KK43: ve ben artık aynen bu sebepten vazgeçtim .((
karakter olarak böyle biri ise bunu ömür boyu yaşamayı çekmeyi göze alabilecek kadar çok seviyor olmalısın onu.yok aslında böyle birisi değilse evlenmeyi düşündüğünüz için hem maddiyat hem evliliğin stresi birton şey biriktiriyor olabilir kafasında ve nazı sadece sana geçtiği içinde olur olmaz sana çatıyor olabilir.
mesela ben daha yazmadım buraya ama eyp arıyor birkaç gündür. bana bunları itiraf etti mesela. ben önceden böylemiydim dedi hayır dedim. inan okadar çok şey varki kafamda artık sana çatıyorum neye neden çattığımı bile bilmiyorum birşeyler rayına girince göreceksin nasıl düzeldiğimi falan dedi. tabi ben istemez deidm görüşelim dedi görüşmedim ama söyledikleriini kendi kendime düşünmüyor değilim :/

yani affetmicek msn cnım sen ?
yoksa biraz burnu sürtünsün diye mi yapıyosun ?

yani affetmicek msn cnım sen ?
yoksa biraz burnu sürtünsün diye mi yapıyosun ?

ladym inan hiç bilmiyorum. kalbim başka diyor mantığım başka.. bir yandan ya doğru söylüyorsa ya düzelirse diyorum.biryandan hiç kimse düzelmemiş hatta dahada bozulmuş evlenince omu düzelecek diyorum.kafam okadar karışıkki hem inanıyorum hem inanmıyorum. ona net bir şekilde artık asla istemiyorum dedim. ama kafamda biton düşünce var bende bilmiyorum ne karar vereceğimi. şuanda böyle onu çok özledim onsuz olmuyor farkettim bunu artık. ama işte onunlada olmuyor. of çok zor inan hiç bilmiyorum ne yapacağım :/

Bikaç gün geçmesini bekleyip duygularımı tartmak istiyorum çünkü dediğim gibi ne hissettiğimi bile bilmiyorum ki şuan. Gözümü açıp kapatayım zaman geçsin
İlk başlarda tabiki böyle değildi ama benim sevgilim normalde de çooook sinirli biri. Hatta bütün arkadaşları ona diyo lunna seni nasıl çekiyo ne sabır var kızda diye. Bu kadar sevdiğini bilmesem bu zmna kadar katlanamazdım. Şimdide diyorum o kadar emek boşamıydı. Neyse kimse aşk acısından ölmüyo elbet herşey yoluna girecek. Beni boşverelim sen tekrar şans vermeyi düşünmüyomusun Morincim belki de gerçekten anlamıştır hatasını. Denemeye değmez mi?

ladym inan hiç bilmiyorum. kalbim başka diyor mantığım başka.. bir yandan ya doğru söylüyorsa ya düzelirse diyorum.biryandan hiç kimse düzelmemiş hatta dahada bozulmuş evlenince omu düzelecek diyorum.kafam okadar karışıkki hem inanıyorum hem inanmıyorum. ona net bir şekilde artık asla istemiyorum dedim. ama kafamda biton düşünce var bende bilmiyorum ne karar vereceğimi. şuanda böyle onu çok özledim onsuz olmuyor farkettim bunu artık. ama işte onunlada olmuyor. of çok zor inan hiç bilmiyorum ne yapacağım :/

Ne seninle ne sensiz gibi olmuş bu durum gerçekten öyle ama yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
rabbim hepimizin yardımcısı olsun canlarım :KK19:

X