Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kay
Pi

G
E
L

Gözlerin Boşluğa Dalıp Gider,
Sahipsiz Bakışların Benim Olsun isterim
Elimde Parçalanmış Bir Hayat Var Aslında
Çıkışlar Hep Kapanmış Ruhum Dar Sokaklarda
Sırların Acıdan Ağlar Ören
Kendi Kayboluşların Sende Dursun isterim
Ağladım Senin için ilk Defa
Elimde Parçalanmış Bir Hayat Var Aslında
Çıkışlar Hep Kapanmış Ruhum Dar Sokaklarda

her şarkısı güzel ve özel canım benm yine tüylerim diken diken oldu ya

[video=youtube;uYNOK_oF7XU]http://www.youtube.com/watch?v=uYNOK_oF7XU[/video]

hatunlarım evlenmek isteyenler videonun 40.dk sından izlemeye başlayın skeci bir gülün sizde benim için

olur olur bişeyle oyalan hemencecik olur
yoksa 1 dkda bi saate bakarsan hiç olmaz
işe verdim kendimi zaten kuzum

niyetsizken günah değil mi la

nasıl yaniiii.
geldi miiiiiiiiiiiiiiiiiii
benmki tedarik edliyr yazıyoooo
4 gün oldu bgüüün.

beğendim ayrıca güle güle giiiiyyy

kız o zamanda günah tabi ki ama şimdi amaç tutulan orucun hakkıyla tutulması yoksa aç kalayım bütün gün sonra ağzımı bozayım ya da sevgilimle koklaşıyım olmaz ki ondan diyorum yani niyetliyken el ele tutuşmaktan bi şey olur mu

Son düzenleme:
o değil taksi parası evlat acısı gibi koydu dedim ona son güne bırakma tabi geç kaldı taksiye bindi havaalanına 65 lira 65 lirayla otobüsle te buraya kadar gelirdi. 3 ün 5 in hesabını yapma diyo şaka mı bu 2 liraya otobüsle gideceği yere 65 lira verdi sırf mıy mıy tavırlarından sanki tıraşı akşamdan olsa olmazdı ya da hiç tıraş olmasa olmazdı neyse daha bi lokma koymamış bi de ağzına koşturmaktan dövücem hele bi gelsin yemek yememek sorucam

hoş geldin cıtronnnnnn.... seve seve kabul ederiz biz insanları seviyoruz )
tanıtsana kendiniii? kızlarr nasılsınızzz ben bi uğrayayım dedim evdeyim canım sıkıldı,
morincim naber tatlım?
bikaç saat sonra kavuşuyoruz bizzz

2 senedir formu takip ediyorum ama bugün üye oldum benide aranıza kabul edermisiniz ?

merhaba citron

teşekkür ederim hoşbulduk morincim ... aöf okuyorum haziranda evlendim nikah sadece,düğünüm eylülde Allah nasip ederse 1 senedir çalışmıyorum düğün hazırlıkları için.. öyle işte 2 senedir takip ediyorum cesaret edip üye olamamıştım...

eylülün kaçında düğünün citron? ben de eylül geliniyim ama henüz işten ayrılmadım çalışmaya devam muhasebeciyim ben 24 yaşındayım bugün nişanlımmm teee uzakalrdan gelicek keyifliyim mutluyummm

alıntılı cevap vermeyi başaramadım sanırım .. ben eylülün ilk haftası ama daha salona karar veremedik..tabi senin işin daha zor hem çalış hem hazırlıklarla ilgilen Allah yardımcın olsun ... bende 21 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…